Dodaj do ulubionych

Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się sy...

IP: *.free.aero2.net.pl 31.12.11, 20:22
Jestem mieszkańcem pl. Konstytucji i oświadczam że jeżeli po godz. 22 będzie zakłócana cisza nocna wzywam Policję.
Obserwuj wątek
    • Gość: tylda Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się sy... IP: *.play-internet.pl 31.12.11, 20:30
      ja nie idę :P
      • blfddude Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się 01.01.12, 00:33
        Dokladnie, okoliczni mieszkancy powinni zboikotowac ta wiejska zabawe. Mam nadzieje ze nastepnym razem tubylcy rozwiesze jakies plakaty ze swoich okien "dziekujac" bufetowi za mocz na klatkach.
    • Gość: Lex Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 20:30
      oognet.pl/content/details/344
      widok z kamerki na Pl.Konstytucji- niestety No audio (
      • Gość: tylda Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: *.play-internet.pl 31.12.11, 21:03
        o dziękuję :) właściwie nie muszę słuchać, tylko popatrzę...

ja, wino i obraz... to się nazywa wieczór ;)
    • Gość: Mikołaj Warszawka szaleje, naród głoduje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 20:43
      Miłej zabawy - złodzieje!
      • Gość: yebac lewice [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 20:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: alik Re: Warszawka szaleje, naród głoduje. IP: *.aster.pl 01.01.12, 00:43
        sprzedaj kompa bedziesz mial na pół chleba!
      • tomjani Re: Warszawka szaleje, naród głoduje. 01.01.12, 12:05
        Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Miłej zabawy - złodzieje!

Za hitlerowskiej okupacji mówiło się: Tylko świnie siedzą w kinie. Tym którzy wczoraj swoją obecnością oddali hołd Bufetowej, która POczyna sobie w Warszawie jak okupant a nie jak gospodarz należy przy każdej okazji przypominać: Nie tańcz pajacu z HGW na Placu!
    • Gość: lol Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się sy... IP: *.1and1.pl 31.12.11, 20:52
      Exodus chamów z okolicznych wiosek Warszawy trwa na gościnne występy w znienawidzonej przez nich stolicy, którą zamierzają zarzygać i oszcz...
      • Gość: mesalka Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.12.11, 21:38
        trwa sylwester dla ubogich......
    • Gość: xxx Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: 178.73.24.* 31.12.11, 21:09
      Wzywaj sobie ile chcesz...
    • morfeusz_1 Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się 31.12.11, 21:16

cholera znowu zadyma czy oni z tym Placem Konstytucji to nie przesadzają aby ...
    • Gość: Fileas Fogg Jakby nie było S.M.Rodowicz to bym poszedł IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.12.11, 21:34
      Pierwsza diva PRL mnie nie kręci, jeszcze nie mam 90 lat ;-)
    • Gość: sa Napisz jak przyjadą i cię wyśmieją :) IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 22:14
      OJ DZIECIAKU ale jesteś zabawny, cisza nocna :)
    • koham.mihnika.copyright ja bym kubel wody wylal na glowy 31.12.11, 22:35
      zeby ludzie nie mogli sie wyspac!!? Bufetowa znowu cos pokrecila.
      A jutro na msze? ;-{)
    • Gość: hana Dzieci, starsi i "króliczki". Trwa sylwester [Z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 22:42
      Z wielka radoscia wybralam przekaz na zywo spod Bramy Brandenburskiej via ZDF.
    • Gość: Hawa Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: *.multimo.pl 31.12.11, 22:50
      Popieram. Nie można zrobić tego jarmarku na pl. Defilad , gdzie nie mieszkają ludzie. Próby od dwóch dni.
      Z tymi tłumami to mocna przesada, W zeszłym roku nie było więcej niż 10 - 15 tys. osób, a koszt....
      W tym roku, tez nie jakieś tłumy, co widac na fotkach
      • blfddude Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się 01.01.12, 00:39
        Dokladnie Hawa. O tym samym pisalem. Plac Defilad pod kazdym punktem sie bardziej nadaje. Odnosnie Nowego Jorku, to tam na Time Square ulice zamykaja wczesnym rankiem na Sylwestra, sprawdzaja pirotechnicznie itd, buduja scene, na impreze przychodzi ponad milion ludzi i juz nastepnego dnia czyli pare godzin po wystepach, ulice sa posprzatane, scena zdemontowana i ulice otwarte. Niestety jako Warszawiak przyznaje ze urodzilem sie na wsi.
    • Gość: Lex Tak sie bawi Berlin-stream na żywo@!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 22:54
      www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/live/1216008/Willkommen-2012---Silvester-in-Berlin#/beitrag/livevideo/1216008/Willkommen-2012---Silvester-in-Berlin
    • menelski_ryj berlin wymieka przy Wawce:))) 31.12.11, 23:03
      mamy lepsza scene !!! ale wioska w tym berlinie!!!
      www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/live/1216008/Willkommen-2012---Silvester-in-Berlin#/beitrag/livevideo/1216008/Willkommen-2012---Silvester-in-Berlin
      • Gość: byłam i widziałam Re: berlin wymieka przy Wawce:))) IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.12, 18:46
        Taaa, chciałoby się... Różnica polega na tym, że jest to jedna z kilku scen w czasie zabawy sylwestrowej pod Bramą Brandenburską, więc możesz wybrać rodzaj muzyki, który Tobie odpowiada.

Sorry, ale Wawa nie wytrzymuje porównania ...
    • kerkopithekion szare, bure... 31.12.11, 23:22
      i ponure
      dlaczego ci "warszawiacy" bawią się w takich okropnych kurtkach rodem z pedetu...?
      ulica warszawska na co dzień wygląda znacznie lepiej i barwniej
      rozumiem że ludzie ubrani bardziej na kolorowo udali się gdzie indziej ;)
      i ja im się nie dziwię :D
      • Gość: taxi Re: szare, bure... IP: *.artnet.pl 31.12.11, 23:32
        bo tam nie ma warszawiaków
      • menelski_ryj Re: szare, bure... 31.12.11, 23:33
        spojrz sobie na stream z Berlina..ich scena to wioska w grójcu a ludzie wygladaja jak polnocni koreanczycy pipo!!!
        • blfddude Re: szare, bure... 01.01.12, 00:42
          Fajny masz nick!
      • tomjani Re: szare, bure... 01.01.12, 12:01
        kerkopithekion napisała:

> ulica warszawska na co dzień wygląda znacznie lepiej i barwniej
        > rozumiem że ludzie ubrani bardziej na kolorowo udali się gdzie indziej ;)
        > i ja im się nie dziwię :D

Przecież apelowałem nie od wczoraj: Nie tańcz pajacu z HGW na Placu!
    • Gość: 13f Re: szare, bure... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 23:44
      I wzajemnie. Życzę udanej imprezy w poliestrowym zgrzebnym worku pod chmurką z rzygającymi menelami i inną swołoczą. A impreza faktycznie ma dość specyficzny target, piękna przeciwwaga dla plastikowej mordy Kcysia Zyebisza:
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,34889,10892673.html?i=25
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,34889,10892673.html?i=19
      Faktycznie, ryje rasowo menelskie, mix wielopokoleniowej patologii śródmiejskiej i przyjezdnego bydła.
    • Gość: petarda wieś tańczy i śpiewa IP: *.directvps.nl 01.01.12, 00:10
      a debil podpisujący foty jest schlany jeśli to są warszawiacy według niego:
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,34889,10892673.html?i=25
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,34889,10892673.html?i=19
      • Gość: Lex Re: wieś tańczy i śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 00:26
        tu masz wioche!!!
    • Gość: Lex Witamy Nowy Rok. Impreza na pl. Konstytucji [ZD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 00:24
      Zdeklasowalismy Berlin!!!..zo0baczcie jaka wiocha tam odchodzi!!! a nie piszczcie ze w wawce jest wiocha tumany!!!
      • Gość: Lex wiocha w Berlinie(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 00:25
    • blfddude Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? 01.01.12, 00:31
      Ogladam te zdjecia i az szczeka mi opadla z prostosci tej zabawy. Maryla przebrana na prostytutke, Chinczycy sprzedajacy firewerki, pijacy je odpalajacy nad glowami sloikow, niemyslacy z malymi dziecmi itd. Widac brak atmostfery i zero dobrej zabawy. Nie pisze tego bo nie lubie sie bawic ale dlatego ze zeczywiscie wyglada to po wiejsku. Ten warszawski Sylwester jest zupelnie nie do porownania z tym z Krakowa w tamtym roku-kultura, zagraniczni turysci, ladne ubrania, super gwiazdy swiatowej slawy, ladna okolica, i luz. Szkoda, jako Warszawiak jestem bardzo zasmucony. Czy jakis ze sloikow spytal sie dlaczego metro zamkneli na placu?

Ahhh, dobrej zabawy i lepszego 2012 roku!
      • Gość: wawiak Re: Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? IP: *.204.89.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.01.12, 01:08
        to przecież nie maryla!
        a atmosfere, to zepsuł ten palant od wzywania policji. ;-)

Z Nowym Rokiem, Warszawiacy i wawiacy! ;-)
        a słoiki do skupu! :-/
        • Gość: Maryla Re: Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.01.12, 02:18
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,34862,10892673.html?i=23
          • Gość: kutasy_z_mamobasy Re: Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? IP: *.proxnetwork.com 01.01.12, 02:28
            łeb siwieje pizda szaleje
            • Gość: wawiak Re: Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? IP: *.204.27.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.01.12, 10:35
              @pi...czarna,
              z mombasy, nie szalej. ;-/
      • Gość: der Re: Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? IP: *.aster.pl 01.01.12, 10:04
        Żal bo mamusia nie puściła na imprezę....?
        • Gość: romeo Re: Dlaczego Maryla zrobila sie na prostytutke? IP: *.instalnet.com.pl 01.01.12, 11:08
          Wszyscy śpiewali z playbacku ale tylko Maryla zaliczyła wpadkę.
          No może nie wszyscy tylko tzw. gwiazdy, outsiderzy grający po północy śpiewali na żywo. Chociaż oni mieli odrobinę szacunku dla publiczności. Reszta tylko zgarnia kasę i puszcza muzykę z taśmy udając, że śpiewa.
    • 4o Witamy Nowy Rok. Impreza na pl. Konstytucji [ZD... 01.01.12, 01:19
      buraczana pulpa a nie warszawiacy
    • Gość: cpo Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 02:41
      Spóźnione wejście Maryli obnażyło prawdę o tym czymś. Choć w sumie było wiadomo, że jak się zaprasza kilkunastu "artystów" (nieliczni zasługiwali na ten tytuł) i puszcza się ich po 2 piosenki, to nie ma szans na to, żeby nie grali z playbacku [kto był kiedykolwiek na koncercie wie, ile trwa choćby dostrojenie sprzętu]... No i większość grała na playbacku, ale głosy chyba mieli swoje. Maryla już nie :) Do tego marne, na prawdę marne nagłośnienie. Nie chodziło o moc. Chodziło o jakość dźwięku. Nie znalazłem miejsca na pl. Konstytucji, gdzie by było dobrze słychać. Porażka.
      Na siłę wciskane piosenki "piłkarskie" z EURO 2012, słabe dowcipy od prowadzących, niespełna 10 minutowy, marny pokaz sztucznych ogni (to już Chińczycy przy Rotundzie dłużej się bawili)... Aż trudno uwierzyć, że Warszawa wyłożyła na tą "imprezę" miliony. Ostatni raz bawiłem się w Warszawie jeszcze na pl. Defilad 3 lata temu. Było lepiej niż teraz. Im dalej, tym gorzej. Za rok znowu będzie trzeba Warszawę opuścić na ten dzień.
      • Gość: SzczeryZenek Potwierdzam. Byłem, widziałem, nigdy więcej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 11:35
        Ch...nia z patatajnią, ale mojej pannie się podobało. Ona nie jest zbyt skomplikowana.
        • Gość: xyz Re: Potwierdzam. Byłem, widziałem, nigdy więcej. IP: *.instalnet.com.pl 01.01.12, 11:44
          Jak jesteś taki skomplikowany to idź do operetki. A czego się spodziewałeś po imprezie sylwestrowej? Numerowanych krzesełek i poważnych rozmów w antraktach? To tylko potwierdza jak nieskomplikowany jesteś TY.
        • tomjani Re: Potwierdzam. Byłem, widziałem, nigdy więcej. 01.01.12, 11:59
          Gość portalu: SzczeryZenek napisał(a):

> Ch...nia z patatajnią

Że co mianowicie, to Maryla robiła patataj, o patataj? I może do tego jeszcze w niebieskich pończochach?
        • Gość: SzczeryZenek Walta się. De gustibus non est disputandum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 12:09
          I pocałujta w dupę wójta.
      • Gość: mieszkaniec Re: Tłum ciągnie na pl. Konstytucji. Zaczyna się IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.01.12, 23:16
        cpo - popieram w całej rozciągłości.
    • Gość: warszawianka Najlepiej działała pralka tow. bufeciary IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 06:11
      Przeprano kilkanascie mln zł.Ta żenująca impreza kosztowała grosze ale na fakturach bedą krocie.Premie noworoczne dla ratusza...właśnie sie wypłaciły -;))))
      • Gość: hiPOkryzja No bo najważniejsze jest: By żyło się lepiej. IP: *.tpnet.pl 01.01.12, 11:10
        Buahahahahaha. No i Polska w budowie, ehehehehehehehehehhhh........

Najlepszego w Nowym Roku 2012.

A Bufeciarnię jeszcze kiedyś rozliczymy. Cierpliwości.
      • Gość: drobnypijaczek O ile pamięć mnie nie myli, to związki HGW z Solor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 11:17
        zem datują się na okres uwalenia Banku Staropolskiego przez ówczesną jego szefową HGW i wpuszczenie tam Solorza celem wyjedzenia konfitur.

Uprzedzając ewentualne zarzuty odpowiadam, iż stosowne wyroki sądowe już zapadły i aktualna pani prezydent miasta stołecznego Warszawy została uznana za winną wydania ówczesnej decyzji z rażącym naruszeniem prawa.

Dziwne tylko, że jakoś o tym Gazeta Wyborcza nie chciała nic napisać.
    • Gość: ubawiony Re: Wieś Warszewa Stalingradzka na kacu :-D IP: *.opera-mini.net 01.01.12, 11:28
      Lepiej nie czytajcie jakie pierdoły pisaliście po pijaku. A Baniocha obrzygana! :-D
    • Gość: obiektywny Dlaczego te zdjęcia są takie brzydkie? IP: *.free.aero2.net.pl 01.01.12, 11:42
      I nie mam tu na myśli aparycji osób na zdjęciach, ponieważ każdy jest jaki jest, ale te zdjęcia są jakieś takie szare, smutne i nijakie...
      • Gość: fakt Re: Dlaczego te zdjęcia są takie brzydkie? IP: *.opera-mini.net 01.01.12, 11:52
        szara mieścina, szare facjaty, szere zdjęcia :)
      • Gość: Krzysiek Re: Dlaczego te zdjęcia są takie brzydkie? IP: 178.73.48.* 01.01.12, 11:53
        Mam wrażenie, że Gazeta chciała by tak te zdjęcia wyszły - skoro od rena krytykowała warszawski sylwester, wychwalając wniebogłosy ten z Wrocławia.

Każdą rzecz można sfotografować ładnie lub brzydko - to zależy od fotografujących....
        • Gość: foto Re: Dlaczego te zdjęcia są takie brzydkie? IP: *.opera-mini.net 01.01.12, 12:29
          To na bank spisek i określone działania pewnych kół ;-)
    • Gość: Mateusz Witamy Nowy Rok. Impreza w Wiedniu IP: *.3.12.vie.surfer.at 01.01.12, 16:12
      Szczesliwego Nowego Roku 2012 zyczy
      Mateusz Kubicki z Wiednia
      a tak bawil sie Wieden dzisiaj
      www.youtube.com/watch?v=PB7A3_yYIHE&feature=mfu_in_order&list=UL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka