kasiap66 02.02.07, 12:01 Witam Pilnie potzrbuje adres e0mailowy Andrzeja chyry lub jego adres zamieszkania jesli ktos wie to prosze mi napisac bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: willy Re: AresAndrzeja chyry!! IP: 194.146.219.* 02.02.07, 15:19 zarty sobie robisz?? dziewczyno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: AresAndrzeja chyry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:25 hi,hi, niezły dowcip! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: AresAndrzeja chyry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:48 no i jak? dostałaś? to przekaż dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały bobek Re: AresAndrzeja chyry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:03 ha! a ja mam! ;P. niestety nie wolno mi go dać. a może stety? nie wolno naruszać cudzej prywatności, współczuję biedakom, że ciągle ktoś im wchodzi w zycie, akurat wtedy kiedy myślą, że tu już ich nikt nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: AresAndrzeja chyry!! IP: *.chello.pl 10.02.07, 20:01 Napisz list i wyslij do TR Warszawa. Pewnie mu przekaza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: AresAndrzeja chyry!! 10.02.07, 20:51 no ale chyba adres e-mailowy to nic strasznego poza tym z tym aktorem miałam przyjemnosc sie pare razy spotkac a teraz nie mam z nim kontaktu a musze mu cos szybko przekazac Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: AresAndrzeja chyry!! 10.02.07, 21:00 a moze znasz jakis jego fanklub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarcik Re: AresAndrzeja chyry!! IP: 194.146.219.* 10.02.07, 21:32 zdjecie potomka?? a moze fote z usg?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały bobek Re: AresAndrzeja chyry!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:07 śmiesznie, ciekawa jestem tylko skąd masz pewność, że on chce usłyszeć tę wiadomość? jak już napisałam, aktorom tez należy się prywatność, nie chcą być w każdej dziedzinie życia dorywani. jak przez kogoś chcą to dają numer telefonu, czy właśnie email i po sprawie. ale zanim się nie dojdzie do tej magicznej linii, w której aktor przestaje być aktorem a zaczyna być znajomym, nie wiesz czy w ogóle chce słuchać tego co masz mu do powiedzenia. ale to tylko moje skromne zdanie. p.s. jak się to mówi 'się gra, się ma' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: AresAndrzeja chyry!! 13.02.07, 08:11 wiem ze nie nalezy zakłocac czyjegos spokoju i prywatnosci,ale jestem pan chyra by sie nie obraził gdybym do niego napisała a ty naprawde masz jego adres? Moze jakos sie dogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś