ragol 29.04.13, 14:07 Kiedyś do protestu należało być przynajmniej Lepperem... mieć w sobie ten czar, urok i wdzięk. :) Dzisiaj wystarczy, że byle maszkara zaczyna świecić gołym dupskiem lub cyckiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tidus9 Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" 29.04.13, 14:07 Znowu jakieś prostytutki i ekshibicjonistki? A po co to w ogóle pokazywać? Jasne można robić demonstracje i się nie zgadzać... ale z poziomem i inteligentnie. A pokazywanie biustu przy każdej okazji... cóż... jest to żałosne i godzi w same kobiety. Jak dla mnie to zwykłe ekshibicjonistki, które to lubią. Jeśli policja się przyczepi to mają wymówkę w stylu, przecież my tylko demonstrowałyśmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyeur Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.13, 14:11 Tiaaa. Z taka twarzą i z takimi piersiami jak ta babka po prawej stronie zdjęcia, to rzeczywiście trzeba mieć odwagę żeby zrobić wejście. Jeszcze dobrze że sutki zamazali, bo byłoby jeszcze milej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanpajonk Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" 29.04.13, 14:11 Tak patrzyłem patrzyłem i przeczytałem: "Zrobiło się ciepło, w końcu przyszła wiosna, więc to był dobry czas na pójście o krok dalej. Ciągle się ONANIZUJEMY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cZIIIIIIIIIIIIIIIC Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:16 Ale o co chodzi? O czym jest ten news? Że ktoś cycki wywalił? Poziom tego portalu to dno!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z angielskiego Re: Odważne wejście polskiego Femen: "Fu...k Gowi IP: *.mofnet.gov.pl 29.04.13, 14:22 Ale jak to czytać ???? Fu*k Go Win ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mods Polski Femen publikuje...obwisłe cycki IP: *.jmdi.pl 29.04.13, 14:28 Najinteligentniejszą rzeczą jaką te kobiety są w stanie pokazać są ich własne cycki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Polski Femen publikuje...obwisłe cycki 30.04.13, 00:21 Z dwojga złego lepiej pokazać cycki niż impotencję intelektu, którą zaprezentowałeś ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Polski Femen publikuje...obwisłe cycki IP: *.219.110.1.devs.futuro.pl 01.05.13, 12:46 to juz lepiej pokazuj te cycki bo dosyc mamy impotencji intelektualnej w twoich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Polski Femen publikuje...obwisłe cycki IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 14:46 nie ma na co popatrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.rev.snt.net.pl 29.04.13, 14:30 Żaden chłop cycków nie chciał oglądać erotycznie to w Internecie dla wszystkich wywiesiły ideologicznie? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsi Łoooooooooo matko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:31 Ale paszczury. Odpowiedz Link Zgłoś
m6716 Wyborcza niestrudzenie zmierza na dno 29.04.13, 14:35 to się robi coraz bardziej niszowa, ekskluzywna gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japiszon Re: Wyborcza niestrudzenie zmierza na dno IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 15:55 czyli pras progejowsko-lesbijska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racuch Organizacja wolnych femenek IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.04.13, 14:38 Widać, że kiełbasa w menu służy tej jednej, a tej drugiej wręcz przeciwnie :D Te nasze femenki sa jakieś takie nie "fotogeniczne", że się delikatnie wyrażę. Nie to co niektóre z Ukrainy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Fajny pasek... IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 14:52 ...ma ta szczuplejsza pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzma Z brzydkie na celebrytki, za głupie na politykę IP: *.108.154.66.wlantech.pl 29.04.13, 15:55 Z brzydkie na celebrytki, za głupie na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Z brzydkie na celebrytki, za głupie na polity IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 09:38 pewnie lesby Odpowiedz Link Zgłoś
nick_do_komentarzy :D 29.04.13, 15:57 Choć nie lubię tego powiedzonka, ale tutaj nic lepszego nie pasuje: jaki kraj taki femen :)! W liczbie słownie sześć, z czego dwie pokażą twarze. Od dzisiaj patriarchat ma pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
ragol Re: :D 29.04.13, 17:15 Twarzy nie pokażą, zakryją bandaną i w zamian wywalą na wierzch wymiona. Strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krugga Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.13, 16:10 www.youtube.com/watch?v=Ug2BxS2_pAc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssak sorry ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 16:41 sorry ale do Ukrainek to się z wyglądu nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin IP: *.warszawa.mm.pl 30.04.13, 09:58 po co to gó... rozpowszechniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Mam nadzieję, że jak najrzadziej IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 17:37 Mam nadzieję, że te kobiety będą się rzadko pokazywać, bo widok jest niezbyt ciekawy, a wręcz odpychający i w ten sposób nikogo raczej nie przekonają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 17:40 Są tak brzydkie, że mogą zostać jedynie feministkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Pewnie te zdjecia mialy wzbudzic emocje IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 17:45 to sie udalo Dawno nie czulem takiego obrzydzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczur hunter Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 19:04 Co za aseksualne, odpychające pasztety. Powinni dać cenzurę przede wszystkim na twarze! Odpowiedz Link Zgłoś
notremak Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" 29.04.13, 19:45 Hasło popieram! Co do reszty... delikatnie mówiąc, wolałbym oryginalny Femen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff ...dalej. Ciągle się organizujemy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 19:45 Bosz - przeczytalem ze ciagle sie onanizujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktorek Fantastyczny pokaz szacunku dla innych poglądów! IP: 78.30.114.* 29.04.13, 19:54 Tolerancji, otwartości, gotowości do kulturalnej dyskusji. Dziękuję tym paniom za szczerość: od razu wiem, co o nich myśleć. A pan Gowin pewnie z propozycji nie skorzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akn czy ta MOniczKA to tyż STOkrotKA? IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbi Re: Fantastyczny pokaz szacunku dla innych pogląd IP: *.warszawa.mm.pl 30.04.13, 10:02 A coś się spodziewał po tych kaszalotach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.13, 22:17 Do mnie setki podobnych pań wysyła maile. Nigdy nie dostają odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tek Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.retsat1.com.pl 29.04.13, 22:27 fakt!cycki mają.pewnie kobiety-lub Grodzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezimowa prasa eto szczury IP: *.31.53.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 23:57 nie podrodze mi z gowinem ale wyborcza przesadza z krytyką , rzygam tą propagandą i sloikowymi stolecznymi dylematami ktorymi brukowiec sie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Polski Femen publikuje zdjęcia: "Fu...k Gowin" IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.13, 09:47 do garów!! Odpowiedz Link Zgłoś