Dodaj do ulubionych

Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ...

IP: 212.180.160.* 16.07.10, 19:40
Piszcie więcej o paradzie!

Dawno o tym nnie było!
Obserwuj wątek
    • Gość: amax Polska postępowa! Brawo! IP: *.chello.pl 16.07.10, 19:40
      ach jak pięknie Polska dołącza do grona Europy prawdziwej!
      • Gość: nie! Re: Polska postępowa! Brawo! IP: *.lokis.net.pl 16.07.10, 23:20
        postepowa gejropa? chyba twoja bo nie moja. ta parada nie jest po to zeby
        przeslac wiadomosc: jesteśmy , miejcie o tym świadomość i nie prześladujcie nas"
        tylko : hahah nic nie mozecie nam zrobic bedziemy propagowac sodomie i żądać
        coraz większych ustępstw ,żebyśmy mogli wmówić ,że jesteśmy normalni.
        • zaem Re: Polska postępowa! Brawo! 16.07.10, 23:29
          ...sodomia to była gdy Ciebie robili rodzice - jakoś wyglądasz na
          zwierzę...
          • Gość: eith Re: Polska postępowa! Brawo! IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:07
            Jakby wtedy była sodomia, to by raczej nie powstał.
            • kraq Re: Polska postępowa! Brawo! 17.07.10, 00:56
              jakiś postępowy oświecony pederasta mógłby mnie oświecić i napisać
              dlaczego związek dwóch facetów, koniecznie zalegalizowany musi się
              nazywać małżeństwo?? nie może po prostu nazywać się związek dwóch
              pedałów czy jak się tam sami siebie nazywacie?? wie ktoś?
              • Gość: eith Re: Polska postępowa! Brawo! IP: 89.167.15.* 17.07.10, 01:03
                Myślę, że nawet niektórzy homoseksualiści tego nie wiedzą, bo wcale tego nie chcą/ni potrzebują.
                • Gość: foo Super ale o której i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 01:28
                  Ta parada jest jakaś totalnie felerna pod względem marketingu tzn.
                  wszędzie się o niej faflunią wszyscy, nikt się na nią nie wybiera ale
                  przedewszystkim poza tym, że jest w sobotę to O KTÓREJ GODZINIE SIĘ
                  ROZPOCZYNA oraz SKĄD? Jak rozumiem dla przyjaznego gejom dziennikarza
                  takie organizacyjne informacje są wtórne ale ja po prostu nie wiem
                  których miejsc i w jakich godzinach unikać...
                  • majster_g Re: Super ale o której i gdzie? 17.07.10, 03:18
                    Gazet nie czytasz. Tutaj jest informacja:
                    warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8129634,Jest_trasa_EuroPride__Zobacz_ktoredy_pojdzie_parada.html
                    • majster_g Re: Super ale o której i gdzie? 17.07.10, 03:35
                      A jeszcze wiecej dowiedziec sie mozna tutaj:
                      www.homiki.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4045
                      Tylko trzeba chciec...
                      • Gość: eMTe Re: Super ale o której i gdzie? IP: *.aster.pl 17.07.10, 03:48
                        Wszedłem zobaczyłem rozanielonego pedała i szybko wyszedłem. Nie mogę takich rzeczy oglądać, to jest ponad moje siły. Wybacz, że jestem takie nietolerancyjny.
                        • majster_g Re: Super ale o której i gdzie? 17.07.10, 04:23
                          Hm... a ja myslalem, ze mowimy o czasie i mapie przemarszu...
                          • Gość: eMTe Re: Super ale o której i gdzie? IP: *.aster.pl 17.07.10, 04:28
                            No poleciłeś stronę na którą normalny człowiek nie da rady wejść. Wybacz moją nietolerancję.
                        • Gość: polska norma Re: Super ale o której i gdzie? IP: *.086.c88.petrotel.pl 17.07.10, 07:40
                          Popieram też nie mogę takich rzeczy oglądać _ tylko nasuwa się
                          pytanie - Daczego to Ty wyszedłęś A nie to COS!!!
                          Powinni tworzyć getta............
              • bezzebnypirat Re: Polska postępowa! Brawo! 17.07.10, 01:10
                Obawiam sie, ze to katozwyrole nazywaja taki zwiazek malzenstwem homoseksualnym.
                Homoseksualisci chca po prostu zalegalizowania zwiazkow na prawach zwiazkow
                miedzy kobieta, a mezczyzna (malzenstw). Ja chcialbym rowniez mozliwosci
                rejstracji zwiazkow od tak, jak w UK.
                • Gość: eith Re: Polska postępowa! Brawo! IP: 89.167.15.* 17.07.10, 01:26
                  Ja natomiast jestem daleka od wyzywania zarówno gejów jak i katolików, choć sama nie zaliczam się do żadnej z tych grup.
                  • bezzebnypirat Re: Polska postępowa! Brawo! 17.07.10, 01:39
                    Nie mam nic przeciwko katolikom ani gejom. Nie lubie za to katozwyroli.
                    • Gość: jeee najbardziej postępowym państwem jest Izrael IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 02:07
                      tam to w każdej synagodze co tydzień jest impreza typu EuroPride i
                      myślę, ze redaktorzy GW w pełni to potwierdzą!
                      • bezzebnypirat Re: najbardziej postępowym państwem jest Izrael 17.07.10, 02:16
                        Pokazywanie, ze u innych jest gorzej co ma osiagnac?
                        • Gość: jeee Re: najbardziej postępowym państwem jest Izrael IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 02:34
                          gorzej? Z tego co wszyscy wiedzą gazeta jest redagowana przez Żydów,
                          chcą oni uczyć tolerancji, dlatego wnioskuję, ze ich ziomkowie w
                          Izraelu są równie tolerancyjni jak polscy Żydzi. I żeby nie było -
                          nie mam nic przeciwko Żydom, jestem wręcz ateistom, ale propagowanie
                          takich akcji przez Żydów w Polsce wydaje się dwuznaczne - to jest
                          raczej dowalanie katolikom, a nie prezentowanie autentycznych
                          poglądów (tym bardziej, że PO, którą tak wyborcza żarliwie popiera
                          nie jest za legalizowaniem związków homoseksualnych itd.)
                          • majster_g Re: najbardziej postępowym państwem jest Izrael 17.07.10, 03:15
                            Trudno zgadnac o co ci chodzi. Widze tylko, ze ustawiasz slowa:
                            Zydzi tam gdzie postep, tolerancja, geje, PO i GW a po drugiej
                            stronie ty, katolicy, i ... no wlasnie i co?
                          • Gość: jaguarex Re: najbardziej postępowym państwem jest Izrael IP: *.lns6.way.bigpond.net.au 17.07.10, 03:16
                            Ja wiem, ze Gazeta jest kierowana przez katolikow, tyle tylko, ze
                            nie calkiem fundamentalistycznych.
              • Gość: ja Re: Polska postępowa! Brawo! IP: 85.222.87.* 17.07.10, 07:58
                nie musi i nie ma planow zeby sie nazywal a zwiazek dwoch pedalow zdradza twoj
                stosunek do sprawy
        • arius5 Zanosi sie na spotkanie obu grup. 17.07.10, 00:58
          Geje maja sie spotkac z pedofilami, a raczej manifestacja poparcia dla homo ma
          sie spotkac z manifestacja poparcia dla pedofili.
          Tylko nie rozumiem, dlaczego pedofile reklamuja sie portretami papieza ?
          • Gość: jag Re: Zanosi sie na spotkanie obu grup. IP: *.lns6.way.bigpond.net.au 17.07.10, 03:18
            Ano dlatego, ze papiez otacza pedofili protektoratem - ale tylko
            tych w sutannach.
      • Gość: gogo Czy tak powinno byc? IP: *.gl.digi.pl 16.07.10, 23:44
        Czy ci ludzie serio musza sie afiszowac w centrum miasta swoimi postawami.
        Przeciez dobrze, ze tacy sa, ze zyja w spoleczenstwie, sa szczesliwi, pracuja
        dla spoleczenstwa. Ale czy tym trzeba sie afiszowac, robic parady. Czy to trzeba
        eksponowac.
        • erroid Re: Czy tak powinno byc? 17.07.10, 00:26
          no.. a weź takie procesje w boże ciało czy inne świątki, po co oni się tak
          afiszują, jak chcą to niech sobie chodzą do kościołów albo niech robią te dziwne
          rzeczy w domu a nie wychodzą z krzyżami na ulicę i się afiszują, potem dzieci to
          widzą i zadają pytania... doskonale rozumiem, a już kibice z szalikami idący
          przez miasto, albo czasami te strajki, co mnie interesuje ile oni zarabiają
          naprawdę muszą się afiszować ze swoim wynagrodzeniem... dzieci trzeba zamykać w
          domu bo jak zaczną pytać co to są te podatki i pensje to nigdy do pracy nie
          pójdą... też strasznie mi się to nie podoba
          • kraq Re: Czy tak powinno byc? 17.07.10, 00:53
            różne rzeczy można sobie manifestować i afiszować, nawet to że ktoś
            lubi brać w dupę od zboczonego kolegi. mnie najbardziej wk*rwia
            dorabianie do tego jakiejś chorej ideologii i sprzedawanie, że
            sprawa dotyczy rzekomo milionów Polaków. wspomniani kibice z
            szalikami, nie mówiąc o procesjach potrafią się zebrać w dużo
            większej ilości niż jakakolwiek parada zboków a gazeta nie robi z
            tego relacji live. więc wyluzu gościu z takimi argumentami. zresztą
            porównywanie uroczystości religijnych albo np. państwowych do parady
            zboczków, to już w ogóle przegięcie
            • bezzebnypirat Re: Czy tak powinno byc? 17.07.10, 01:11
              Sprawa dotyczy kazdego z nas, Ciebie zwlaszcza. Bo jak widac masz mocno
              negatywne emocje zwiazane z homoseksualistami, od tak - bez powodu.
            • erroid Re: Czy tak powinno byc? 17.07.10, 11:31
              nie wiedzę różnicy między paradą homoseksualistów, a procesją, jedno i drugie
              jest manifestacją i afiszowaniem się tylko na różnych płaszczyznach i mimo że
              ani nie jestem gejem ani katolikiem nie czuje chorej fobii przeciwko jednej czy
              drugiej, porównywać mogę sobie swobodnie do czego chcę, bo żyjemy w wolnym,
              demokratycznym, świeckim kraju więc daruj sobie te uwagi
          • Gość: jeee Re: Czy tak powinno byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 02:37
            erroid napisał:

> no.. a weź takie procesje w boże ciało czy inne świątki, po co oni
            się tak
            > afiszują, jak chcą to niech sobie chodzą do kościołów albo niech
            robią te dziwn
            > e
            > rzeczy w domu a nie wychodzą z krzyżami na ulicę i się afiszują,
            potem dzieci t
            > o

albo n.p. te marsze żywych? Swoją drogą już czas połączyć Marsz
            żywych z paradą gejów - myślę, że Wyborcza poprze ten znakomity
            pomysł na tolerancję do kwadratu.
        • majster_g Re: Czy tak powinno byc? 17.07.10, 03:22
          Pomysl sobie, ze heterycy afiszuja sie kazdego dnia. To dopiero geje
          musza sie nacierpiec patrzec sie na tych heterykow calujacych sie
          publicznie, trzymajacych sie za raczki, bioracych sluby koscielne -
          a mogliby przeciez okazywac swoje uczucia we wlasnej sypialni...

A czy wiesz ile krzywd spotyka dzieci w domach heterykow? Strach o
          tym myslec!
    • Gość: Jacek Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile można? IP: *.multimo.pl 16.07.10, 19:43
      Do znudzenia, po 5 razy dziennie!
      • Gość: ytst Re: Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile m IP: *.centertel.pl 16.07.10, 20:11
        to nie czytaj masochisto.
        • Gość: kixx Re: Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile m IP: *.acn.waw.pl 16.07.10, 20:58
          to co ma czytac?
          o buspasach przestali pisac,a kazdy ma prawo do samoudreczania
          to przynajmniej nie grozi zadna smiertelna choroba
          • kraq Re: Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile m 17.07.10, 01:00
            najgorsze jest to, że w mediach za przeciwników parady robią jakieś
            mohery, rydzyki i inni faszyści, którzy razem do kupy znaczą w
            społeczeństwie tak samo mało jak pederaści. to jest manipulacja, bo
            przeciwko dewiantom i dawaniu im jakichkolwiek praw są normalni
            ludzie, którym tak samo daleko jest do biedronia, jak i rydzyka.
            oczywiście normalnych ludzi tam nie będzie, bo jest lato i są
            ciekawsze rzeczy do robienia niż dodatkowy burdel w mieście obok
            ciotek i innych dewiantów ale warto to wziąć pod uwagę pokazując
            przeciwników homoseksualistów.
            • Gość: jeee Re: Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 02:39
              natomiast rabini popierają paradę, tutaj poproszę o głosy poparcie
              redaktorów GW!
            • Gość: marysia_z_pisu Re: Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile m IP: 91.207.203.* 17.07.10, 05:50
              Z tą normalnością to sobie nie pochlebiaj.
      • Gość: madziulek Re: Stop nachalnemu promowaniu parady w GW! Ile m IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:14
        nie czytaj , proste!
      • Gość: a nal to mi juz wychodzi tylem...ups chyba o to im chodz IP: *.chello.pl 17.07.10, 00:49
        ilo hehehe. od tylu wjazd. razem z kutzem kaliszem i grzesiem roz pier da lskim
    • Gość: Wuwua Warszawiacy mają gdzieś paradę-pogódźcie się z tym IP: *.multimo.pl 16.07.10, 19:43
    • Gość: Anty Szczam na europride! Wpisywać się! IP: *.multimo.pl 16.07.10, 20:17
      • Gość: yzy123 Re: Szczam na europride! Wpisywać się! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.10, 20:44
        bylbym nawet sklonny tolerowac homoseksualistow, gdyby siedzieli
        cicho i nie wychylali sie ze swoja przypadloscia... ale niestety...
        Te cioty mocno traca wizerunkowo na takiej nachalnej propagandzie,
        mimo tego co wypisuje GieWu
        • Gość: wars Re: Szczam na europride! Wpisywać się! IP: *.acn.waw.pl 16.07.10, 21:24
          Zgadzam się. Za dużo o tym. Nie żebym był przeciwnikiem
          homoseksualistów, ale jestem wrogiem parad i demonstracji - bo
          utrudnia życie tym, którzy nie są zainteresowani, a tych jest
          najwięcej.
          • renifer_lopez Stop pederastom 17.07.10, 00:26
            Europa wolna od zboczeń.
        • Gość: madziulek Re: Szczam na europride! Wpisywać się! IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:16
          tak jak nie-katolik ma siedzieć cicho, bo jest innej wiary tak? posrane
          kato-społeczeństwo
          • Gość: eith Re: Szczam na europride! Wpisywać się! IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:09
            Ja nie jestem katoliczką i jakoś siedzę cicho. Do niczego nie jest mi potrzebne chwalenie się wszem i wobec obcym ludziom moimi wierzeniami i poglądami.
        • Gość: antykatol Re: Szczam na europride! Wpisywać się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 05:42
          bylbym w stanie tolerowac katoli gdyby nie to,ze co roku w czerwcu
          blokuja miasto ta swoja parada na bozka cialo a w lipcu blokuja drogi
          krajowe swoja parada,ktora nazywaja szumnie pielgrzymka.
      • Gość: misiek Re: Szczam na europride! Wpisywać się! IP: *.scansafe.net 17.07.10, 00:07
        ja tez szczam. Na ta sama parade.
    • Gość: marud Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.chello.pl 16.07.10, 20:47
      no k...a te znaczki z Polską Walczącą to już przegięcie pały. Powinni ich
      powsadzać za obrazę symboli narodowych. Syf, malaria, korniki
    • Gość: kixx Czy dla ped..ups,geja jest cos swietego? IP: *.acn.waw.pl 16.07.10, 20:56
      uzycie symbolu Polski Walczacej jest ordynarna kradzieza
      • Gość: m Re: Czy dla ped..ups,geja jest cos swietego? IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:20
        a skad wiesz że w Powstaniu nie walczyli ci właśnie 'pederaści'???
        Homoseksualizm był od czasów starożytnych??? i że księża/biskupi/etc.
        zawsze mieli na podorędziu chłopców... poczytaj ksiązki historyczne
      • trombozuh Czyżby ten znak należał do Ciebie?A może do Jarka? 16.07.10, 23:20
        Dopóki gej w Polsce musi się bać, że dopadną go łysi kibole i skują
        gębę, że wyśmieją go w szkole i pracy, że potępią z ambony, że
        politycy powiedzą mu, że jest śmieciem - tak długo geje mają prawo
        do tego znaku.
        • menago1916 Re: Czyżby ten znak należał do Ciebie?A może do J 16.07.10, 23:30
          > Dopóki gej w Polsce musi się bać, że dopadną go łysi kibole i skują
          > gębę, że wyśmieją go w szkole i pracy, że potępią z ambony, że
          > politycy powiedzą mu, że jest śmieciem - tak długo geje mają prawo
          > do tego znaku.

Synku, za ten znam umierali ludzie na ulicach tego miasta. Wykorzystanie znaku
          do własnych celów - w tym momencie nawet abstrahuje od tego, że zrobili to
          dewianci - jest zwykłym sku...syństwem. Pewnych symboli się nie tyka. Ale czego
          wymagać od ludzi, którzy katalog wartości sprowadzają do poziomu szamba?
          • Gość: michał Re: Czyżby ten znak należał do Ciebie?A może do J IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:46
            tatuśku, miej pretensje do pisowców, oni ciągle wykorzystują symbole do swoich
            niecnych celów.
        • Gość: eith Re: Czyżby ten znak należał do Ciebie?A może do J IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:15
          Ja jestem hetero a też boję się dresów, kiboli, zdarzyło się, że w szkole się ze mnie śmiali, w pracy też nie ze wszystkimi mam dobry kontakt, o księżach to już nie wspominam, bo z większością głoszonych przez nich prawd się nie zgadzam, więc pewnie też przychylni by mi nie byli. A politycy w większości dbają tylko o siebie. I co, czy to mnie upoważnia do użalania się nad sobą i braku szacunku dla innych?
      • renifer_lopez Czy rednacz A. Michnik bedzie na homoparadzie? 17.07.10, 00:36
        Jeśli tak to w czym wystąpi? Obstawiam stingi, na uszach kondomy.
      • bezzebnypirat Pewnie wolnosc ;-) N/T 17.07.10, 01:14
      • adelix82 Re: Czy dla ped..ups,geja jest cos swietego? 17.07.10, 07:09
        Dlaczego wykluczasz gejów ze wspólnoty? Dlatego, że jesteś chorym z nienawiści
        człowiekiem?
    • goumba czy przed innymi paradami rozdaje sie takze 16.07.10, 21:31
      Komdomy?
      Rozdawanie prezerwaty rzuca swiatlo
      a charakter parady. Czy wie ktos, przed jakimi jeszcze paradami
      rozdaje sie na miescie gumy ? Prosze napisac.
      • Gość: o_O Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:12
        pin z symbolem polski walczacej na tle pedalskiej flagi sprzedawany w sklepie dla gejow - DOSC!!!
      • Gość: m Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:21
        lepiej żeby rozdawali, bo sama parada pokazuje mniejszość
        to lepiej żeby było bez takich rozdawań a później PISowcy powiedzą, że
        HIV?
      • Gość: odpowiedz Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.10, 23:20
        Przed karnawalem w Kolonii np. gdzie heteroseksualni katolicy bzykaja sie po bramach ze wszystkim, co nie ucieka ze wzgledu na stan upojenia alkoholowego.

Hipokryzja heteroseksualistow nie zna granic: cudze ganicie, swego nie znacie....
        • Gość: ewa Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.Red-79-159-31.staticIP.rima-tde.net 17.07.10, 00:15
          tylko, ze -choc nie popieram- bzykanie sie w zgodzie z natura, jest
          normalne, a niestety w wykonaniu pedalow..nie, i prosze byc
          tolerancyjnum dla mojej wypowiedzi...samie z drugim samcem i kiszka
          stolcowa ..obrzydliwe to strasznie...
          • bezzebnypirat Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze 17.07.10, 01:16
            Popros zone, moze udostepni drugi otwor. To calkiem przyjemne, lubie kolezanki
            otwarte na takie sprawy.
            • bezzebnypirat Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze 17.07.10, 01:17
              Haha, dopiero teraz zobaczylem nicka:-D
              • Gość: eith Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: 89.167.15.* 17.07.10, 17:19
                No właśnie ja nie wiem co to za argument z tą kiszką stolcową. Tak jakby kobiety to anala nie uprawiały, nie lubiły.
      • Gość: michał Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:42
        już odpowiadam: statystycznie najwięcej kondomów w Polsce sprzedaje się w
        Częstochowie, w okresie pielgrzymkowym. I słusznie, wszak syfilis też do Polski
        przyniesiono z pielgrzymki do Rzymu, jeśli nie zamykamy tych parad facetów w
        czarnych kieckach trzeba przynajmniej ograniczać skutki.
      • Gość: andy Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:45
        tak, najwięcej się sprzedaje w Częstochowie, w czasie pielgrzymek (statystycznie
        udowodnione)
        • Gość: Serio Poprosze o podanie zrodla tej informacji IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 17.07.10, 01:52
          dziekuje.
      • Gość: pomyslodawca Re: czy przed innymi paradami rozdaje sie takze IP: *.hsd1.fl.comcast.net 17.07.10, 03:31

Kondomy sa rozdawane na paradzie aby sie nie ...
        ...
        ...
        ...
        ...
        ...
        ...
        rozmnozyli.
    • Gość: gunship 2000 Znak Polski Walczącej z tęczą? IP: *.222.242.46.spray.net.pl 16.07.10, 22:12
      Lekka przesada. Warszawa została zrównana z ziemią i wyludniona z 1,3 mln
      ludzi do zaledwie 1000 osób. Ten znak to symbol tragiczny o potężnej skali.
      • Gość: m Re: Znak Polski Walczącej z tęczą? IP: *.chello.pl 16.07.10, 22:22
        taaa, została zrównana przez głupotę co niektórych dowódców AK i taka
        jest prawda!
      • menago1916 Re: Znak Polski Walczącej z tęczą? 16.07.10, 23:03
        Spokojnie, zboczeńców drogo będzie kosztowała zabawa symbolami narodowymi. Już
        poszło zawiadomienie do prokuratury.
        • trombozuh Re: Znak Polski Walczącej z tęczą? 16.07.10, 23:21
          Póki co za "zboczeńca" to ty możesz dostać grzywnę.
          • menago1916 Re: Znak Polski Walczącej z tęczą? 16.07.10, 23:26
            > Póki co za "zboczeńca" to ty możesz dostać grzywnę.

:-)))))))
    • Gość: Zet Podobno Sebek B. będzie dmuchał w tęczową wuwuzelę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 22:17
      Dlaczego o tym nie piszecie? Fałszywa skromność i pruderia, normalnie
    • w.i.l Przyjechali się tu p.dolić na Placu Konstytucji! 16.07.10, 22:24

• menago1916 Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 16.07.10, 23:08
      Swoją drogą nieźle się to rozwija. Pederaści rok temu straszyli nas zalewem
      półmilionowej rzeszy dewiantów. Kilka tygodniu temu spuścili z tonu i bełkotali,
      że sukcesem będzie 70-tysięczna frekwencja. Wszystko wskazuje na to, że będą
      musieli ją podzielić przez dziesięć. Dodatkowo nachalną propagandą i
      plugawieniem symboli bliskich sercu każdego warszawiaka, skutecznie zniechęcili
      do siebie neutralnych. Wygląda na to, że zlot dewiacji skończy się
      spektakularnym "sukcesem".
      • Gość: robin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 41.0.32.* 16.07.10, 23:29
        Ty gościu żywcem się urwałeś z Konopielki, żyj w Taplarach i niech
        ci baba czasem będzie na górze.
    • Gość: gd Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:21
      Cos ode mnie
      Dlaczego nie organizuje sie parady normalnych? Tylko pedaly spacerujac
      zwiekszajac nienawisc. Niech sie bzykaja w domu i bedzie spokoj. Czemu
      pol swiata ma o tym wiedziec?
      • zwirekiwigura Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 16.07.10, 23:29
        Zorganizuj ją. Masz do tego takie same prawo jak geje. Może po prostu
        chodzi Ci tylko o to aby trochę pomendzić?
    • zaem Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... 16.07.10, 23:23
      Objawił się nowy, aktywny homoseksualista ! - Marek Jurek poleca
      odwrócenie sie tyłem do Gejów :)
      • zigzaur Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 16.07.10, 23:27
        Chyba raczej pasywny, nieprawdaż?
        • zaem Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 16.07.10, 23:32
          ...po kółku różańcowym to mu zostało... :)
    • zigzaur A przy trasie budki z fast food. 16.07.10, 23:26
      Najbardziej popularny zestaw: parówa + kakao.
    • Gość: eMKa Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.piekary.net 16.07.10, 23:28
      Hm...
      Po co coś manifestować skoro coś rzekomo jest normalne...? Nie jestem bardzo
      tolerancyjna, ale tak samo jak obrzydliwa jest para (chłopak z dziewczyną)
      ostentacyjnie liżący się i "obściskiwujących", tak samo obrzydza mnie
      ostentacja lesbijek i gejów. Homoseksualiści sami sobie zaprzeczają tworząc
      wszelkiego rodzaju parady. Więc skoro to takie normalne, dlaczego chłop
      chłopowi dziecka nie spłodzi ani kobieta kobiecie nie da dzieciaka? Więc
      należy się zastanowić nad tym czy rzeczywiście dobrze jest chwalić się, że
      jest się gejem i tym samym manifestując swoją nienormalność? Może mój mały
      synek zapyta kiedyś "mamo co to za kolorowi panowie albo kolorowe panie z
      lateksami w rękach"? i co??? też mam wyjść na ulicę i krzyczeć jestem normalna
      mam męża i dziecko.... no ludzie!!! bójcie się Boga! Bądźcie sobie lesbijkami,
      gejami ja nie mam nic przeciwko temu ale nie wychodźcie na ulice skoro to
      normalne - ja nie muszę manifestować - więc chyba coś jest nie tak! Bo nie
      podoba mi się z kolei ograniczanie mojej wolności. [sonda=]
      [/sonda]

• Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 16.07.10, 23:47
        Brawo, rozsądna wypowiedź. Podpisuję się rękami i nogami.
        • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 16.07.10, 23:50
          Dodam jeszcze, że moich kilku kolegów jest homoseksualistami i mi to zupełnie
          nie przeszkadza, co mnie obchodzi co robią wieczorami w łóżku. Niech jednak
          nikt mi nie wmawia, że to jest normalne i zgodne z naturą!!! Wśród zwierząt
          można zaobserwować stosunki z zupełnie niedojrzałymi młodymi (króluje w tym
          zwłaszcza pewien gatunek małp) - czy to oznacza że pedofilie też uznamy za normę
          i nazwiemy "inną orientacją seksualną"?
          Kochajcie kogo chcecie, ale nie róbcie z tego przedstawienia!
          • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:00
            Gość portalu: Facet napisał(a):

> Dodam jeszcze, że moich kilku kolegów jest homoseksualistami i mi to zupełnie
            > nie przeszkadza, co mnie obchodzi co robią wieczorami w łóżku. Niech jednak
            > nikt mi nie wmawia, że to jest normalne i zgodne z naturą!!! Wśród zwierząt
            > można zaobserwować stosunki z zupełnie niedojrzałymi młodymi (króluje w tym
            > zwłaszcza pewien gatunek małp) - czy to oznacza że pedofilie też uznamy za norm
            > ę
            > i nazwiemy "inną orientacją seksualną"?
            > Kochajcie kogo chcecie, ale nie róbcie z tego przedstawienia!

Nie widzisz roznicy miedzy pedofilem, a homoseksualista? Dzizaz, skad tacy ludzie jak ty sie biora??? I ty uwazasz sie za normalniejszego od homoseksualisty? ROTFL. Dziecko jest BEZBRONNE i pedofilia jest PRZEMOCA. W przypadku homoseksualizmu dwie osoby dobrowolnie decyduja sie na bycie para.
            • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 00:12
              Pokaż mi gdzie na pisałem, że nie widzę różnicy. Jest jedna cecha wspólna: i
              jedno i drugie jest zboczeniem, ani z jednego ani z drugiego dzieci nie będzie
              (chociaż nie zawsze, zdarzają się 9-latki rodzące dzieci).
              Różnica polega na tym, że w przypadku homoseksualizmu obydwie strony są dorosłe
              i nikt nikogo nie krzywdzi, dlatego nie mam nic przeciwko homoseksualizmowi.
              Nikt mnie jednak nie zmusi do stwierdzenia, że jest to norma, bo pod względem
              biologicznym jest to takie samo zboczenie jak pedofilia.
              • Gość: àniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:27
                Gość portalu: Facet napisał(a):

> Pokaż mi gdzie na pisałem, że nie widzę różnicy. Jest jedna cecha wspólna: i
                > jedno i drugie jest zboczeniem, ani z jednego ani z drugiego dzieci nie będzie
                > (chociaż nie zawsze, zdarzają się 9-latki rodzące dzieci).
                > Różnica polega na tym, że w przypadku homoseksualizmu obydwie strony są dorosłe
                > i nikt nikogo nie krzywdzi, dlatego nie mam nic przeciwko homoseksualizmowi.
                > Nikt mnie jednak nie zmusi do stwierdzenia, że jest to norma, bo pod względem
                > biologicznym jest to takie samo zboczenie jak pedofilia.

W naturze jest miejsce i na pary homoseksualne i na heteroseksualne. Gdyby tak
                nie bylo, ewolucja pozbylaby sie osobnikow homoseksualnych. Tak samo jak jest
                miejsce dla ludzi niepelnosprawnych i osob bezplodnych. Ktos nie moze miec
                dzieci - nazwiesz te osobe nienormalna? A jesli bedzie to twoja zona? Jesli
                twoje dziecko okaze sie gejem/lesbijka - tez bedziesz mowil, ze masz nienormalne
                dziecko, tylko wyleczyc sie tego nie da, bo to jak rak jest - nie ma lekarstwa??

Wynaturzeniem sa patologiczne pary heteroseksualne, w ktorych jedna strona
                stosuje przemoc wobec drugiej, wykorzystujac jej slabosc. Podobnie jest z
                pedofilia.

Z mojej strony EOT, ta dyskusja jest strata mojego cennego czasu.
                • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 00:59
                  Gość portalu: àniakin napisał(a):
                  > W naturze jest miejsce i na pary homoseksualne i na heteroseksualne. > Gdyby
                  tak nie bylo, ewolucja pozbylaby sie osobnikow homoseksualnych.

Gdyby tak nie było, ewolucja pozbyłaby się także pedofilów. Coś Twoje
                  rozumowanie szwankuje. Najłatwiej się wykręcić EOT gdy brak logicznych argumentów.
      • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 16.07.10, 23:49
        Gość portalu: eMKa napisał(a):

> Hm...
        > Po co coś manifestować skoro coś rzekomo jest normalne...?

Manifestuje sie prawo do wyboru i jest to tez protest przeciw dyskryminacji homoseksualistow. Nikt ci nie obije twojej homofobicznej buzi za to, ze twoje preferencje sa akurat heteroseksualne. Ale trudno oczekiwac, zebys cos z tego zrozumiala, skoro NIE WIESZ JAK TO JEST. Odmawiasz tym ludziom prawa do manifestowania swoich pogladow? Tego nauczysz swojego dziecka?! Kazdy ma prawo zlozyc podanie o zezwolenie na manife, ty tez. To podstawa wolnosci wypowiedzi. To jest smutne, ze musze to tlumaczyc doroslej osobie.
        • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 16.07.10, 23:56
          Tu nie chodzi o "dyskryminację", tylko o wmawianie całemu światu, że oni są
          normalni. Dlaczego nie są w stanie pogodzić się z faktem, że ich upodobania
          seksualne są znacznym odstępstwem od normy? Dlaczego dyskryminowani są ludzie
          tacy jak ja, którzy wiedzą że biologiczną normą jest związek kobiety z
          mężczyzną? Inaczej dzieci nie powstaną.
          • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:08
            > Tu nie chodzi o "dyskryminację", tylko o wmawianie całemu światu, > że oni są
            > normalni.

Ich upodobania seksualne NIKOGO NIE KRZYWDZA. To sa normalni, zdrowi ludzie, funkcjonujacy w spoleczenstwie jak kazdy inny. Nie rozmnoza sie, czy z twojej perspektywy to oznacza, ze nie maja prawa bytu? A co powiesz o kims, kto jest bezplodny? Nie moze miec dzieci, to tez wiec jest wynaturzenie, bo zgodnie z natura mamy sie rozmnazac, tak??

Jestes gejem? Zapewne nie. Skad wiec wiesz, ze nie chodzi o dyskryminacje? Wlasnie, ze chodzi, tylko, ze ty nigdy tego nie zrozumiesz, bo nigdy nie bedziesz wiedzial jak to jest. Dla ciebie to zawsze bedzie banda kolorowych ludzikow, ktorzy chca sie publicznie lizac, nigdy nie dostrzezesz sedna problemu. Ale moze inni, dzieki naglosnieniu tej manify, wlasnie to dostrzega. I o to chodzi, a nie o propagowanie "wynaturzen"!

W jaki sposob oni dyskryminuja CIEBIE? Kto ci broni zorganizowac manife??
            • Gość: aniakin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 77.223.200.* 17.07.10, 00:10
              Idzmy dalej twoim tokiem rozumienia - ludzie niepelnosprawni tez sa
              wynaturzeniem, prawda? I oni tez nie powinni organizowac manifestacji, zeby
              naglosnic to, jak sie ich traktuje?

Nie, nie porownuje homoseksualistow do niepelnosprawnych, ale jedno maja wspolne
              - sa MNIEJSZOSCIA i w wielu krajach sa dyskryminowani!
            • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 01:07
              Gość portalu: aniakin napisał(a):
              > Nie rozmnoza sie, czy z twojej perspektywy to oznacza,
              > ze nie maja prawa bytu?
              Dlaczego wkładasz mi w usta wymyślone przez siebie teorie? Napisałem już kilka
              razy, że absolutnie mi geje nie przeszkadzają! Proszę ich (i Ciebie też) o nie
              wmawianie mi, że są NORMALNI i ich zboczenie jest NORMĄ. Są dewiacje groźne
              (np. pedofilia), jak też zupełnie niegroźne (jeden rybki zbiera, inny znaczki
              hoduje). Homoseksualizm zalicza się do tych niegroźnych. Kropka.

> Dla ciebie to zawsze bedzie banda kolorowych ludzikow,
              > ktorzy chca sie publicznie lizac, nigdy nie dostrzezesz
              > sedna problemu.

Problemem jest to, że chcą żeby wszyscy uznali, że zboczenie jest normą i
              rozszerzyć definicję małżeństwa na związek dwojga ludzi tej samej płci.
              Ja nikomu nie wmawiam że jestem normalny, choć pod wieloma względami odbiegam od
              normy. Dlaczego geje nie mogą zaakceptować, że homoseksualizm nie jest normą?
              Coś im się stanie z tego powodu?
        • Gość: eith Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:28
          Szkoda tylko, że ten protest nastawia społeczeństwo raczej przeciwko homoseksualistom. Czyli osiągają wręcz odwrotny skutek od zamierzonego.
      • Gość: freeman00 Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.07.10, 23:52
        popieram Cię w 100%. Dodam jeszcze że chłop który daje d... drugiemu chłopowi
        nie jest chłopem. Taka ciota w dawnych czasach nie miała by racji bytu. Nawet
        teraz w państwach muzłumańskich nie ma racjui bytu taki dziwoląg. Bo od razu
        kula w łeb. To jest choroba którą powinno się leczyć! Teraz gejostwo to moda i
        sposób na życie. Mam nadzieję że w Polsce nigdy nie będzie tolerancji dla takich
        dziwadeł, roznosicieli chorób i wykolejeńców psychicznych. Bo chłop który jest
        za przeproszeniem r...ny w d...ę to ciota nie chłop!
        • Gość: Facet Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 78.145.0.* 17.07.10, 00:09
          Jest jeden problem: tego nie da się leczyć. Niestety musisz zaakceptować, że
          zboczenia seksualne przeważnie są nieuleczalne. Jeżeli nie jesteś w stanie
          zaakceptować rzeczywistości, to masz problem ze sobą.
          • Gość: freeman00 Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.10, 10:50
            Nie będę akceptować takiej rzeczywistości! Ty akceptujesz morderców i
            gwałcicieli dzieci bo taka jest rzeczywistość !!?? Jeśli tak to żal mi ciebie i
            twojej rodziny! Ja takie ścierwa zboczone traktuję w jeden sposób!
            • Gość: eith Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 89.167.15.* 17.07.10, 17:23
              No wiesz, jak mi ktoś zabije albo zgwałci dziecko to trochę co innego jakby mi przeleciał sąsiada i jeszcze oboje byliby z tego powodu zadowoleni.
              • Gość: freeman00 Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.07.10, 15:49
                od pedalstwa to innych zboczeń jest już niedaleko
      • Gość: eith Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:27
        Wszystko niby ok w Twojej wypowiedzi, ale zdziwiło mnie Twoje zastanawianie się nad tym, co powiesz dziecku. Akurat dla dzieci wiele rzeczy jest naturalnych i tylko od rodziców i tego jak te sprawy przedstawisz będzie zależało to, jakie dziecko postawy wykształci. Można normalnie powiedzieć dziecku, że ludzie są różni, dokonują różnych wyborów. Jedni kochają panów inni panie i jest ok dopóki jest szacunek pomiędzy ludźmi.
      • Gość: demokracja wolnosc zgromadzen IP: *.chello.pl 17.07.10, 07:32
        dlaczego chcesz ograniczac wolnosc zgromadzen? ludzie wiedza lepiej
        od ciebie, czy chcą manifestowac, aby zwrocic uwagę na swoje poglady
        i problemy, czy nie. i jesli przestrzegaja prawa, moga to robic.
        katole moga "epatowac" swoimi zabobonami normalnych obywateli;
        robotnicy mogą "eksponowac" swoje żadania; geje mogą domagac sie
        tolerancji, wszechpolacy mogą "narzucac" wiedzę o rocznicy
        grunwaldu. to jest elementarz demokracji: a, b, c, d... dlaczego
        chcesz ograniczac wolnosc zgromadzen?
    • Gość: norm Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.polkowice.vectranet.pl 16.07.10, 23:32
      Wstyd mi polsko
      • Gość: norma Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.polkowice.vectranet.pl 16.07.10, 23:36
        wstyd
        • Gość: norma Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.polkowice.vectranet.pl 16.07.10, 23:36
          wstyd mi polsko, przepraszam Cię
          • Gość: eith Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:31
            "Cię" wielką literą, a "polsko" małą?
      • Gość: Kris Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.chello.pl 17.07.10, 07:45
        Przejrzałem 4 główne portale internetowe i tylko na Gazecie jest to
        temat dnia. Jak zwykle Gazeta próbuje siać w naszym społeczeństwie
        demoralizację, ale ludzie przejrzeli i nakład Gazety Wyborczej
        systematycznie spada, że aż miło!!! Wyrażam stanowczy sprzeciw
        przeciwko wszelkim działaniom godzącym w rodzinę. Pozdrawiam
        normalnych.
      • Gość: Gosc BHA Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 07:58
        "Wstyd mi polsko"? Dla Ciebie Polska to kraj , ktorego nazwe piszesz
        z malej litery, ale uwazasz , ze wiekszosc Polakow ma obowiazek
        poswiecic ustanowione prawa dla mniejszosci? Dzis takie parady to
        proba prania mozgow, ale przy Twojej hierarchi waznosci "dzis Polska
        (wybacz nie umiem napisac mala litera) ,a jutro caly swiat..."
    • tkiller Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw 16.07.10, 23:32
      Cóż żałosne to wszystko, biedni ludzie i chora idea. Cóż na szczęście można to
      leczyć a demokracja opiera się na zdaniu większości i zdanie mniejszości...
    • Gość: Beniamin Re: Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatyw IP: *.col.wideopenwest.com 16.07.10, 23:34
      Nie toleruje zboczyzmu!!!!!
    • Gość: albin jakie miasto taka parada IP: *.icpnet.pl 16.07.10, 23:37
      jakby to powiedział pewien gajowy ciągnie wilka do lasu
    • Gość: Pokolenie 60+ O co ta piana?? IP: *.chello.pl 16.07.10, 23:37
      Chciałabym pojąc, dlaczego parada równości wzbudza tak niesamowitą agresje u
      "prawdziwych Polaków - i nijak nie mogę. Widać nienormalna jakaś jestem - 62
      lata, hetero, a nic mi to nie wadzi...Właściwie bardziej przeszkadzają mi
      "normalni"- paradę mogę oglądać lub nie, ale jak metr ode mnie w tramwaju
      chłopak z dziewczyną całują się i pieszczą, jakby byli sami, to szyja mnie
      boli od odwracania się w drugą stronę - bo inaczej czułabym się jak
      podglądaczka :-)))
      • Gość: Facet Re: O co ta piana?? IP: 78.145.0.* 17.07.10, 00:02
        A mnie taka parada oburza - dlaczego nazywają ją "paradą równości"??? Przecież
        nie są równi, ich preferencje seksualne daleko odbiegają od normy, więc o jakiej
        równości mowa? Skoro geje chcą być równi, to niech urodzą sobie razem dziecko!
        Nie mam nic ani przeciwko gejom, alni samej paradzie, nie mogę jednak znieść
        wmawiania wszystkim, że oni są normalni.
        • Gość: Vlad.H. i? IP: *.cable.quicknet.nl 17.07.10, 00:21
          ktos sie przelcial i jestws zly albo nie przelecial i jestes zly - mi oni wisza
          - nei chce tylko obludy ze ktos ich przesladuje w Polsce - brak przywilejow to
          nie jest przesladowanie... panstwo ma prawo dawac przywileje tym grupom
          spolecznym ktore wyroznia ze wzgledu na pozadane zachowania z punktu widzenia
          interesu panstwa - wide rodziny posiadajace dzieci - w interesie panstwa jest
          odtwarzanie puli podatnikow i dlatego rodziny maja przywileje a cala reszta to
          sfera obyczajowa w ktora normalne panstwo nie powinno sie meiszac bo staje sie
          smieszne.
          • sidian Re: i? 17.07.10, 00:40
            Nie, panstwo nie ma prawa wyrozniac grup spolecznych ze wzgledu na wyznanie,
            rase czy orientacje seksualna. Ciekawe, czy za rownie normalne uznalbys
            podwyzszenie podatkow dla Murzynow i Arabow, bo pozadana w Polsce rasa to rasa
            biala. Skoro jednak uznajesz, ze mozna dawac przywileje heteroseksualnym
            zwiazkom, bo taki jest interes panstwa, to dlaczego te przywileje dotycza
            rowniez par bezdzietnych? Dlaczego dotycza par, w ktorych conajmniej jeden
            partner jest bezplodny? Dlaczego ze strony wladzy pojawiaja sie sugestie, zeby
            zakazac in vitro, ktore takie problemy pomogloby pokonac? Dlaczego te sugestie
            pojawiaja sie z tej samej strony, z ktorej pojawiaja sie glosy przeciwko paradzie?

Gdzie w was chocby krztyna logiki, ludzie? Gdzie w was chociaz cien empatii.
            Wyobrazcie sobie, ze wasza kobieta/mezczyzna, wasz najwiekszy skarb, lezy w
            szpitalu po wypadku samochodowym i nie mozecie dowiedziec sie niczego o jej
            stanie zdrowia. Nie mozecie sie dowiedziec, czy z tego wyjdzie, jakie ma
            obrazenia, co jej grozi. Lekarze nie powiedza wam kompletnie niczego, bedziecie
            siedziec w zupelnej niewiedzy i...? Naprawde uwazacie to za sprawiedliwe? Wasze
            sumienie na to pozwala? Doprawdy jestescie ohydni.
            • Gość: Facet Re: i? IP: 78.145.0.* 17.07.10, 01:16
              A co ma piernik do wiatraka?
              Wystarczy wprowadzić związki partnerskie niezależne od płci (właśnie: "związki
              partnerskie", a nie małżeństwa, bo tak można nazwać jedynie związek kobiety i
              mężczyzny). Wszyscy wtedy będą zadowoleni - geje będą mogli dowiedzieć się o
              stan zdrowia swoich umiłowanych, a pozostałych nie będzie drażniło wmawianie że
              homoseksualizm jest normą i nazywanie małżeństwem związku dwojga ludzi tej samej
              płci. Jeszcze nie dotarło? Nikt tu nie walczy z samymi homoseksualistami,
              tylko z ich fanatycznym uporem, żeby zmusić wszystkich do uznania że zboczenie
              jest normą.
              • majster_g Re: i? 17.07.10, 03:26
                No widzisz? I jednym slowem ujawniasz swoja "dobroc" i "rozumnosc".
                I pomyslec, ze w innych warunkach ktos nawet moglby uwierzyc, ze
                naprawde chcesz dobrze...
            • Gość: Gosc BL Re: i? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 09:29
              sidian, niestety brakuje Ci podstawowej wiedzy. Kto nie jak panstwo
              ma wyznaczac prawa? Kowalski, Wietnamczyk pracujacy u nas, Ty czy
              ja? Przy okazji mowimy o demokracji, gdzie wiekszosc wyznacza prawa,
              nie mniejszosc!. W demokracji nie ma miejsca na rasizm! Ohydne to
              jest jak sie nam robi wode z mozgu! Czy nie przeszkadza Ci ,
              zawlaszczenie znaku Polski Walczacej, nie napawa Cie ohyda cala ta
              oprawa parady: rozdawanie kondomow, przebieranki (strach zabrac
              dzieci na parade jak glosi nazwa: milosci, a co dopiero oddac je tym
              ludziom do adopcji).Idz na parade i sprawdz jak to z Twoja logika w
              realu?
      • adam81w Re: O co ta piana?? 17.07.10, 03:41
        Gość portalu: Pokolenie 60+ napisał(a):

> Chciałabym pojąc, dlaczego parada równości wzbudza tak niesamowitą agresje u
        > "prawdziwych Polaków - i nijak nie mogę. Widać nienormalna jakaś jestem - 62
        > lata, hetero, a nic mi to nie wadzi...Właściwie bardziej przeszkadzają mi
        > "normalni"- paradę mogę oglądać lub nie, ale jak metr ode mnie w tramwaju
        > chłopak z dziewczyną całują się i pieszczą, jakby byli sami, to szyja mnie
        > boli od odwracania się w drugą stronę - bo inaczej czułabym się jak
        > podglądaczka :-)))

Dokładnie, ja też nie wiem o co im chodzi. Zresztą śmieszy mnie jak ci wszyscy
        wielcy Polacy najpierw gadają jak to Polska jest dla nich najważniejsza a potem
        jak przychodzi co do czego to okazuje się, że ponad Polskę stawiają "gejów". O
        czym piszę. W tym samym dniu w Katowicach odbędzie się haniebna antypolska
        manifestacja ludzi z których wielu chce autonomii a niektórzy nawet aż boję się
        powiedzieć. Działania ślązakowców z RAŚ albo z Śląskiego Ruchu Separatystycznego
        wiodą do depolonizacji Śląska. Ale to mało kogo z tzw. prawdziwych Polaków
        obchodzi. Ich bardziej zajmuje by dokopać gejom niż polski Śląsk. A niech nam
        zabiorą Śląsk, tak? Później wrócą do siebie na także Śląsk i zauważą ze
        zdziwieniem, że ktoś przez ich brak reakcji sprawił, że są obywatelami drugiej
        kategorii. Czy tego chcemy na Śląsku?
      • Gość: Gosc BHA Re: O co ta piana?? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.10, 08:10
        Gosc portalu:Pokolenie 60+, nie wymawiajac, ale w tym wieku to
        wielka naiwnosc wierzyc , ze "Parady milosci" , to to samo co piknik
        z rodzina!. Wlasnie o to chodzi, ze wkrotce bedziesz musiala
        wykrecac glowke jak sie dwoch facetow , albo dwie kobiety beda
        calowac i piescic na ulicy!. Tylko, ze oni marza robic to " w
        swietle prawa".
        • Gość: eith Re: O co ta piana?? IP: 89.167.15.* 17.07.10, 17:28
          Naprawdę myślisz, że największym marzeniem gejów i lesbijek jest to, by móc się pieścić na środku ulicy w świetle prawa? Przecież teraz też mogą to robić, a nie robią. Przecież ja z moim facetem też mogę to robić, a nie robię.
    • odchudzacz Mam nadzieje, ze im ktos do dupy nakopie, 16.07.10, 23:38
      ze to zly obyczaj obnosic sie ze swoimi problemami. A jesli tej
      dewiacji nie traktuja jako problem, to dlaczego sie z nia obnosza?
      Jak dla mnie to sa zboczency, ktorzy nie chca sie leczyc, a ze swej
      choroby robia cnote, tylko dlatego, ze pederastyczne gremium ONZ
      swego czasu orzeklo, ze pederastia to norma. Norma, ale dla kogo?
      • Gość: cezar85 wziáles tabletki IP: *.bb.sky.com 17.07.10, 00:27
        wziáles
      • Gość: eith Re: Mam nadzieje, ze im ktos do dupy nakopie, IP: 89.167.15.* 17.07.10, 00:33
        A jak się mają leczyć i u kogo, skoro to nie jest choroba?
      • bezzebnypirat Ocierasz sie o sedno sprawy... 17.07.10, 01:21
        > ze to zly obyczaj obnosic sie ze swoimi problemami. A jesli tej
        > dewiacji nie traktuja jako problem, to dlaczego sie z nia obnosza?

Zeby ludzie tak twierdzacy

> Jak dla mnie to sa zboczency, ktorzy nie chca sie leczyc

przestawali byc norma. I przestaja.
    • Gość: Polak Zboczeńcy seksualny któymi są pederaści IP: *.multi-play.net.pl 16.07.10, 23:39
      będą beszcześcić stolicę pod patronatem żydówy z PO HGW.
      • bezzebnypirat Re: Zboczeńcy seksualny któymi są pederaści 17.07.10, 01:23
        Jak to dobrze, ze w kosciele katolickim gejow jest wiecej niz w normalnej probie
        spoleczenstwa... Ostoja normalnosci, nie to co Zydy.
    • Gość: adaś Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.icpnet.pl 16.07.10, 23:41
      co to za cenzura??
    • Gość: olek Przed EuroPride: Flagi sprzedają, prezerwatywy ... IP: *.icpnet.pl 16.07.10, 23:44
      powiem to jeszcze raz może nie wykasują (a mówią że cenzury nie ma)
      jakie miasto taka parada jakby to powiedział pewien gajowy ciągnie
      wilka do lasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka