Dodaj do ulubionych

Głosowanie nad absolutorium dla Lecha Kaczyński...

IP: *.gpw.com.pl 22.04.04, 08:32
Dobre gospodarowanie publicznymi pieniędzmi to CNOTA, nie wada.
Gdyby tak wszyscy włodarze Polski oglądali każdą złotówkę przed jej wydaniem,
jak to robi prezydent Kaczyński, nasz kraj byłby "miodem i mlekiem płynący"!

BRAWA I UZNANIE DLA PREZYDENTA KACZYŃSKIEGO !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ty Nie wolno odwołać Kaczora. To byłby jego sukces. IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 08:33
      Nie wolno odwołać Kaczora. To byłby jego sukces. Niech ludzie sami zobaczą
      dziadostwo, które on zrobi z Warszawy w czasie całej swojej kadencji. PO i
      nie odwołujcie go! Nie ma sensu się pocić...
      • chaladia Łatwo Ci tak pisać... 22.04.04, 08:49
        Gość portalu: Ty napisał(a):

> Nie wolno odwołać Kaczora.

ZE SKIERNIEWIC. My się musimy z nim męczyć na codzień. Te cztery lata
        opóźnienia w budowie Mostu Północnego czy choćby remoncie Trasy Toruńskiej,
        przedłużaniu Trasy Siekierkowskiej czy marazm w sprawie zabudowy terenów wokół
        PKiNu są nie do odrobienia.
        O zablokowaniu autostrady nie wspomnę...
        • Gość: m Re: Łatwo Ci tak pisać... IP: 213.76.134.* 22.04.04, 11:14
          Jakie cztery lata opóźnienia. Przecieź Kaczor jest chyba 1 1/2 roku. przecież
          to nie Leszek Miller co potrafi wyhodować gruszki na wierzbie.
          • chaladia Re: Łatwo Ci tak pisać... 22.04.04, 13:42
            Sprawę Mostu Północnego olewali zarówno Kozak i Piskorski, jak dziś Kaczor.
            Poza tym fakt, że do dziś nic się nie dzieje oznacza, że budowa tak naprawdę
            zacznie się za dwa lata - bo wykup ziemi, projekt, przetarg...
    • Gość: Damian Wołoska - Marynarska - Racławicka IP: 62.29.133.* 22.04.04, 09:01
      Szanowny Panie Prezydencie Urbański!, Od trzech lat stoi budowa drugiej jezdni
      ulicy Wołoskiej na odcinkach Racławicka-Woronicza oraz Marynarska-Cybernetyki z
      rondem i wiaduktem na skrzyżowaniu z Marynarską. Zresztą od trzech lat istnieje
      druga jezdnia Wołoskiej (w stanie surowym i zarastająca chwastami) na odcinku
      Marynarska-Cybernetyki. Dla tej inwestycji plany istnieją i nie trzeba
      wykupywać gruntów. Szkoda, że w dalszym ciągu tej ważnej inwestycji nie można
      rozpocząć. Rónolegle z nią powinna być wykonana druga jezdnia ul. Racławickiej
      i dociągnięcie jej do ul. Grójeckiej. Coś też powinno być zrobione z Marynarską
      gdyż przejazd kilometrowego odcinka od wiaduktów na koleją radomską do
      Wołoskiej potrafi trwać ponad pięć minut.
    • Gość: lp Re: Głosowanie nad absolutorium dla Lecha Kaczyńs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 09:21
      Jak się ma taki adres jak ty to można chwalić ludzi Kaczyńskiego, bo co Ciebie
      i ich obchodzi WARSZAWA
    • Gość: benek Re: 100% dla urzędników, 70% dla mieszkańców IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 09:49
      Pan prezydent wykonał budzet tylko w 70% natomias wynagrodził pracowników na
      100%. To nie jest oszczędność to jest utrzymywanie zgrai urzędników za nasze
      podatki i w dodatku są to nieudolni urzędnicy. Tak na marginesie czkam już
      przeszło 1,5 roku na podpisanie umowy notarialnej związanej z wykupem pod
      drogę. Jak może pan Urbański mówić że winni są poprzednicy skoro On nic nie
      robi, przeprzszam organizuje co tydzień konferencje prasowe.
    • Gość: aa Re: Głosowanie nad absolutorium dla Lecha Kaczyńs IP: 213.76.134.* 22.04.04, 11:10
      No cóż nie maja możliwości dostać się do kasy, to trzeba Kaczora odwołąć.
      Interesy muszą kwitnąć. żenujące to jest. Trochę mnie to dziwi, że Platforma
      nadal nic nie robi, żeby trocghę środowisko oczyścić.
    • Gość: reality show Fiasko polityki uczciwości i odpowiedzialności? IP: *.crowley.pl 22.04.04, 11:58
      Ciężko być uczciwym w tym kraju od kilkudziesięciu lat. Złodzieja prawie każdy
      teraz ceni, dobry złodziej sam ukradnie ale i drugiemu da zarobić, albo choć
      przymknie oczy kiedy trzeba. Złodziejstwo ma dobrą prasę i cieszy się poparciem
      znaczącej liczby forumowiczów.
    • Gość: zolza Re: Głosowanie nad absolutorium dla Lecha Kaczyńs IP: 195.187.84.* 22.04.04, 13:58
      To co mówi i robi Urbański zakrawa na kpinę. Ten facet gada takie głupoty, że
      aż się słabo robi. A najgorsze jest to, że wierzy w to co mówi. Znowu obwinia
      się innych, a samemu nic się nie robi, bo trudno się cieszyć z np. mapy
      bezpieczeństwa, jak i tak w naszym mieście w wielu miejscach mozna dostać wciry.
      A poprzednicy jacy byli, tacy byli, ale coś się działo. Czasami aż żal, że ich
      już nie ma.
    • Gość: Franio Warszawskie drogi 70%, pensje 150% IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 20:00
      Panowie Kaczyński i Urbański. Wasze argumenty są delikatnie mówiąc
      nieprzyzwoite. Takiemu Focie dajecie premie, trzynastki, nagrody że wyciąga
      ponad 15.000 zl miesięcznie a plany drogowe wykonał w 70%. Nie powinien
      otrzymać żadnych dodatków do pensji, a tę nalezy mu obnizyć. Trochę uczciwości
      panowie z PiS-u.
      Brak inwestycji oznacza upadek firmy. To wie każdy przedsiębiorca. Duszenie
      grosza na inwestycje do niczego dobrego nie prowadzi.
    • Gość: cel Nora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 20:03
      Zorro, Nie maluj swojego mieszkania przez dwadzieścia lat. Wannę miej tę samą
      od lat 50. I co - mieszkasz w chlewie. I do tego prowadzi brak inwestycji w
      Warszawie.
      • Gość: cella Dużo do roboty po Piskorskim, fakt. IP: *.crowley.pl 23.04.04, 09:32
        Słuszna uwaga Cela o spadku po poprzednich miglancach. Do nich z pretensjami.

Gość portalu: cel napisał(a):

> Zorro, Nie maluj swojego mieszkania przez dwadzieścia lat. Wannę miej tę samą
        > od lat 50. I co - mieszkasz w chlewie.
    • Gość: Cuban Kaczor przehandlował 4 dzielnice LPR za głosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:27
      Ciekawe jak się czują mieszkańcy tych dzielnic którzy po karzdych wyborach
      czują że ich miejsce zamieszkania to towar i droga do kasy i synekór działaczy
      partyjnych.
      Ja się cieszę że w mojej dzielnicy nie rządzą partie tylko ludzie z lokalnych
      komitetów, którzy jak nakręcą to zostaną wycięci w następnych wyborach.
      Partyjne wańki wstańki są poza kontrolą i mieszkańcy ich nie obchodzą, dla nich
      liczy się dobry szyld partyjny i wysokie miejsce na liście.
    • Gość: Lewar Nieudolność Kaczyńskiego nie jest zaskoczeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 22:41
      Pracowałem kilka lat przed Kaczyńskim w Urzędzie. Wyjaśnię, że niezrealizwoanie
      budzetu ze strony wydatkow swiadczy o złym gospodarzu. Bo to jest
      nierealizowanie zadan miasta. Kto twierdzi, ze to oszczednosc, to znaczy, ze
      jest ignorantem.
      • jaa_ga Re: Nieudolność Kaczyńskiego nie jest zaskoczenie 22.04.04, 23:14
        A co powiesz na fakt, że ekipa Piskorskiego
        wykorzystała 62% budżetu z załącznika inwestycyjnego'2002,
        a ekipa Kaczyńskiego w 2003. - ponad 70% ?
        PS. That's fact!
        Sama jestem zaskoczona, więc milczę, choć mam wiele uwag
        PS2. niematerialnych
        • Gość: Lewar Re: Nieudolność Kaczyńskiego nie jest zaskoczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 23:41
          Nie wiem, czy tak było i raczej wątpie w to, co piszesz. Dla mnie nie ma
          znaczenia, jaka jest ekipa: czy tego, czy tamtego. Teraz jest Kaczysnki i
          powinno go szybko nie być. To fajtłapa, a nie prezydent stolicy.
        • wydra10 Re: Nieudolność Kaczyńskiego nie jest zaskoczenie 22.04.04, 23:41
          Oj, Rumbo moja Rumbo
          Wiem, ze nie znosisz Piskorskiego - ja też. Nienawidzę go z całych mych sił -
          za wszystko, za chucpę, za knucie, za tolerowanie towarzycha z jego
          przekrętami, za kłamstwa, za przepisywanie majątku na rodzinę, za ściemy, że
          znalazł worek ze starodrukami (to chyba było najlepsze). To wszystko byłoby w
          sam raz dla jakiegoś "oczka" czy innego "dziada" mafiosa, a tu chodzi
          o "szanowanego" polityka. Najbardziej zaś nienawidzę go za to, że wykończył
          moją UW. Tak, oczywiście - gdyby była mocna to by się nie dała, ale co
          sentyment to sentyment.
          Wracając do rema
          Nieudolność Kaczego jest faktem - szkoda mi siły, żeby o tym wszystkim pisać.
          Ale kto chce, to się dowie. I nie patrz z punktu widzenia ursynowa - prędzej
          czy później tej trasy się doczekacie....
          póki co mam problem ze szczytem, a właściwie histerią na tę okoliczność...
          Pozdrawiam Cię serdecznie W
          • jaa_ga Wyderka????? 23.04.04, 00:05
            Gdzie Ty sie podziewasz?! Tak lubiłam Twoje nocne wizyty:)
            Masz rację we wszystkim, co napisałaś,
            poza określeniem mego uczucia do P.
            To uczucie odnosi się bardziej do zespołu cech ludzkich,
            które czynią z człowieka cynika, kunktatora i koniunkturalistę.

PS. Głowę daję, że się znamy:))
            Pewnie przed laty bywałyśmy na "Krajówkach" na Bednarskiej,
            czy w biurze w Alejach Jeroz...

PS2. A Rumba?...nie lubi tańczyć na brudnych ulicach
            • wydra10 Re: Wyderka????? 23.04.04, 00:56
              Słusznie - uważaj, bo brud jest wszechogarniający. Ja też muszę pilnować łapek.
              Niestety, nie jestem tak wielkoduszna jak Ty i oprócz "zespołu cech" nie znoszę
              też człowieka, który dla mnie te cechy świetnie uosabia. Chociaż go nie znam
              osobiście, słowo.
              Ciebie zresztą też nie - na pewno. Ja po prostu jestem dużo wczesniejsze
              pokolenie, tylko czasami udaję.... albo raczej mi się wydaje...
              Ściskam
              obiecałam sobie samej, że dzisiaj pójdę wcześniej spać.
              Do jutra - i niech zaświeci słońce.
              W
    • Gość: Obywatel noC GW pisze o tym wstydliwie, petitem, na boczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 00:31
      Bo ich donosiciel, nieudacznik, człowiek pomówień się zblamował. Przytoczę
      jedno: "Wykonanie budżetu jest kompromitacją" - mówi ekspert Centrum im. A.
      Smitha Jan Fijor. To wwszystko.
      • jaa_ga Re: GW pisze o tym wstydliwie, petitem, na boczku 23.04.04, 00:32
        A dlaczego nie Gwiazdowski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka