Dodaj do ulubionych

Droga do betoniarni

14.05.13, 09:51
Witam Państwa,
Jestem Waszym sąsiadem z osiedla obok i mam informację dla bloku który znajduje się tuż przy drodze wiodącej do betoniarni, cytat od naszego zarządcy:
"Szanowni Państwo,
Miło nam poinformować, że w wyniku rozmów z BS Kawęczyn odnośnie uciążliwości drogi dojazdowej do betoniarnii dla naszej Wspólnoty, uzgodniono następujace rozwiązania:
a) zamknięcie drogi dojazdowej do betoniarnii leżącej wzdłuż ogrodzenia naszego osiedla,
b) przekierowania całego ruchu samochodów dostawczych innym wjazdem do zakładu,
c) demontaż plandek z ogrodzenia Wspólnoty.
Powyższe ustalenia zostaną wprowadzone w życie do 20.05.2013.
Podziękowania należą się Pani administrator, która zajmowała się sprawą oraz Panu Prezesowi BS Kawęczyn, za otwartość w rozmowach.
Gratulujemy!"
Obserwuj wątek
    • route67 Re: Droga do betoniarni 14.05.13, 11:03
      kerajm napisał:

> Witam Państwa,
      > Jestem Waszym sąsiadem z osiedla obok i mam informację dla bloku który znajduje
      > się tuż przy drodze wiodącej do betoniarni, cytat od naszego zarządcy:
      > "Szanowni Państwo,
      > Miło nam poinformować, że w wyniku rozmów z BS Kawęczyn odnośnie uciążliwości d
      > rogi dojazdowej do betoniarnii dla naszej Wspólnoty, uzgodniono następujace roz
      > wiązania:
      > a) zamknięcie drogi dojazdowej do betoniarnii leżącej wzdłuż ogrodzenia naszego
      > osiedla,
      > b) przekierowania całego ruchu samochodów dostawczych innym wjazdem do zakładu,
      >
      > c) demontaż plandek z ogrodzenia Wspólnoty.
      > Powyższe ustalenia zostaną wprowadzone w życie do 20.05.2013.
      > Podziękowania należą się Pani administrator, która zajmowała się sprawą oraz Pa
      > nu Prezesowi BS Kawęczyn, za otwartość w rozmowach.
      > Gratulujemy!"

gratuluje porządnej firmy zarzadzającej. Mam nadzieje, ze i u nas ludki pojdą po rozum do glowy i kiedys bedziemy mieli w pelni profesjonalnego Zarzadcę, bo póki co to jest masakra.
      • piotr.kostrzewa Re: Droga do betoniarni 14.05.13, 15:09
        Witam,

Widać, że można. Gratulujemy !!!

a co do Ankry to na Powstańców żegnamy się. Zobaczymy, czy to spowoduje, że na Piłsudskiego będą bardziej otwarci a nie za każdym razem foch :)
        • route67 Re: Droga do betoniarni 15.05.13, 08:12
          piotr.kostrzewa napisał:

> Witam,
          >
          > Widać, że można. Gratulujemy !!!
          >
          > a co do Ankry to na Powstańców żegnamy się. Zobaczymy, czy to spowoduje, że na
          > Piłsudskiego będą bardziej otwarci a nie za każdym razem foch :)

Pod odwolaniem Ankry, po przejsciach jakie mam, podpisze sie tym razem "obiema ręcami".
          Oby pozostali z Piłsudskiego poszli po rozum do głowy.
          • sara06 Re: Droga do betoniarni 16.05.13, 09:06
            Powodzenia !!!
            Niestety nawet jak będziecie chcieli to łatwo nie będzie.
            Mam cichą nadzieję, że przykład Powstańców spowoduje, że jakość usług zarządzanej przez Panią Mecenas firmy zrówna się z konkurencyjnymi. Także i w zakresie ceny za tę usługę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka