Dodaj do ulubionych

Jak wypadli inni?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:14
pierwszy
Obserwuj wątek
    • Gość: marika**** Jak wypadli inni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 15:51
      czy uwazacie ze wynik 90punktow swiadczy o tym ze ktos jest kujonem??
      • Gość: gus Re: Jak wypadli inni? IP: *.tmxnet.pl / 195.117.238.* 16.06.04, 22:26
        nie nie sadze zeby byl kujonem... po prostu to umie i tyle.. a stwierdzenie ze
        ktos jest kujonem mnie tak denerwuje ze mam ochote takich rozszarpac.. to ze
        inni maja olewczy stosunek do nauki to nie daje im zadnego prawa do nazywania
        kogos w ten sposob..
    • Gość: Victoria Re: Jak wypadli inni? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 16:57
      Dla mnie test nie był taki trudny. Z humanistycznego otrzymałam 46 punktów, a z
      matematycznego 48 :)
    • Gość: misia:) Re: Jak wypadli inni? IP: *.crowley.pl 16.06.04, 17:36
      a moje gimn bylo jednym z naklepszych w WAWIE!!!33 z humanai 36 z
      matmy...Jestesmy THE BEST!!!!!!!!!!!
    • Gość: ..::JA:::... :-) ja mialam 70pkt IP: *.75.61.192.ostrow61.ptc.pl 17.06.04, 20:39
      Ja mialam 70pkt, jest to prawie najwyzszy wynik w mojej szkole, jestem wrecz
      przerazona wynikami w mojej szkole, to skandal, w szkołach niczego nie uczą!
      • Gość: tomek Jestem z Radomia :> IP: *.pilickanet.pl 18.06.04, 10:19
        Siemasz.. jestem z Radomia... no co do tej nauki w szkołach to sie zgodze.. :P
        ale w sumie to uczą czegoś tylko że ja jestem leser i opierdalacz :) miałem
        73pkt. (36pkt.human. i 37pkt.mat-przyr.) pare glupich bledow niestety :D heh..
        ale w sumie to chyba tragedii nie ma... dopiero wczoraj dostalem wyniki.. :/
        pozdro dla Mazowieckiego woj. jak i całej reszty polski i gimnazjalistów z
        rocznika '88 ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka