Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 08.12.10, 19:13 Zdradze wielka tajemnice:najwieksza gwiazda tej nocy bedzie sama Pani Prezydent,ktora rowno o polnocy zlozy zyczenia wszystkim warszawiakom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mazowsze Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: 212.180.160.* 08.12.10, 19:21 Zatańczy i zaśpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyBufet Mam nadzieję, ze zaliczy parę jaj na facjatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puolalainen Re: Mam nadzieję, ze zaliczy parę jaj na facjatę IP: 178.73.63.* 09.12.10, 02:08 To przyjdź i rzuć parę skoro tak bardzo chcesz to zobaczyć. No chyba że się boisz, że cię skują i zaprowadzą na dołek, a szczekanie dobrze ci idzie tylko na forach. To szczekaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: Mam nadzieję, ze zaliczy parę jaj na facjatę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.10, 07:59 Facjate ... Trzeba by "Wlac"troche oleju do czyjes pustej czachy... kibicu POleglej... Miasto stanelo na wysokosci zadania, pomimo kiepskiego budzetu! Tak trzymac!! Popieram takie dzialania! Pani Prezydent!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragol Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 19:40 Heh... nowa, trzecia wokalistka... moim skromnym zdaniem to już czwarta. Nawet strona oficjalna zespołu to mówi. Znów wyszedł profesjonalizm gazeciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach-och Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 21:12 no faktycznie, kazdy profesjonalista musi na wyrywki znac wokalistki jakiejs podrzednej trupy z dwoma przebojami i jednym plagiatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puolalainen Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: 178.73.63.* 09.12.10, 02:00 Nie, każdy profesjonalista powinien wiedzieć, co to RESEARCH. Żeby nie pisać baboli, nawet jeśli to drobiazgi. Ale gazeciarze mają z googlem ten sam problem co ze słownikami ortograficznymi - nie słyszeli o czymś takim, a jeśli już to nie potrafią używać, albo boją się, że to coś ich pożre, kiedy się zbliżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach-och Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 03:17 jakaż szkoda ze cie nie ma wsrod gazeciarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za 08.12.10, 20:10 Zajebiście,nareszcie jakieś nowe twarze .. Kevina jeszcze powinni sprowadzić, bo to taki fajny chłopak jest i od lat święta z nim to rzecz święta oj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormalni Dlaczego tego nie można zrobić na pl. Defilad? IP: 178.73.48.* 09.12.10, 02:42 przecież wedy nie było by takich utrudnien w ruchu i ludzie mogliby normalnie funkcjonować? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Rozrzutny bufet 08.12.10, 20:21 3,6 miliona to niezła kasa,za którą można by na przykład oczyścić większość chodników i miejsc parkingowych.Ale co tam,bufet ma gest.Szkoda tylko,że naszym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupi Re: Rozrzutny bufet IP: 94.75.121.* 08.12.10, 20:29 Tylko że jak raz ratusz nie urządził sylwestra bo chciał oszczędzać to było zbiorowe darcie mordy że jak tak można, że skandal, tym bardziej że Kraków z Wrocławiem stać. I jak tu narodowi dogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Rozrzutny bufet 08.12.10, 21:01 Gość portalu: rupi napisał(a): > Tylko że jak raz ratusz nie urządził sylwestra bo chciał oszczędzać to było zbi > orowe darcie mordy że jak tak można, że skandal, tym bardziej że Kraków z Wrocł > awiem stać. I jak tu narodowi dogodzić? W sumie,to masz rację. Chciałem tylko zauważyć,że w tej chwili to miasto potrzebuje bardziej właśnie owego gruntownego sprzątania na przykład.Jeśli po Warszawie się poruszasz,to wiesz o czym mowa. Urządzenie iluminacji na Trakcie Królewskim,czy podświetlanie zapchanych mostów,to stanowczo zbyt mało.To tak,jakby gó... w ładny papierek zawinąć. Natomiast nie jestem przeciwnikiem tego typu imprez,ale jeśli już,to w poprzedniej lokalizacji przede wszystkim.Trzeba być wyjątkowym kretynem urządzając taką imprezę na niewielkim w sumie placu,zamieszkałym z każdej strony serwując nam wszystkim trzytygodniowe utrudnienia,jakby tych na co dzień było mało. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Rozrzutny bufet 09.12.10, 08:54 powinien być zakaz sponsorowania takich imprez przez samorzady. Ok - Polsat, jeśli ma ochotę, niech transmituje, może wspólnie z innymi prywatnymi firmami, moze z firmą koncertową, która sobie odbija na biletach albo piwie. Miasta psują rynek koncertowy w Polsce - po co ma ktoś organizować płatny koncert w hali, skoro tydzień temu był bezpłatny, finansowany przez miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: Rozrzutny bufet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.10, 08:15 Wszystkm nie dogodzi... prosze "Starych Kawalerow i Panien.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Nie lepiej te ponad 3 miliony zł wydać na metro??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 20:27 Po co to komu? Bylam ze 2 razy i masakra, tam nie ma miejsca na tak duza impreze, dopchac sie nie można, nic nie widac.. Taka impreza na tak malym placu to wyrzucanie kasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma ro Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 20:45 Zróbcie swój SYLWESTER na ul. Czerskiej ,posłucham tych Waszych przebojów.Teraz uważam,że te stare i znane lepiej się słucha.Sprowadzicie GWIAZDĘ światową za grosze ,będzie fajnie.Chyba ,że Redakcja ma manierę posła Błaszczaka, krytyka i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totom Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: *.ip.netia.com.pl 08.12.10, 21:13 Kto mi wytłumaczy, dlaczego w radiu zet codziennie puszczają utwory zespołu Roxette, nie mogę tego pojąć!! Puszczają ich najbardziej znane kawałki, słucham ich dla wiadomości, ale jak słyszę znowu roxette to przełączam badziwie. Bardzo mnie nurtuje te pytanie dlaczego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko o Boże co za żenada IP: 80.54.248.* 08.12.10, 21:22 Dla kogo to jest szykowane?. Przeciez taki repertuar w zadnym stopniu nie zacheca do pojscia tam w ten mróz. Przecież to pownno być coś energetycznego cos co by rozgrzało tłumy a tu taka artystyczna kupa - nie obrażając nikogo. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon i tak się bufeciara i POsrańcy bawią się za nasze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.10, 21:39 ot kilka milionów w piździec ale niech plebs się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 23:50 Gość portalu: totom napisał(a): > Kto mi wytłumaczy, dlaczego w radiu zet codziennie puszczają utwory zespołu Rox > ette, nie mogę tego pojąć!! Może dlatego, że to fajna popowa muzyka, która zapisała się w historii złotymi zgłoskami? Odpowiedz Link Zgłoś
elpooho Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... 08.12.10, 21:51 I znowu zamknięte wyjście w stronę metra, super! Tak, wiem inna organizacja ruchu jest absolutnie niewykonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: 94.75.80.* 08.12.10, 21:56 Nie, mylisz sie. Zlozy zyczenia wszystkim wsiokom ktore przyjada bawic sie "w wielkiej Warszawie". Burakom z okolicznych wsi i przyjezdnym szczurkom z korporacji. Warszawiacy olewaja takie wsiowe imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: 3.1.* / 192.168.1.* 08.12.10, 22:20 Ile "gwiazdy" dostaną za 10 minut swojego zawodzenia a ile lekarz za obstawę imprezy o policjantach nie wspomnę. ile to brakuje w kasie miasta na potrzeby osób niepełnosprawnych. Ile brakuje na zabezpieczenia przed wielką wodą. Ale nic to Waltz i jej dwór musi się bawić. Bydło zapłaci aby dwór się bawił. Władze miasta są bogate tym co ukradną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: 212.180.165.* 08.12.10, 23:14 Zauważył ktoś jaki nagły zwrot nastąpił w opisywaniu działań HGW przez Wyborczą ? Nawet tak prostą rzecz opisują mega-negatywnie, jakby było co. A jakie to niby mają być zespoły na imprezie sylwestrowej - awangarda jazzowa plus Warszawska jesień ?? Powaliło was ? No chyba wiadomo że chodzi o zabawę dla jak najszerszej publiczności. Nie chodzę na takie imprezy ale zupełnie nie rozumiem o co chodzi w tym artykule. Dobrze ktoś skomentował, że gdyby nie było imprezy to zaraz byłoy gadanie że Wrocław albo Kraków mają albo że mają lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: *.acn.waw.pl 09.12.10, 14:01 po miscie chodza ploty o wielkiej klotni Michnika z PO nie wiem,czy to prawda,a sadzac po zmianie optyki w Stolecznej,baaaardzo prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: 212.180.166.* 08.12.10, 23:33 Żenada i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicked Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: 178.73.49.* 08.12.10, 23:44 I po raz kolejny promowanie badziewia. Ja nie wiem, czy Polacy naprawdę mają gust muzyczny na poziomie niedorozwiniętego dziesięciolatka? Muzyka popularno-rozrywkowa ma różne oblicza, dlaczego wybierać akurat najgorszy sort? Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 jakie szczęście że idę na bal 08.12.10, 23:49 i nie będę musiała tego oglądać w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi na tzw dode (diode) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.10, 00:59 nie da sie patrzec bez uczucia skrajnego wspolczucia co tez ludzi pcha do takiego postepowania pieniachy to nie wytlumaczenie anyway, jak zamawiacie, tak macie, g..o i tyla a tyle dobrego mozna zrobic za te pieniadze jakichs wiezniow dla przykladu uradowac............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc3 Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 01:03 ta dioda ma fajną dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiejac Wybraliście Bufetową to macie kawałki do kotleta 09.12.10, 01:45 Nie dziwi mnie zestaw siermiężnych wykonawców. Do tego sztywniacy w roli prowadzących, stały element. A nad wszystkim unosi się zwalista postać "naszej" prezydentowej o jakże trafnym pseudonimie Bufetowa... djamaladdin.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
d1ler Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... 09.12.10, 06:23 W jaki sposób występ Pazury i Kałamagi ma być NIESPODZIANKĄ, skoro zapowiedziano go już teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mech Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: *.multimo.pl 09.12.10, 06:29 Narzekanie niczego nie zmieni wyboru dokonaliście szanowni warszawianie ..wybraliście Hane .. ale sylwestrowe plany to"pszczółka"...wy nie wiecie co Was jeszcze czeka....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej 508 Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 06:42 >wy nie wiecie co Was jeszcze czeka< A Wy wiecie?To napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasiosznup Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: 193.178.241.* 09.12.10, 08:29 He he he, a Top One będzie ? Dopełniłby wizerunek Wawy jako megawsi. Żenujące to nieco, ale widocznie ludzie to lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Diesel Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: 155.140.133.* 09.12.10, 08:34 Dzięki za ostrzeżenie, będę omijał te okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... IP: *.u.itsa.pl 09.12.10, 08:37 Aaaaa nieeee dodziak ciekawe co zaśpiewa ? Znak pokoju, i jak tu taki silikon ma prawo polemizować z Robertem M. Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za mi... 09.12.10, 08:50 Zadęcie piękne i ... niezwykle kosztowne ! Tylko niech mi Gazeta nie pisze ile to przgotowano "światecznych paczek", ile dzieci nie dostanie prezentu pod choinkę, ilu osobom hipermarkety dadzą makaronu i oleju na święta, ilu powodzianom można za te pieniądze pomóc w odbudowie domu. Na pierdoły wydajemy miliony. Dla blichtru i rozbawienia gawiedzi. I zdobycia "punktów" w sondażach co to się robi dla społeczeństwa. Oczywiście nie tylko Warszawa ! W całym kraju to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sylwester na pl. Konstytucji: zgrane hity za IP: 217.33.154.* 09.12.10, 10:16 Jakie to szczęście, że chociaż ty pomagasz tym wszystkim ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Kto pisze te śmieszne artykuliki ? ? ? ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 09:01 A co mają grać na masowego sylwestra pod gołym niebem ? Ten artykuł to naprawdę pisał ktoś kto nie ma żadnego pojęcia... chcecie być "światowi" i wyznaczać trendy, a tylko się ośmieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś