martulka79 06.04.06, 10:03 Coraz czesciej mysle, zeby kupic ten wozek. Macie moze jakies sugestie? Sprawdza sie? Czy warto kupic adapter do mocowania fotelika samochodowego? Dzieki, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owianka Re: Emmaljunga smart 07.04.06, 08:07 O Smarcie czytałam na tym forum same dobre opinie - wrzuć w wyszukiwarkę, a sama się przekonasz. Myślę, że wada wszystkich wózków tego typu to brak możliwości bujania dziecka - co jest możliwe np. w Roanie Maricie lub (jeszcze lepiej) w wózkach na paskach, np. Jędrochu Bartatinie lub Firkonie F10 (którego wczoraj zresztą kupiłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rooksa22 Re: Emmaljunga smart 07.04.06, 12:08 WYSOKA CENA ALE DOSKONAŁA JAKOŚĆ.NA WÓZKU NIE WARTO OSZCZĘDZAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
dszw Re: Emmaljunga smart 07.04.06, 14:51 Ja też cały czas się zastanawiam nad kupieniem Smarta poonieważ dużym plusem jest w nim duża wygodna godndola albo Ceroxa który nie posiada gondoli tylko taką mini gondolkę wkładaną do spacerówki. Spacerówka Ceroxa jest nowszym modelem spacerówki niż tą która jest w Smarcie tzn. posiada przekładaną rączkę, dwustronny hamulec, można w niej odpiąć część budki, ma metalowe podwozie, kółka na łożyskach, no i troszkę wg. mnie ładniejszy wygląd. Ja rodzę na sam koniec czerwca więc cały czas się zastanamiam czy decydować się na Smarta (tutaj wygodna gondola) czy na Ceroxa (lepsza spacerówk + mini gondola. Może mi coś dziewczyny doradzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
maja2101 Re: Emmaljunga smart 07.04.06, 17:18 Jak to nie mozna bujac w smarcie, mozna. To jest wozek na wachaczach, tak jak roan marita. Ale slyszalam, to fakt, ze to jest najsztywniejszy wozek emmaljungi. Ja mam emmaljunga crossway, duza spacerowa z nosidlem dla noworodka. Mieciutki, bardzo polecam. Jesli chodzi o wybor cerox/smart to ja nie znam ceroxa ale tak mysle ze moze na lato lepsza taka tradycyjna gondola, dziecko bedzie mialo powietrze. Te nosidla sa najlepsze dla dzieci grudniowych/styczniowych ktore latem sa juz w samej spacerowce, a zima w nosidle i jest im cieplutko i przytulnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Emmaljunga smart 07.04.06, 19:07 Fakt, smart jest dosc dobrym wozkiem, ale nie za bardzo podoba mi sie spacerowka.Jest za duzo metalu i smiesznie wyglada (kojarzy mi sie z wozkami jakimi my jezdzilysmy), ale jest dosc zwinny. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Emmaljunga smart 08.04.06, 18:41 A wiecie moze, gdzie ja mozna kupic najtaniej? Moze przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka82 Re: Emmaljunga smart 08.04.06, 20:19 napisalam chwile wszesniej na "nowa emmaljunga smart" - przeczytajcie!!! ja polecam z czystym sercem. Adapter super sprawa - mam i korzytam. Nie wiem gdzie najtaniej - u mnie sie okazalo, ze jak kupie w sklepie to dostane 7%rabatu - wyszlo mi tyle samo co necie, wiec kuilam w sklepie, wydaje mi sie ze w razie czego latwiejz tfu tfu reklamacja ;) pozdrawiam, tulka Odpowiedz Link Zgłoś