Dodaj do ulubionych

szukam znajomych

03.05.13, 20:20
witam.mieszkam w warszawie od kilku lat.samotna sie czuje w tym miescie.szukam osob podobnych do mnie do spedzania czasu-kino,kawa,imprezy,gotowanie,spacery itp.ja dziewczyna 20 lat.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: szukam znajomych 04.05.13, 00:01
      Dwudziestolatka mieszkająca od kilku lat w Warszawie, która przez ten czas nie dorobiła się znajomych? Wracaj na ojcowiznę.
      Słoiki rozpieprzą to miasto
    • Gość: Rob Re: szukam znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 18:32
      Ja nie narzekam na brak zajęć, ale potrafię zrozumieć jak mimo codziennego kontaktu z wieloma osobami można czuć się samotnym...

Jeśli masz ochotę na spacer to zapraszam.
    • Gość: 0jateż Re: szukam znajomych IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.05.13, 11:26
      hej, napisz mi maila na cmsykw2e@gmail.com
    • Gość: gosiak Re: szukam znajomych IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 22:05
      Hej, ja mieszkam w Wawie od kilku miesięcy, również niestety czasami dopada mnie uczucie osamotnienia, tym bardziej że nikogo tu jeszcze nie znam. A fajnie byłoby czasem wyjść z kimś na miasto czy do kina:) gosiak315@buziaczek.pl
      PS: mail infantylny, zgadzam się, aczkolwiek mam go już parę dobrych latek i sentyment, więc używam do "nieformalnych" spraw;)
      • monika.baka Re: szukam znajomych 09.05.13, 08:57
        Dziunie rozpoczęły wiosenne łowy chłopaka z mieszkaniem ;). Jesus, dlaczego te baby są takie głupie?
        • kamunyak Re: szukam znajomych 09.05.13, 09:08
          głupie? a kto ci tak powiedział?
          wyjmą jakiegoś ustawionego faceta z kryzyzesm wieku śrdeniego, za to bez kryzysu w kieszeni, i żyć nie umierać.
        • Gość: prawnik Re: szukam znajomych IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 21:13
          rozumiem ze zazdroscisz ze Ty juz nie wyrwiesz?:)
        • Gość: Gosiak Re: szukam znajomych IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 22:54
          Czy zauważasz subtelną różnicę między nawiązywaniem nowych znajomości a poszukiwaniem fagasa z chawirą?
    • Gość: Tomo Re: szukam znajomych IP: *.merinet.pl 15.05.13, 21:51
      dota93 napisała:
      witam.mieszkam w warszawie od kilku lat.samotna sie czuje w tym miescie.szukam
      osob podobnych do mnie do spedzania czasu-kino,kawa,imprezy,gotowanie,spacery itp.ja dziewczyna 20 lat.pozdrawiam

Jak mi ugotujesz to zjem.
      Ja tam zawsze chętnie opie... coś na ciepło.
      • morfeusz_1 Re: szukam znajomych 15.05.13, 23:27

Tomo nie powinieneś na forum pisać tak brzydko bo ci bozia język upier.....li
    • Gość: kinga Re: szukam znajomych IP: *.play-internet.pl 20.05.13, 09:40
      Hejka jestem kinga szukam koleżanki z czasem przyjaciółki . Mam 20 lat .Mam wiele zainteresowań jestem raczej szaloną osobą ale zawsze mam ten stop.lubię się powygłupiać i również szczerze porozmawiać :)Napisz mój nr gg : 37213656
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka