Dodaj do ulubionych

SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE?

03.11.05, 17:38
CHCIALABYM WYBRAC SIE NA COS KOMEDIOWEGO I NIE BYC ROZCZAROWANA SZTUKA. CZY
KTOS MOZE COS POLECIC?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.future-net.pl 03.11.05, 17:48
      "Porucznik z Inishmore" w Teatrze Współczesnym - koniecznie!
      • Gość: www.martyna Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.chello.pl 04.11.05, 17:30
        bylam ostatnio na Piotrze Ohey-u we wspolczesnym i nie podobala sie mi ta
        sztuka, wiec nie chcialam sie tam znowu wybierac. ale skoro mowisz, ze polecasz,
        to sprobuje! dzieki!
        • Gość: lu Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 04.11.05, 19:21
          dobry komediowy spektakl mozesz znalezc w powszechnym. w dzisiejszej gazecie
          jest zapowiedz nowego przedstawienia w rez. Iwony Kempy "dzien Walentego" z
          Zolkowska i Holtz w rolach glownych.
    • Gość: ejotka Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:13
      "Namiętna kobieta" we Współczesnym, wszystko po kolei z repertuaru Kwadratu (no
      może opróćz "Szalonych nozyczek"), "Biznes" w Komedii.
      • Gość: gabi Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.eranet.pl 04.11.05, 20:16
        "Czego nie widać" w Powszechnym :)
        • Gość: www.martyna Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.chello.pl 05.11.05, 18:04
          czego nie widac - widzialam. super!
    • Gość: monia Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.crowley.pl 06.11.05, 19:51
      Kolacja dla glupca, / Male zbrodnie mał./ Frederick.... w ATENEUM Musisz
      zobaczyć zwłaszcza ostatnią pozycję b. rzadko graną
      • renata19 Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? 06.11.05, 22:21
        "Kolacja dla głupca" koniecznie, arcy wspaniała gra P.Tyńca i wspaniała gra
        Piotra Fronczewskiego warta jest polecenia.Byłam dwukrotnie i dwukrotnie była
        to pyszna zabawa.Gorąco polecam. Renata
        • agares22 Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? 09.11.05, 20:41
          Widzialam Kolacje dla... w wykonaniu Wojciecha pszoniaka. fenomenalne!!!!
          Koniecznie zobaczcie wlasnie w jego wykonaniu.
          A jutro ide na Bambini di Praga.Podobno warto...pozdrawiam
      • Gość: zetelek Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:49
        bylem na Fredericku juz dawno temu, fantastyczny spektakl z Fronczewskim ,
        Wiśniewską chciałem pójsc drugi raz ale dlugo nie grali. To trzeba zobaczyc
        teatr wteatrze i szalona zabawa
    • Gość: Nina Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.chello.pl 07.11.05, 12:02
      Byłam na TIRAMISU.
      Myślę, że można polecić.
      Taka babska sztuka. Byłam z moją 16-letnią córką. Bardzo się odstresowała przed
      klasówką. A pewne wątki - problem przerwanej ciąży, odmienna orientacja
      seksualna jednej z bohaterek, postawienie tylko na karierę zawodową prowadzącą
      do wewnętrznej pustki - miały dla niej swój poznawczo-dydaktyczny walor.
    • Gość: Kaśka Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 02:25
      Koniecznie Klub Hipochondryków w Syrenie, nie wiem tylko kiedy grają
    • Gość: Tigerness Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: 217.153.29.* 22.11.05, 14:35
      TESTOSTERON!!!!!!! Zdecydowanie polecam. Świetny spektakl-jeden z
      najlepszych,jakie oglądałam. Teatr Montownia w teatrze Buffo.
      • Gość: Maciek Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:57
        Zdecydowanie potwierdzam !!
        Byłem kilkakrotnie i za każdym razem podobał mi się bardziej !:)
        Testosteron w Buffo!
    • Gość: p Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.forweb.pl 24.11.05, 15:45
      Słomkowy kapelusz w Powszechnym :)
    • Gość: klawy w komediach posucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:56
      Warszawskie sceny sa zarzucone farsami zachodnimi (glownie angielskie), ktore
      sa wszyskie do siebie podobne. Ile mozna o tych milosnych pomylkach...
      Polecam, to co sie wyroznia: "POrucznik..." w Wspolczesnym (chyba jedyna satyra
      polityczno spoleczna w wawie), "Testosteron" (po prostu bardzo smieszne i do
      tego polskie), "Sztuka" T. Konsekwentny (stara rzecz, mam nadzieje ze wciaz
      graja - bardzo pomyslowe i potwornie smieszne), "Zaryzykuj wszystko" w TR
      (zadziuchno graja, to pastiszowy zart sceniczny w stylu filmu dzikosc serca -
      niesamowity, blyskotliwy i bardzo smieszny). No cos co jest smutna komedia,
      czyli "miss hiv" w le madame.
      • Gość: ;-) Re: w komediach posucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:37
        M.in. "Ośle lata" w Kwadracie z Wawrzeckim, Kotulanką itd. oraz "Stosunki na
        szczycie" w Komedii.
        • gal100 Re: w komediach posucha 16.12.05, 08:21
          POlecam Transfer we Współczesnym
    • Gość: kar Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:00
      Dal faceta - zdecydowanie Testosteron. Dla kobiety - "Moja mama Janis" w Romie.
      • Gość: waleria Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.future-net.pl 24.12.05, 14:38
        Sztuki Warlikowskiego w TR a najbardziej "Bachantki" i "Krum"!
        • Gość: ziomijmy Re: SPEKTAKL W WAWIE- CO POLECACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 17:06
          Chyba już po ptokach, ale polecam Napis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka