Dodaj do ulubionych

Slisko w Warszawie

IP: *.inteko.com.pl 12.01.04, 18:52
Ekipa drogowcow "kaczorgrodu "dzisiaj sie nie popisala. Kto jechal po
poludniu z pracy w kierunku Pruszkowa mogl sie przekonac na wlasnej
skorze.Nie wiem jak bylo w innych dzielnicach.
Obserwuj wątek
    • vulture nie bój nic, do lipca odśnieżą i posypią piaskiem 12.01.04, 19:19
      Ale wymagania, tak wszystko od razu, ja nie mogę.
    • autobus1313 Re: Slisko w Warszawie 12.01.04, 20:24
      w innych dzielnicah było podobnie, drogi były pokryte grubą warstwą lodu, od
      razu zrobiły się korki. Ekipy porządkowe wyjechały od razu,nie wymagajmy cudów,
      nie miały łatwego zadania
    • Gość: Wkurzony Re: Slisko w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 09:31
      Kurczę! Wczoraj jechałem do domu całą godzinę trasą któą normalnie pokonuję w
      15 min. Dzisiaj otwieram Gazetę i czytam, że w tym mieście pan prezydent
      Kaczyński nie odpowiada za bałagan i bezwład służb miejskich!!! Szlag mnie
      trafia! Poprzednie ekipy jednak co by nie mówić poczuwały się do
      odpowiedzialności - Kaczyński tylko wtedy kiedy trzeba pierś wypiąć do orderów.
      A kto winien jak źle - cykliści! Tak więc to, że ja jadę godzinę do domu to
      wina meteorologów bo bez nich nie wiadomo, że w styczniu może padać śnieg, że
      trzeba być w pogotowiu? Bo to co z góry leci, tam za oknem pana prezydenta to
      puch z pierzyny? Raz chciałbym w końcu usłyszć - za co prezydent mojego miasta
      odpowiada? Za miasto? A może tylko za sukcesy? Jeśli tak to nie za bardzo
      wielką odpowiedzialność ponosi, bo tych sukcesó ja na razie wogóle, po ponad
      roku jego rządów, nie widzę! I niech nie mówi mi jak kelner - nie ja,kolega -
      kiedy coś się sypie!
      • vulture Re: Slisko w Warszawie 13.01.04, 21:54
        Może pan prezydent miasta stołecznego po prostu przez rok zdążył zapomnieć, że
        o tej porze jest trochę inaczej niż w lecie, w końcu człowiek nie może
        wszystkiego spamiętać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka