Dodaj do ulubionych

DZIŚ MAMY DZIEŃ WALKI Z RASIZMEM

21.03.02, 09:23
Wobec panującej w Polsce ksenofobii, rasizm nie jest aż tak bardzo zauważalny.
Jednak mimo wszystko odczuwa się powszechną alienację do osób o innym kolorze
skróry lub odmiennych kulturowo.
Zniszczmy te bariery, wszak wszyscy jesteśmy ludźmi.
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: DZIŚ MAMY DZIEŃ WALKI Z RASIZMEM 21.03.02, 09:46
      Ja tam rasistką nie jestem, ale uwazam, ze asfalt powinien być na swoim miejscu.
      • zniszczona_krystyna Re: DZIŚ MAMY DZIEŃ WALKI Z RASIZMEM 21.03.02, 09:51
        Z autobusem arabów zdradziłam go, silnik mi rzęził ostatkiem sił,
        a Marian podglądał te wyczyny i z zachwytu wył.
        Od tej pory mojego Tadeusza widok turbanu niemożebnie rusza.
        Leci ich bić , a potem zaczyna ostro pić.

Nie rozumiem ich, chciałam ich tylko nawrócić.
        To sie położyłam szpagato-krzyżem, przeca cel uświęca środki.
        • tassman rasizm 21.03.02, 09:56
          Co my tu w Polsce pieprzymy czy ktos jest rasista czy nie??
          Murzyna u nas jak na lekarstwo, troche Żółtych po stadionach jest rozsianych,
          Ruscy tak samo, troche cyganskiej Rumunii w autobusach i tramwajach....
          Test an bycie rasista najlepiej wypada w USA.
          Pojedz tam, posiedz, popracuj rok, przekonaj sie na własnej skórze czy jesteś
          rasista czy nie.....
          Zapewniam, że rok wystarczy żeby nim zacząć być.....

tassman:)
          • d.z. Re: rasizm 21.03.02, 10:07
            tassman napisał(a):

> Test an bycie rasista najlepiej wypada w USA.
            > Pojedz tam, posiedz, popracuj rok, przekonaj sie na własnej skórze czy jesteś
            > rasista czy nie.....
            > Zapewniam, że rok wystarczy żeby nim zacząć być.....

> tassman:)
            ------------------------------------
            Oj tassman, tassman ;0)
            Ja mieszkałem i pracowałem w USA przez prawie trzy lata i rasistą się nie stałem.
            Zauważyłem natomiast pewną prawidłowość. "Czarni" mieszkają w swoich gettach
            zazwyczaj obok ortodoksyjnych Żydów (dziwne ale prawdziwe) - polecam miasto
            Lakewood we Freehold Township (to już jest perfekcyjny na to przykład). Jeśli
            jednak "Czarny" dąży do osiągnięcia czegoś w życiu i mu się to uda (zdobędzie
            stałą pracę itd.) to natychmiast wyprowadza się z "getta" po to by wśród białych
            zamieszkać (może to jakaś nobilitacja). Natomiast biali widząc, że na ich teren
            wprowadził się czarny natychmiast z niego uciekają (szukając domów gdzie
            indziej)...
            pzdr.
            • tassman Re: rasizm 21.03.02, 10:16
              d.z. napisał(a):

> tassman napisał(a):
              >
              > > Test an bycie rasista najlepiej wypada w USA.
              > > Pojedz tam, posiedz, popracuj rok, przekonaj sie na własnej skórze czy jes
              > teś
              > > rasista czy nie.....
              > > Zapewniam, że rok wystarczy żeby nim zacząć być.....
              >
              > > tassman:)
              > ------------------------------------
              > Oj tassman, tassman ;0)
              > Ja mieszkałem i pracowałem w USA przez prawie trzy lata i rasistą się nie stałe
              > m.
              > Zauważyłem natomiast pewną prawidłowość. "Czarni" mieszkają w swoich gettach
              > zazwyczaj obok ortodoksyjnych Żydów (dziwne ale prawdziwe) - polecam miasto
              > Lakewood we Freehold Township (to już jest perfekcyjny na to przykład). Jeśli
              > jednak "Czarny" dąży do osiągnięcia czegoś w życiu i mu się to uda (zdobędzie
              > stałą pracę itd.) to natychmiast wyprowadza się z "getta" po to by wśród białyc
              > h
              > zamieszkać (może to jakaś nobilitacja). Natomiast biali widząc, że na ich teren
              >
              > wprowadził się czarny natychmiast z niego uciekają (szukając domów gdzie
              > indziej)...
              ....i co to nie jest rasizm??

tassman:)

• atrakcyjny_kazimierz Re: rasizm 21.03.02, 10:24
            a ja lubiem murzynów. tech czarnech i tech białech terz. jeden taki czarny
            przystawiał siem onegdaj do mojej córki to śmiesznie z niem było bo on po polsku
            ani w zomb ona terz po afrykańsku nie bałakała. ale wille jej kupił w Yzabelynie
            i pierdzionki z diamentami z kopalni co to on był jej spadkobiercą po ojcu razem
            z 10 rodzeństwa dawał. potem go deportowaly i siem wielka miłośc skończyła była
            nagle
            a białe murzyny terz som fajne, bo piłuje taki od switu do nocy za złoty dwaiścia
            za godzine a potem usłyszy "murzyn zrobił swoje murzyn może odejść". no
            tylko tech żułtech nie lubiem bo gadajom po zułtemu nic a nic nie morzna ich
            zrozumniec i śmierdzi z tech ich bieda barów że człek siem czuje jakoby w Hanoi
            przebiwał, no i psy one sporzywajom te żułte tak siem nie godzi. pies stworzenie
            boże
            • Gość: Topik Re: rasizm IP: *.chello.pl 21.03.02, 14:20
              Ja slucham K88 jestem rasistka i nie wstydze sie tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka