Gość: jam IP: *.astercity.net 06.09.02, 14:36 polećcie mi sztukę dla dzieci w Warszawie lub Lodzi, i w ogole czy ma sens chodzenie z 2 latkiem do teatru (on jeszcze prawie nie mówi) dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: cos dla dzieci IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 17:44 Jestem z gdanska wiec nie wiem, co mozna polecic,ale chodzenie z dzieckiem do teatru(nawet takim malym)ma sens! Ważne jest nie tylko przedstawienie ale tez ta atmosfera,ktora dziecko chlonie od najmlodszych lat. Pozdrowionka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: cos dla dzieci IP: 213.241.2.* 15.09.02, 22:46 Polecam teatr Baj w W-wie i sztukę "Śpiew lasu". Ja byłam z córką, gdy jeszcze nie miała 2 lat, a patrzyła z wieeelkim zainteresowaniem. Dzieci zawsze dużo korzystają z takich spektakli, należy tylko zwracać uwagę, żeby były przeznaczone dla najmłodszych (czyli od 3 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: cos dla dzieci IP: 212.51.200.* 24.09.02, 16:24 Jak to nie? nasz był na Szopce Krakowskiej w Lalce gdy tylko skończył 2 lata i patrzył na to z otwartą buzią. Niezła była też Pastorałka w Polskim , ale już na Sindbadzie wysiedział tylko pierwszą połowę, choć dziś zapytany o to czy był w teatrze to mówi że oglądał Sindbada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinekk Re: cos dla dzieci IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 22:12 Sam kiedys gralem dla bardzo mlodych ludzi(ale nie 2 latkow-raczej 3-do 4 lat) i efekt byl znakomity.Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś