Gość: Adam IP: *.chello.pl 15.03.02, 21:13 Frykowskiego, wlasciwie zasztyletowania go w dworku Karolinki Wajdy. Czy dzieki usilnym staraniom hrabini Tyszkiewiczowej czy tauncia Andrzejka sprawie zostal ukrecony leb ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: ####Czy pamieta ktoś sprawę zabójstwa ....#### IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 15.03.02, 21:23 Ja pamiętam tę historię.A co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Marty IP: *.chello.pl 17.03.02, 16:02 Gość portalu: Marta napisał(a): > Ja pamiętam tę historię.A co ? Dzieki z aodp. Umknal mi dalszy ciag, ale chyba jest jak napisalem bo prasa tylko wowczas podala i zapadla cisza. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Do Marty IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 17.03.02, 17:16 Pamiętam tę historię tak jak podawały ją media.Frykowski był kochankiem Karoliny W. i tego dnia siedzieli u niej w kuchni pijąc wino.Podobno Karolina na chwilę wyszła stamtąd a wtedy Frykowski wbił sobie nóż w brzuch aż po rękojeść.Gdy wezwano pogotowie już nie żył.Rzeczywiście prokuratura umorzyła śledztwo, twierdząc że to było samobójstwo, a w mediach zaczęły pojawiać się informacje jakoby Frykowski był zawsze szurnięty i stale chodził z nożem.Potem natomiast przeczytałam bardzo interesujący wywiad ,bodajże w "Vivie" z Moniką Frykowską- jego żoną.Otóż ona twierdziła ,że absolutnie nie wierzy w samobójstwo.Podobno wiele rzeczy wskazywało na to ,że jednak to było zabójstwo.Nóż został wyciągnięty z brzucha przed przyjazdem policji i dokładnie wytarty,starta została również krew w kuchni itp,inne ślady również usunięto.Pozatym samobójcy raczej wybierają najmniej bolesne zejście ze świata, a nie krojenie się nożem.Frykowska zdementowała również to ,że Frykowski stale chodził z nożem i miał coś nie tak z głową.Więc jak tam było naprawdę wie zapewne tylko Karolina W. i jej rodzina.Być może ,że było tak jak piszesz,a ukręcono temu łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman justice 18.03.02, 08:30 A ponoc wszyscy sa równi wobec prawa. ponoć.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: justice 18.03.02, 08:43 tassman napisał(a): > A ponoc wszyscy sa równi wobec prawa. ponoć.... > > tassman:) Bywają również równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman justice for 18.03.02, 08:46 sloggi napisał(a): > tassman napisał(a): > > > A ponoc wszyscy sa równi wobec prawa. ponoć.... > > > > tassman:) > > Bywają również równiejsi. Sloggi, Ale to nie dotyczy nas równiachów ;) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś