Dodaj do ulubionych

młoda aktorka - objawienie???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:55
czy macie swoje kandydatki w tej kategorii?

czy w ogóle młode polskie aktorki bywają jeszcze aktorkami, czy raczej
wszystkie robią wysiłek, by nie odróżniać się od wielu popularnych amatorek
zaludniających tv?

kto jest nadzieją młodego polskiego aktorstwa TEATRALNEGO???
Obserwuj wątek
    • Gość: Nusia Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.cnb.com.pl 03.12.06, 21:50
      Dominika Kluźniak, Karolina Gruszka, Agnieszka Judycka, Patrycja Soliman.
      • Gość: 1/2 Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:15
        zgoda na te kandydatki. Uwaga na Kasię Dąbrowską!!!!
        • Gość: dolce Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:48
          Karolina Gruszka :) W INLAND EMPIRE - nowym filmie Lyncha jest
          REWELACYJNA!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: 1/2 Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:16
            bo ona wogóle jest rewelacyjna!
          • Gość: 1/2 Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:17
            bo ona w ogóle jest rewelacyjna!!
      • Gość: storge re: młoda aktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:50
        zdecydowanie patrycja.
        • Gość: mome Re: re: młoda aktorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 00:32
          Ewidentnie ciekawą postacią jest Agata Buzek. Nie widziałem jej wcześniej i
          wydawało mi się, że to lalka medialna, ale po Trzech siostrach w Teatrze Polonia
          uważam, że to kandydatka na wielką aktorkę. Była rewelacyjna.
          • jan_telecki Re: re: młoda aktorka 04.12.06, 10:34
            Marta Król

w Dramatycznym ma pare swietnych ról.
        • Gość: abc Re: re: młoda aktorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:21
          wybaczcie, ale z Patrycją to ja zupełnie tego fenomenu nie rozumiem... tzn. dla
          mnie to waśnie nie jest fenomen...
    • Gość: gerard Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: 213.17.181.* 04.12.06, 13:27
      Z tego rocznika który właśnie wyszedł ze szkoły, oprócz patrycji i agnieszki,
      zwróciłbym uwagę na małgosię klarę. Dla mnie była zawsze wyrazista i magntyczna
      na scenie, ciekawy jestem jak potoczą się jej losy...A co do Karoliny Gruszki
      to zdecydowanie wolę ją w filmowym wydaniu, na scenie jej ogromna wrażliwoś
      jakos mi ginie. Słyszałem też pozytywne opinie o mariettcie żukowskiej, ale na
      scenie nie mialem okazji ogladac. załowac?
      • Gość: janeczka Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:05
        Mariety nie widzieć = żałować!!!

bo to arcytalent
        • Gość: Kasia Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: 193.0.117.* 04.12.06, 15:41
          Agnieszka Podsiadlik
          • Gość: Golos Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: 217.17.32.* 06.12.06, 14:47
            Podsiadli, a jeszcze Małgorzata Buczkowska-Szlenkier
        • Gość: loop Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:41
          W takim razie dlaczego była tak tragiczna w serialu "Pierwsza Miłość"? Bo w M
          jak Miłość jest sto razy lepsza a i tak beznadziejna :( W ogóle dlaczego skoro
          taka świetna, to dlaczego w tę "Pierwszą Miłość" się zaangażowała?
          • Gość: sad Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:33
            ALE O KIM MOWA?

Gość portalu: loop napisał(a):

> W takim razie dlaczego była tak tragiczna w serialu "Pierwsza Miłość"? Bo w M
            > jak Miłość jest sto razy lepsza a i tak beznadziejna :( W ogóle dlaczego skoro
            > taka świetna, to dlaczego w tę "Pierwszą Miłość" się zaangażowała?
            • Gość: Loop Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:00
              O Marietcie. Dodam, że w Pierwszej Miłości postać z odcinka na odcinek zmieniała
              się o 180 stopni. Z resztą w całym serialu dzieją się tak nieprawdopodobne
              rzeczy, że zaczynam myśleć iż ktoś się nieźle bawi pisząc scenariusz. Aczkolwiek
              oczka puszczane publiczności wydają mi się już zbyt duże :). Np. ostatnio
              rozwodziłą się para jednych z głównych bohaterów(w tym postać Ewy Skibińskiej),
              były mąż pya byłej żony "jakie było twoje panieńskie nazwisko?", ona na to
              "Kopytko".
              W MjM Marietta gra już tylko niezrównoważoną psychicznie, niegdyś uzależnioną od
              narkotyków a obecnie od byłego chłopaka dziewczynę, której na zmianę pilnują
              brat i sąsiad.
    • wampuka Re: młoda aktorka - objawienie??? 06.12.06, 17:10
      Ojrzyńska!!!
      • Gość: Ivan Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.piaseczno.robbo.pl 12.12.06, 13:24
        Zdecydowanie Ewa Szumska!!! To dopiero arcytalent!

1
        • Gość: xx Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.orange.pl 12.12.06, 13:32
          To prawa Ewa Szumska jest super! Gdzie ona sie wczesniej podziewała. W Krancu
          jest rewelacyjna:)
      • Gość: dede Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.devs.futuro.pl 15.02.07, 18:30
        Paulina Chrusciel.
    • Gość: qwerty Re: młoda aktorka - objawienie??? IP: *.chello.pl 11.02.07, 00:56
      zdecydowanie Agnieszka Podsiadlik. W czymkolwiek nie zagra jest rewelacyjna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka