Dodaj do ulubionych

Czy jest tutaj ktoś z Wołomina...

27.03.02, 13:34
????????
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:46
      Ani tu, ani na forum miejskim Wołomina nie ma żywej duszy z tej metropolii.
      • tassman Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:47
        sloggi napisał(a):

> Ani tu, ani na forum miejskim Wołomina nie ma żywej duszy z tej metropolii.

pies z kulawą nogą jest.

tassman:)

• kaisa1 Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:53
          Tassman, dlaczego jesteś złośliwy?
          Nie lubisz tego miasteczka?
          • tassman Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 28.03.02, 07:19
            kaisa1 napisał(a):

> Tassman, dlaczego jesteś złośliwy?
            > Nie lubisz tego miasteczka?

Ja złosliwy??
            Chyba jesteś uprzedzona do mnie Kaisa;)....

PZdr
            tassman:)

• kaisa1 Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:52
        Właśnie ja pod kątem forum miejskiego.
        Teraz mieszkam co prawda w Warszawie, ale Wołomin to moje rodzinne miasto i
        trochę mi smutno gdy widzę tylko 21 wątków(z moimi 3).
        Pozdrawiam
        • Gość: Raffix Re: Nie martw sie, Kaisa IP: 62.29.137.* 27.03.02, 14:47
          Wprawdzie moim rodzinnym miastem jest Warszawa, ale wyprowadziłem się do Marek
          (przynależą do powiatu Twoim rodzinnym mieście). Na forum Marek jest też nie
          najlepiej - można pogadać tylko z osobami wpadającymi tam gościnnie.
          Sądzę, że to podobny syndrom - ale nie trać nadziei, jako i ja nie tracę.
          Może zawrzemy "deal": Ty wpadnij czasem na forum Marek pogadać o tychże to ja
          wpadnę na forum Twojego miasta rodzinnego :-) Co Ty na to?
          Pozdrowienia
          • kaisa1 Re: Nie martw sie, Kaisa 27.03.02, 14:58
            Dzięki Raffix za miłe słówka, już wpadam na Forum Marek...

Pozdrawiam Cię serdecznie
      • Gość: Raffix Wołomin: stereotypy a moje dzisiejsze odkrycia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 23:56
        sloggi napisał(a):

Do dziś myślałem, że takie podwarszawskie miasta jak Wołomin czy Marki są martwe
        jeśli chodzi o fora dyskusyjne czy internet w ogóle. Zmotywowany niniejszym
        wątkiem Kaisy postanowiłem to zweryfikować. Oto jeden z rezultatów poszukiwań:

www.wolomin.net.pl/vivo/index.HTM - bardzo ciekawa i żywa strona.
        m.in.:
        1) Przedwojenne zdjęcia Wołomina (ja szukałem bezskutecznie w necie zdjęć
        przedwojenniego Żoliborza a tu proszę, Wołomin lepszy)
        2) Wywiady z ludźmi odwiedzającymi to miasto (m.in z Jackiem Kaczmarskim co
        obudziło moje kombatanckie wspomnienia z czasów licealnych :-)).
        3) Wołominianie mają tam też własne forum dyskusyjne(choć wygląda, że dyskutują
        raczej za pośrednictwem Księgi Gości tej strony niż na forum) i być może dlatego
        nie chcą zawitać pod skrzydła Agory. Rozmowy ciekawe i chyba na wyższym poziomie
        niż część dyskusji warszawskich (nawet tych mniej wulgarnych niż popisy
        niektórych "lagowiczów" :-))

Inna (już mniej ciekawa ale też przyzwoita) strona społeczności Wołomina to
        www.wolomin.net.pl

Tak więc trochę jednak tam się dzieje. Widać świat nie kończy się na Gazecie:-)
        (choć oczywiście bardzo Agorę i Gazetę lubię :-)
    • zegrz Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 14:59
      My wszyscy jesteśmy z Wołomina ;)
      • kaisa1 Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 15:09
        Oooo, a to ciekawe...
        A skąd konkretnie???
        Pozdrawiam
        • zegrz Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 15:23
          Sorry! powinienem dodać ;) na końcu. A to miał być cytat z pewnego dawno
          widzianego filmu. Zaraz, zaraz przecież dodałem!!
          Ale znam kilka fajnych osób z Wołomina i czasem tam bywam. Niestety tylko jedna
          z nich ma dostęp do internetu. Ale pewnie nie wie nic o tym forum. Postaram się
          ją poinformować.
          Pozdrowienia.
          PS. Ja jestem tylko z W-wy. Piszę tylko, bo jak razem wyjeżdżamy na wakacje, to
          wiadomość że ktoś jest z Wołomina wzbudza większe zainteresowanie.
    • Gość: ter Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 17:14
      A jak się można dostać na forum miejskie Wołomina czy też Marek? Czy to w
      ramach stron urzędów miasta?
      • Gość: Raffix Re: Jak się dostać.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:15
        Gość portalu: ter napisał(a):
        > A jak się można dostać na forum miejskie Wołomina czy też Marek? Czy to w
        > ramach stron urzędów miasta?

Otóż aby tam się dostać, należy z głównej strony forum gazety
        (www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511)
        wybrać link "Kilkadziesiąt forów miejskich"
        Wówczas pojawi się lista miast, dla których założone są fora (słowo "fora" brzmi
        dziwnie ale tak chyba wygląda poprawna forma liczby mnogiej).

Bezpośrednie linki:
        Do Marek www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=450
        Do Wołomina www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=267
        • Gość: ter Re: Jak się dostać.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:38
          Dzięki. Idę szukać.
      • Gość: Raffix Re: Ter, jeśli tam wpadniesz, to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:20
        ... załóż choć po jednym wątku, najlepiej takim, co ożywiłby te nieco senne
        miasteczka.
    • Gość: Raffix Wołomin: stereotypy a moje dzisiejsze odkrycia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 23:58
      sloggi napisał(a):

Do dziś myślałem, że takie podwarszawskie miasta jak Wołomin czy Marki są
      martwe jeśli chodzi o fora dyskusyjne czy internet w ogóle. Zmotywowany
      niniejszym wątkiem Kaisy postanowiłem to zweryfikować. Oto jeden z rezultatów
      poszukiwań:

www.wolomin.net.pl/vivo/index.HTM - bardzo ciekawa i żywa strona.
      m.in.:
      1) Przedwojenne zdjęcia Wołomina (ja szukałem bezskutecznie w necie zdjęć
      przedwojenniego Żoliborza a tu proszę, Wołomin lepszy)
      2) Wywiady z ludźmi odwiedzającymi to miasto (m.in z Jackiem Kaczmarskim co
      obudziło moje kombatanckie wspomnienia z czasów licealnych :-)).
      3) Wołominianie mają tam też własne forum dyskusyjne(choć wygląda, że
      dyskutują raczej za pośrednictwem Księgi Gości tej strony niż na forum) i być
      może dlatego nie chcą zawitać pod skrzydła Agory. Rozmowy ciekawe i chyba na
      wyższym poziomie niż część dyskusji warszawskich (nawet tych mniej wulgarnych
      niż popisy niektórych "lagowiczów" :-))

Inna (już mniej ciekawa ale też przyzwoita) strona społeczności Wołomina to
      www.wolomin.net.pl

Tak więc trochę jednak tam się dzieje. Widać świat nie kończy się na Gazecie:-
      ) (choć oczywiście bardzo Agorę i Gazetę lubię :-)
      • Gość: Raffix Re: To jeszcze nic... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 00:30
        To jeszcze nic...
        Otóż okazuje się, że Wołomin ma swoje forum dyskusyjne na Yahoo -
        kilkudziesięciu członków i prawie 500 postów - także z ostatnich dni, tak więc
        forum jest żywe.
        Link dla co najmniej dwojga ewentualnych zainteresowanych (Kaisy i Ter'a):
        groups.yahoo.com/group/wolomin/
        • Gość: klawisz JEST TUTAJ KILKU....... IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:01
    • Gość: pol Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... IP: *.digitale-gesellschaft.ch 09.08.20, 10:38
      SP Zagościniec

Warto przyjrzec sie osobie zarzadzajace szkołą w Zagościńcu. Przeciw tej osobie toczone jest postępowanie w Prokuraturze z powodu działania na szkodę szkoły. Tajemnicą poliszynela jest ze znajduje sie w związku partnerskim z psychologiem dzieciecym szkoły. Chyba komus LGBT za bardzo uderzyło do głowy. Czy naprawde chcecie aby ktos taki zajmowal sie waszymi dziecmi?
      • 1-buc Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 11.08.20, 01:13
        Warto przyjrzeć się ponad 800 przypadkom molestowania dzieci przez księży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka