Dodaj do ulubionych

Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin"

29.04.13, 14:07
Kiedyś do protestu należało być przynajmniej Lepperem... mieć w sobie ten czar, urok i wdzięk. :)
Dzisiaj wystarczy, że byle maszkara zaczyna świecić gołym dupskiem lub cyckiem...
Obserwuj wątek
    • tidus9 Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" 29.04.13, 14:07
      Znowu jakieś prostytutki i ekshibicjonistki?
      A po co to w ogóle pokazywać?

Jasne można robić demonstracje i się nie zgadzać... ale z poziomem i inteligentnie.
      A pokazywanie biustu przy każdej okazji... cóż... jest to żałosne i godzi w same kobiety.

Jak dla mnie to zwykłe ekshibicjonistki, które to lubią. Jeśli policja się przyczepi to mają wymówkę w stylu, przecież my tylko demonstrowałyśmy....
    • Gość: voyeur Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.13, 14:11
      Tiaaa. Z taka twarzą i z takimi piersiami jak ta babka po prawej stronie zdjęcia, to rzeczywiście trzeba mieć odwagę żeby zrobić wejście. Jeszcze dobrze że sutki zamazali, bo byłoby jeszcze milej :-)
    • stefanpajonk Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" 29.04.13, 14:11
      Tak patrzyłem patrzyłem i przeczytałem: "Zrobiło się ciepło, w końcu przyszła wiosna, więc to był dobry czas na pójście o krok dalej. Ciągle się ONANIZUJEMY"
    • Gość: cZIIIIIIIIIIIIIIIC Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:16
      Ale o co chodzi? O czym jest ten news? Że ktoś cycki wywalił? Poziom tego portalu to dno!!!!!!
      • Gość: Z angielskiego Re: Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowi IP: *.mofnet.gov.pl 29.04.13, 14:22
        Ale jak to czytać ???? Fu*k Go Win ????
    • Gość: mods Polski Femen publikuje...obwisłe cycki IP: *.jmdi.pl 29.04.13, 14:28
      Najinteligentniejszą rzeczą jaką te kobiety są w stanie pokazać są ich własne cycki:)
      • bene_gesserit Re: Polski Femen publikuje...obwisłe cycki 30.04.13, 00:21
        Z dwojga złego lepiej pokazać cycki niż impotencję intelektu, którą zaprezentowałeś ty. :)
        • Gość: elo Re: Polski Femen publikuje...obwisłe cycki IP: *.219.110.1.devs.futuro.pl 01.05.13, 12:46
          to juz lepiej pokazuj te cycki bo dosyc mamy impotencji intelektualnej w twoich postach.
      • Gość: LOL Re: Polski Femen publikuje...obwisłe cycki IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:46
        nie ma na co popatrzeć:)
    • Gość: rick Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.rev.snt.net.pl 29.04.13, 14:30
      Żaden chłop cycków nie chciał oglądać erotycznie
      to w Internecie dla wszystkich wywiesiły ideologicznie? :)))))))
    • Gość: warsi Łoooooooooo matko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:31
      Ale paszczury.
    • m6716 Wyborcza niestrudzenie zmierza na dno 29.04.13, 14:35
      to się robi coraz bardziej niszowa, ekskluzywna gazeta
      • Gość: japiszon Re: Wyborcza niestrudzenie zmierza na dno IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 15:55
        czyli pras progejowsko-lesbijska
    • Gość: Racuch Organizacja wolnych femenek IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.04.13, 14:38
      Widać, że kiełbasa w menu służy tej jednej, a tej drugiej wręcz przeciwnie :D
      Te nasze femenki sa jakieś takie nie "fotogeniczne", że się delikatnie wyrażę. Nie to co niektóre z Ukrainy
    • Gość: gizmo Fajny pasek... IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 14:52
      ...ma ta szczuplejsza pani.
    • Gość: Dyzma Z brzydkie na celebrytki, za głupie na politykę IP: *.108.154.66.wlantech.pl 29.04.13, 15:55
      Z brzydkie na celebrytki, za głupie na politykę.
      • Gość: olo Re: Z brzydkie na celebrytki, za głupie na polity IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 09:38
        pewnie lesby
    • nick_do_komentarzy :D 29.04.13, 15:57
      Choć nie lubię tego powiedzonka, ale tutaj nic lepszego nie pasuje:

jaki kraj taki femen :)!

W liczbie słownie sześć, z czego dwie pokażą twarze. Od dzisiaj patriarchat ma pozamiatane.
      • ragol Re: :D 29.04.13, 17:15
        Twarzy nie pokażą, zakryją bandaną i w zamian wywalą na wierzch wymiona.
        Strach się bać.
    • Gość: krugga Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 16:10
      www.youtube.com/watch?v=Ug2BxS2_pAc
      • Gość: ssak sorry ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 16:41
        sorry ale do Ukrainek to się z wyglądu nie umywają.
      • Gość: as Re: Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin IP: *.warszawa.mm.pl 30.04.13, 09:58
        po co to gó... rozpowszechniasz?
    • Gość: xmen Mam nadzieję, że jak najrzadziej IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 17:37
      Mam nadzieję, że te kobiety będą się rzadko pokazywać, bo widok jest niezbyt ciekawy, a wręcz odpychający i w ten sposób nikogo raczej nie przekonają...
    • Gość: orient Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 17:40
      Są tak brzydkie, że mogą zostać jedynie feministkami.
    • Gość: kixx Pewnie te zdjecia mialy wzbudzic emocje IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 17:45
      to sie udalo
      Dawno nie czulem takiego obrzydzenia
    • Gość: paszczur hunter Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 19:04
      Co za aseksualne, odpychające pasztety. Powinni dać cenzurę przede wszystkim na twarze!
    • notremak Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" 29.04.13, 19:45
      Hasło popieram! Co do reszty... delikatnie mówiąc, wolałbym oryginalny Femen.
    • Gość: fff ...dalej. Ciągle się organizujemy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 19:45
      Bosz - przeczytalem ze ciagle sie onanizujemy..
    • Gość: traktorek Fantastyczny pokaz szacunku dla innych poglądów! IP: 78.30.114.* 29.04.13, 19:54
      Tolerancji, otwartości, gotowości do kulturalnej dyskusji.
      Dziękuję tym paniom za szczerość: od razu wiem, co o nich myśleć.
      A pan Gowin pewnie z propozycji nie skorzysta...
      • Gość: akn czy ta MOniczKA to tyż STOkrotKA? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 20:43
      • Gość: Robbi Re: Fantastyczny pokaz szacunku dla innych pogląd IP: *.warszawa.mm.pl 30.04.13, 10:02
        A coś się spodziewał po tych kaszalotach
    • Gość: [...] Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 22:17
      Do mnie setki podobnych pań wysyła maile. Nigdy nie dostają odpowiedzi.

• Gość: tek Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.retsat1.com.pl 29.04.13, 22:27
      fakt!cycki mają.pewnie kobiety-lub Grodzki
    • Gość: rezimowa prasa eto szczury IP: *.31.53.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 23:57
      nie podrodze mi z gowinem ale wyborcza przesadza z krytyką , rzygam tą propagandą i sloikowymi stolecznymi dylematami ktorymi brukowiec sie zajmuje.
    • Gość: x Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.13, 09:47
      do garów!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka