spinacz789 25.02.13, 11:45 W centrum Wawy, aby było szybko, tanio no i smacznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-buc Re: Gdzie na lunch? 25.02.13, 12:34 Szpilki, Szparki, Szpulki, Bordo, cała Chmielna, Gastronauci z mapa, 5-6 knajp przy Brackiej... Odpowiedz Link Zgłoś
widelcemprzezswiat Re: Gdzie na lunch? 02.03.13, 14:02 Szybko i w miarę tanio najlepiej Bordo albo wszelkie wietnamskie knajpki w okolicach Brackiej, Chmielnej, Zgody... Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Trzy w jednym: troll, lamer i SPAMer 02.03.13, 20:23 Pitolisz kocopały, cokolwiek, byle tylko wkleić SPAMERSKĄ sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
widelcemprzezswiat Re: Trzy w jednym: troll, lamer i SPAMer 03.03.13, 20:42 Po Twojej wypowiedzi widać, że to chyba Ty nie masz nic do powiedzenia, tylko "pitolisz kocopały".. ja wypowiadam się na tematy, na które mam coś do powiedzenia, a jak komuś się nudzi to pisze farmazony. Miłej niedzieli dla wszystkich znudzonych życiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klucha Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 15:58 byłam wczoraj w przerwie lunchowej w olive garden, okolice ronda onz, chyba grzybowska albo jakaś odchodząca, za zupę i tagliatelle dałam 20 zł, było bardzo smacznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: Gdzie na lunch? IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 11:04 słyszałam o tym lokale, ale nigdy nie byłam. Na polecam lokal na Proznej - Strefa. Jedzenie jest bardzo dobre, lunche w cenie 29 zł za zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwer Re: Gdzie na lunch? IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.05.14, 15:56 3 dychy za zestaw??? hahaha powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lasenc-ja123 Re: Gdzie na lunch? 14.05.14, 09:49 Jak by ktoś szukał dobrej i taniej lunchowni niedaleko centrum warszawy, albo w centrum to polecam Smakułyk. restauracja jest mieści się w centrum Handlowym Jupiter i odziwo zachwyca jakością, nie tylko jedzenia ale i obsługi. Za lunch zapłaciłem 17 pln plus napoje , łacznie nieco ponad 20 PLN. Porcje dają takie, że naje się naprawdę każdy. No i najważniejszy dla mnie plus – PARKING ZA DARMO, z tego względu wykorzystuje lokal na spotkania biznesowe Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na lunch? 14.05.14, 12:42 Widzimy po a udostępniacie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aann_aa Re: Gdzie na lunch? 07.10.14, 13:38 Jadłodajni wszędzie pełno. Wyższej jakości slow food w Momu Gastrobar na Senatorskiej, albo w Restauracji 99 na Jana Pawła. Zresztą sami zobaczcie jak jedzenie tam wygląda: www.facebook.com/Restauracja99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.15, 23:28 Ja lunch jadam w Antich Caffe na kabatach. Maja swietne kanapki,cena ok. Rewelacyjna kawa. Ogolnie jest to wloska restauracja, dlatego kazdy znajdzie cos dogodnego dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Znów spam z Antich 10.06.15, 01:15 Ludzie nie przychodzą, to siedzicie i spamujecie. 4 wątki pod rząd... Ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.15, 22:29 Ja polecam Antich Caffe na kabatach. Dobry dojazd metrem, świetna atmosfera, profesjonalna obsługa. Lubię tam wpaść na coś pysznego i świetne winko. A teraz mają ogródek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalek Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.15, 23:25 A gdzie dokladnie jest? a ogrodek do ktorej jest? piwo tez jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 22:41 Ja polecam Antich Caffe na kabatach. Świetne jedzenie, prawdziwa, profesjonalna obsługa, która potrafi doradzić i zaproponować. Świeże produkty wysokiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.15, 00:43 A ja na rozdroze, pracuje obok bardzo smaczne obiadki- jak to się mówi ,jak u mamusi po 18 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartina Re: Gdzie na lunch? IP: *.dynamic.mm.pl 28.09.15, 13:43 Ja jak idę na lunch na miasto wybieram głównie kuchnię japońską.Lubię takie egzotyczne klimaty. Mam wrażenie,że powinnam urodzić się w Japonii bo takie jedzenie o wiele bardziej mi odpowiada niż tłusta polska kuchnia. Sushi najbardizje smakuje mi w Warszawie w Besuto. Pięknie podane, świeże. Mam porównanie bo odwiedziłam połowę suszarni w Warszawie ale w Besuto sushi smakuje mi najbardziej. W porze lunchu mają tam tanie zestawy.Zestaw kosztuje 30 zł a można się naprwdę najeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marit Re: Gdzie na lunch? IP: *.toya.net.pl 01.10.15, 12:41 Na lunch zazwyczaj udaję się do Prima Pasta na Wołowskiej ;) mają pyszne włoskie makarony, pizzę, bar sałatkowy, dla każdego coś dobrego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Gdzie na lunch? 04.10.15, 17:34 W Warszawie nie ma ulicy Wołowskiej, jest Wołoska. Nazwa jej pochodzi od Wołochów, a nie od Wołowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Gdzie na lunch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.15, 16:27 A ja byłem ostatnio w Restauracji Rozdroże w Alejach Ujazdowskich Całkiem niezły lunch zjadłem za 18 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Gdzie na lunch? IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.15, 22:15 Podobno Zapiexy na ul Widok zostały zamknięte przez SANEPID, kilka osób mocno się tam zatruło Jeśli to prawda - to super Wreszcie wzięli się za cwaniaczków, którzy za gruba kasę sprzedają śmierdzące mięcho i czerstwe buły Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na lunch? 24.11.15, 11:46 Niesamowite, że w 3 kolejnych wątkach polecasz ten sam bar. Badziewie? Ludzie nie przychodzą? Trzeba spamować? Odpowiedz Link Zgłoś
esteraw5 Re: Gdzie na lunch? 01.12.15, 15:27 Polecam zaglądać na stroję restorama.pl - tam jest dużo fajnych restauracji, można się podzielić opinia na temat miejsc, w których jadacie i poczytać o fajnych lokalach - nie tylko w Wawie ale i w całej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
girasole2158 Re: Gdzie na lunch? 10.12.15, 12:36 mi bardzo smakują lunche w Lawendzie & Jazz na Bielanach! wybór z trzech posiłków i zupa i domowy kompot! Odpowiedz Link Zgłoś
aid.al Re: Gdzie na lunch? 03.01.16, 17:45 słoik, na Kruczej dobrze karmią :) salad story, na hożej leniviec, znajomiznajomych, Szpilka, Plac Barcelona, Odpowiedz Link Zgłoś
kredka112 Re: Gdzie na lunch? 09.02.16, 18:55 "bardziej" ma mega menu lunchowe, udało mi się tam trafić już kilkanaście razy i nadal nie moge wyjsc z wrazenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
alamy Re: Gdzie na lunch? 09.02.16, 19:31 jeśli lubicie francuską kuchnię to polecam Paul'a w samym centrum (przy emilii plater 53) lubię tam wpaść na małe co nieco:) na pewno znajdziecie coś na lunch, ale ja osobiście uwielbiam śniadania i grillowaną kanapkę z łososiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_jaga08 Re: Gdzie na lunch? 03.04.16, 16:10 Ja ostatnio, po dłuższej przerwie, trafiłam do Salad Story - nowe menu, możliwość zawinięcia sałatki w wrap, duży wybór smaków. Najadłam się i jeszcze dla męża zostało;) Byłam na Kruczej, ale lokali mają sporo - najbliżej centrum to chyba w Złotych Tarasach. Odpowiedz Link Zgłoś
piernikarczyk.t Re: Gdzie na lunch? 11.05.16, 14:41 W centrum to nie wiem za bardzo, bo dość krótko mieszkam w Wawie. Mieszkam i pracuję na Bielanach i w porze lunchu zdarza mi się zamówić sushi w Sushiberry. Bardzo smacznie, polecam zwłaszcza miłośnikom kuchni azjatyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manila Re: Gdzie na lunch? IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.16, 16:54 Mi bardzo smakowało jak byłam na Lunchu w Piance. Fajny lokal z bardzo smacznym jedzonkiem. Świeżutko i na miejscu. www.piankaztanka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Gdzie na lunch? 29.01.18, 15:48 Więcej SPAMU, więcej SPAMU martuskaa966 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigMiamiBoy Re: Gdzie na lunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.18, 10:58 LaIberica na Burakowskiej. :D Mega pyszna hiszpańska kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
w.kruk77 Re: Gdzie na lunch? 28.03.18, 18:46 Setka przy Świętokrzyskiej - zdecydowanie smacznie i niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś