IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 17:39
co sądzicie o poziomie wydziału aktorskiego AT, słyszałam bardzo różne
opinie...

Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: WA na AT IP: *.szczecin.mm.pl 23.08.03, 16:36
      Gość portalu: jimka napisał(a):

> co sądzicie o poziomie wydziału aktorskiego AT, słyszałam bardzo różne
      > opinie...

Bo i różnie to bywa z WA. O niektórych przedstawicielach tego już pisano na
      forum przy okazji dyplomów AT czy w kontekście "młodych zdolnych". Niektóre
      osoby widujemy w (nie)popularnych polskich serialach;), niektóre w teatrach..
      lepszych, gorszych.. Dokonania niektórych świadczą o wysokim poziomie i
      talencie.. inne są tego zupełnym zaprzeczeniem. Hm.. są tacy których nie trzeba
      krytykować, wystarczyć ich zacytować.
      Niniejszym cytuję- znana z tv koleżanka z WA do koleżanki z WOT'u:"Kim była
      Joanna d'Arc???"
      Niektórzy inteligencją i wiedzą nie grzeszą.. Oby chociaż dobrymi aktorami
      byli;)
      A tak bardziej na serio.. wystarczy popatrzeć po tablicach absolwentów.
      Nazwiska niektóre wielkie! Aż serce się raduje!;)
      • Gość: me Re: WA na AT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:07
        Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Gość portalu: jimka napisał(a):
        >
        > > co sądzicie o poziomie wydziału aktorskiego AT, słyszałam bardzo różne
        > > opinie...
        >
        > Bo i różnie to bywa z WA. O niektórych przedstawicielach tego już pisano na
        > forum przy okazji dyplomów AT czy w kontekście "młodych zdolnych". Niektóre
        > osoby widujemy w (nie)popularnych polskich serialach;), niektóre w
        teatrach..
        > lepszych, gorszych.. Dokonania niektórych świadczą o wysokim poziomie i
        > talencie.. inne są tego zupełnym zaprzeczeniem. Hm.. są tacy których nie
        trzeba
        >
        > krytykować, wystarczyć ich zacytować.
        > Niniejszym cytuję- znana z tv koleżanka z WA do koleżanki z WOT'u:"Kim była
        > Joanna d'Arc???"
        > Niektórzy inteligencją i wiedzą nie grzeszą.. Oby chociaż dobrymi aktorami
        > byli;)
        > A tak bardziej na serio.. wystarczy popatrzeć po tablicach absolwentów.
        > Nazwiska niektóre wielkie! Aż serce się raduje!;)

Hej! Widzę, że historia z Joanną D'Arc się mocno ugruntowała w środowisku. Co
        ciekawe jestem osobą, która brała udział w akcji: Pomóż Grażynce zrozumieć kim
        była Joanna D'Arc....:-) No tak. Ta historia faktycznie dobrze oddaje stan
        ducha i intelektu wielu studentów WA. Na pewno krzywdzące są takie opinie
        wobec wszystkich studentów. Bo są i fajni i inteligentni. No ale jak się
        okazało ostatnio - tych wyrzucają po pierwszym roku...
        • Gość: Catanea Re: WA na AT IP: *.wset.edu.pl 20.09.03, 18:34
          O ile wiem to Marysia zadała to pytanie o Joannę d'Arc. Widzę że plotki z AT
          wychodzą w bardzo różnych wersjach.
          A jeśli chodzi o WA to moim skromnym zdaniem lepiej wybrać Kraków. Jakimi
          nazwiskami wykładowców czy asystentów może się teraz poszczycić AT? A Kraków -
          sława na sławie i wszyscy to wspaniali aktorzy. Te nazwiska absolwentów to
          niedługo będzie zamierzchła przeszłość. Choć pewnie będą wyjątki. Oby...
          • Gość: me Re: WA na AT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 22:16
            Gość portalu: Catanea napisał(a):

> O ile wiem to Marysia zadała to pytanie o Joannę d'Arc. Widzę że plotki z AT
            > wychodzą w bardzo różnych wersjach.
            Nie, nie. Pytała Grażynka - na pewno. A wiem to stąd, że pytała właśnie mnie i
            tłumaczyłam dziewczynie całą historię. Z zażenowaniem...
            • Gość: szu Re: WA na AT IP: *.acn.pl / 10.68.1.* 22.09.03, 03:42

niezla zenUa...

polecam racter w takim razie
              hoza iles

ja p[ierodle sprzedawac swoje ploty na publicznyum forumie
              nie ma jak Akademija...
              oUUUU jeeeee
              ui ar artist
              ouuu je harder harderrrrr.....

buahhahahahahhahhah :)))))
              • Gość: hmmm Re: WA na AT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 10:22
                no tak, przyjaciel wszystkich...
                • Gość: brokatisdead Re: WA na AT IP: *.chello.pl 22.09.03, 11:33
                  no tak, szu znowu ma racje

i co z tego ze MarysioGrazynka tego nie wie? polecam nie pastwic sie nad
                  istota, a wziac pod uwage takie dwa dzialania: albo sie cieszyc i opowiadac
                  wszystkim, ze ej a ja wiem kto to Joanna d'Arc, albo znowu zastanowic sie czego
                  sie nie wie jeszcze. A wiecie na przyklad jak sie nazywala dziewczyna Joanny
                  d'Arc???? ;P

pzdr
                  świętna brokat
                  • axur Re: WA na AT 24.09.03, 17:31
                    A czytalas do sokola Skowronka, Brokacie?

Tam licentia poetica na wiele faktow zwiazanych ze swieta Joanna
        • Gość: markotny Re: WA na AT IP: *.chello.pl 29.09.03, 00:52
          smutek mnie ogarnia gdy wchodze na to forum i miedzy opiniami czy radami
          dotyczacymi Teatru znajduje takie brudy. przykre ze kompleksy tak strasznie
          panuja nad ludzmi ktorzy w takich opiniach smia myslec o sobie ze sa tak bardzo
          bardzo madrzy, i probuja przekonac do tego innych.plotki takie jak ta cechuja
          malych ludzi ktorzy naprawde wychodza o trzeciej z tej szkoly i nie maja nic
          swiatu do powiedzenia.bo ci ktorzy wiedza w jakiej sprawie sa na wydziale WOT i
          nie sa tam przypadkiem (a wiemy o jakich tu mowa przypadkach) pisza to o czym
          lubie czytac na tym forum: o teatrze. brakuje odwagi mowic glosniej co?
          • Gość: Zuza rzecz krótka o kondycji.. i błazenadzie! IP: *.szel-sat.com.pl 29.09.03, 01:56
            Zainspirował mnie nieco post człowieka Markotnego.. Gościem rzadkim bywam
            ostatnio na forum, bo i kondycja tegoż zaczęła mnie prawdziwie przerażać!A i
            czasu niewiele na rozrywki tejże maści..
            Ale.. ale.. zmierzając do meritum.. "every generation's got its own disease"!!!
            Forum żyje na plotce.. plotka być może na kompleksie... czy zawsze? hmm..
            niekoniecznie.. ale fakt- żenada!:( Prowokuję nieco tym swoim pisaniem, bo i
            jak się zdaje, to jam nadmieniła o historyji joannowej.. nieświadoma, iż sprawa
            takiego obrotu nabierze.. zmierzając ku dywagacjom któż właściwym autorem
            zapytania. Nevermind. Świat chyba zwariował. A może zawsze był obłąkany? a jego
            mechanizmy przeczyły zdrowemu rozsądkowi? Pewnie dlatego błaznujemy. Może to
            jedyne wyjście?.. błaznować?.. byle sprawnie i skutecznie!
            Nawiasem.. byłam wczoraj na ""dyskusji"" dot. kondycji teatru polskiego..
            Gościem honorowym rzeczonej był szanowny Prezes ZASP'u Olgierd Ł.!
            Monologowanie to dość dziwne było.. kilka cennych uwag, acz całość nijak miała
            się do zamierzonego tematu. Wyszłam zniesmaczona..nie usłyszawszy odpowiedzi na
            swe pytania, które zapewne stały się niewygodne?!? Za to spiritus movens
            spotkania stało się nic innego jak plotka właśnie. Plotka jak widać rzeczą
            iście zajmującą..
            Nie wiem co gorsze.. puste frazesy "loozaków".. plotka.. wymienianie
            NIEuprzejmości na forum.. okraszanie swoich postów "neologizmami" niewiadomego
            pochodzenia...
            Powtarzam zatem.. "Błaznujmy przeto. Byle sprawnie i skutecznie!";)))

ps. zdawałoby się zatem, iż WA Zelwera błaznuje znacznie skuteczniej niż WOT..
            gra czyściej.. choć też czasem żywi się plotką;) ehh... życie!;)))
    • Gość: Kaska Re: WA na AT IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 00:40
      Ja mam zamiar zdawac do At w wawie za 2 lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka