Gość: ??? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.11.06, 20:13 Sedrecznie polecam spektakl "Won" juz za pare dni premiera.Teatr Syrena ul.Litewska Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sep Re: Won !!! IP: 217.17.32.* 29.11.06, 13:09 Uzasadnij dlaczego polecasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Won !!! IP: *.aster.pl 01.12.06, 15:18 Ponawiam pytanie poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1/2 Re: Won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:04 no właśnie pitu pitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Won !!! IP: *.aster.pl 02.12.06, 11:39 Pitu,pitu mój szlachcicu.Pewnie reżyser albo aktor chce napędzić publikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa b. Re: Won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 15:49 Nie lubię publicznie krytykować, ale byłam na generalnej, widziałam. Szmirka straszna, niby współczesna moralność pani dulskiej, ale reżyseria woła o pomstę do nieba. Czego w tej sztuce nie ma? Jest i Giertych, i Gosiewski, i zespół Mazowsze i wbiegają tańcząc kankana i drag queen i raperzy, i lesbo-feministka, i synek gej, i kuzyneczka z agencją towarzyską. Aktorzy robią co mogą, ale pani reżyser położyła tę sztukę kompletnie. Zamiast komedii o współczesnej Polsce, powstał kiczowaty potworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:58 Coz, pani rezyser juz chyba sie skonczyla. Sztuka jest denna a ten kto ja polecil pewnie w niej gra ;) W ogole, niestety, Teatr Syrena zszedl na psy. Mysle, ze czas na jakas swieza krew w postaci nowego dyrektora, moze cos by sie zmienilo. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś