www.martyna 03.11.05, 17:38 CHCIALABYM WYBRAC SIE NA COS KOMEDIOWEGO I NIE BYC ROZCZAROWANA SZTUKA. CZY KTOS MOZE COS POLECIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.future-net.pl 03.11.05, 17:48 "Porucznik z Inishmore" w Teatrze Współczesnym - koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.martyna Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.chello.pl 04.11.05, 17:30 bylam ostatnio na Piotrze Ohey-u we wspolczesnym i nie podobala sie mi ta sztuka, wiec nie chcialam sie tam znowu wybierac. ale skoro mowisz, ze polecasz, to sprobuje! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 04.11.05, 19:21 dobry komediowy spektakl mozesz znalezc w powszechnym. w dzisiejszej gazecie jest zapowiedz nowego przedstawienia w rez. Iwony Kempy "dzien Walentego" z Zolkowska i Holtz w rolach glownych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejotka Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:13 "Namiętna kobieta" we Współczesnym, wszystko po kolei z repertuaru Kwadratu (no może opróćz "Szalonych nozyczek"), "Biznes" w Komedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.eranet.pl 04.11.05, 20:16 "Czego nie widać" w Powszechnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.martyna Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.chello.pl 05.11.05, 18:04 czego nie widac - widzialam. super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.crowley.pl 06.11.05, 19:51 Kolacja dla glupca, / Male zbrodnie mał./ Frederick.... w ATENEUM Musisz zobaczyć zwłaszcza ostatnią pozycję b. rzadko graną Odpowiedz Link Zgłoś
renata19 Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? 06.11.05, 22:21 "Kolacja dla głupca" koniecznie, arcy wspaniała gra P.Tyńca i wspaniała gra Piotra Fronczewskiego warta jest polecenia.Byłam dwukrotnie i dwukrotnie była to pyszna zabawa.Gorąco polecam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
agares22 Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? 09.11.05, 20:41 Widzialam Kolacje dla... w wykonaniu Wojciecha pszoniaka. fenomenalne!!!! Koniecznie zobaczcie wlasnie w jego wykonaniu. A jutro ide na Bambini di Praga.Podobno warto...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetelek Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:49 bylem na Fredericku juz dawno temu, fantastyczny spektakl z Fronczewskim , Wiśniewską chciałem pójsc drugi raz ale dlugo nie grali. To trzeba zobaczyc teatr wteatrze i szalona zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.chello.pl 07.11.05, 12:02 Byłam na TIRAMISU. Myślę, że można polecić. Taka babska sztuka. Byłam z moją 16-letnią córką. Bardzo się odstresowała przed klasówką. A pewne wątki - problem przerwanej ciąży, odmienna orientacja seksualna jednej z bohaterek, postawienie tylko na karierę zawodową prowadzącą do wewnętrznej pustki - miały dla niej swój poznawczo-dydaktyczny walor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 02:25 Koniecznie Klub Hipochondryków w Syrenie, nie wiem tylko kiedy grają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigerness Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: 217.153.29.* 22.11.05, 14:35 TESTOSTERON!!!!!!! Zdecydowanie polecam. Świetny spektakl-jeden z najlepszych,jakie oglądałam. Teatr Montownia w teatrze Buffo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:57 Zdecydowanie potwierdzam !! Byłem kilkakrotnie i za każdym razem podobał mi się bardziej !:) Testosteron w Buffo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.forweb.pl 24.11.05, 15:45 Słomkowy kapelusz w Powszechnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawy w komediach posucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:56 Warszawskie sceny sa zarzucone farsami zachodnimi (glownie angielskie), ktore sa wszyskie do siebie podobne. Ile mozna o tych milosnych pomylkach... Polecam, to co sie wyroznia: "POrucznik..." w Wspolczesnym (chyba jedyna satyra polityczno spoleczna w wawie), "Testosteron" (po prostu bardzo smieszne i do tego polskie), "Sztuka" T. Konsekwentny (stara rzecz, mam nadzieje ze wciaz graja - bardzo pomyslowe i potwornie smieszne), "Zaryzykuj wszystko" w TR (zadziuchno graja, to pastiszowy zart sceniczny w stylu filmu dzikosc serca - niesamowity, blyskotliwy i bardzo smieszny). No cos co jest smutna komedia, czyli "miss hiv" w le madame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: w komediach posucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:37 M.in. "Ośle lata" w Kwadracie z Wawrzeckim, Kotulanką itd. oraz "Stosunki na szczycie" w Komedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:00 Dal faceta - zdecydowanie Testosteron. Dla kobiety - "Moja mama Janis" w Romie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleria Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.future-net.pl 24.12.05, 14:38 Sztuki Warlikowskiego w TR a najbardziej "Bachantki" i "Krum"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomijmy Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 17:06 Chyba już po ptokach, ale polecam Napis Odpowiedz Link Zgłoś