sloggi Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:46 Ani tu, ani na forum miejskim Wołomina nie ma żywej duszy z tej metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:47 sloggi napisał(a): > Ani tu, ani na forum miejskim Wołomina nie ma żywej duszy z tej metropolii. ************ pies z kulawą nogą jest. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa1 Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:53 Tassman, dlaczego jesteś złośliwy? Nie lubisz tego miasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 28.03.02, 07:19 kaisa1 napisał(a): > Tassman, dlaczego jesteś złośliwy? > Nie lubisz tego miasteczka? **************** Ja złosliwy?? Chyba jesteś uprzedzona do mnie Kaisa;).... PZdr tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa1 Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 13:52 Właśnie ja pod kątem forum miejskiego. Teraz mieszkam co prawda w Warszawie, ale Wołomin to moje rodzinne miasto i trochę mi smutno gdy widzę tylko 21 wątków(z moimi 3). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Nie martw sie, Kaisa IP: 62.29.137.* 27.03.02, 14:47 Wprawdzie moim rodzinnym miastem jest Warszawa, ale wyprowadziłem się do Marek (przynależą do powiatu Twoim rodzinnym mieście). Na forum Marek jest też nie najlepiej - można pogadać tylko z osobami wpadającymi tam gościnnie. Sądzę, że to podobny syndrom - ale nie trać nadziei, jako i ja nie tracę. Może zawrzemy "deal": Ty wpadnij czasem na forum Marek pogadać o tychże to ja wpadnę na forum Twojego miasta rodzinnego :-) Co Ty na to? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa1 Re: Nie martw sie, Kaisa 27.03.02, 14:58 Dzięki Raffix za miłe słówka, już wpadam na Forum Marek... Pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Wołomin: stereotypy a moje dzisiejsze odkrycia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 23:56 sloggi napisał(a): > Ani tu, ani na forum miejskim Wołomina nie ma żywej duszy z tej metropolii. Do dziś myślałem, że takie podwarszawskie miasta jak Wołomin czy Marki są martwe jeśli chodzi o fora dyskusyjne czy internet w ogóle. Zmotywowany niniejszym wątkiem Kaisy postanowiłem to zweryfikować. Oto jeden z rezultatów poszukiwań: www.wolomin.net.pl/vivo/index.HTM - bardzo ciekawa i żywa strona. m.in.: 1) Przedwojenne zdjęcia Wołomina (ja szukałem bezskutecznie w necie zdjęć przedwojenniego Żoliborza a tu proszę, Wołomin lepszy) 2) Wywiady z ludźmi odwiedzającymi to miasto (m.in z Jackiem Kaczmarskim co obudziło moje kombatanckie wspomnienia z czasów licealnych :-)). 3) Wołominianie mają tam też własne forum dyskusyjne(choć wygląda, że dyskutują raczej za pośrednictwem Księgi Gości tej strony niż na forum) i być może dlatego nie chcą zawitać pod skrzydła Agory. Rozmowy ciekawe i chyba na wyższym poziomie niż część dyskusji warszawskich (nawet tych mniej wulgarnych niż popisy niektórych "lagowiczów" :-)) Inna (już mniej ciekawa ale też przyzwoita) strona społeczności Wołomina to www.wolomin.net.pl Tak więc trochę jednak tam się dzieje. Widać świat nie kończy się na Gazecie:-) (choć oczywiście bardzo Agorę i Gazetę lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 14:59 My wszyscy jesteśmy z Wołomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa1 Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 15:09 Oooo, a to ciekawe... A skąd konkretnie??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 27.03.02, 15:23 Sorry! powinienem dodać ;) na końcu. A to miał być cytat z pewnego dawno widzianego filmu. Zaraz, zaraz przecież dodałem!! Ale znam kilka fajnych osób z Wołomina i czasem tam bywam. Niestety tylko jedna z nich ma dostęp do internetu. Ale pewnie nie wie nic o tym forum. Postaram się ją poinformować. Pozdrowienia. PS. Ja jestem tylko z W-wy. Piszę tylko, bo jak razem wyjeżdżamy na wakacje, to wiadomość że ktoś jest z Wołomina wzbudza większe zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 17:14 A jak się można dostać na forum miejskie Wołomina czy też Marek? Czy to w ramach stron urzędów miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Jak się dostać.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:15 Gość portalu: ter napisał(a): > A jak się można dostać na forum miejskie Wołomina czy też Marek? Czy to w > ramach stron urzędów miasta? Otóż aby tam się dostać, należy z głównej strony forum gazety (www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511) wybrać link "Kilkadziesiąt forów miejskich" Wówczas pojawi się lista miast, dla których założone są fora (słowo "fora" brzmi dziwnie ale tak chyba wygląda poprawna forma liczby mnogiej). Bezpośrednie linki: Do Marek www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=450 Do Wołomina www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=267 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Jak się dostać.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:38 Dzięki. Idę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Ter, jeśli tam wpadniesz, to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:20 ... załóż choć po jednym wątku, najlepiej takim, co ożywiłby te nieco senne miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Wołomin: stereotypy a moje dzisiejsze odkrycia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 23:58 sloggi napisał(a): > Ani tu, ani na forum miejskim Wołomina nie ma żywej duszy z tej metropolii. Do dziś myślałem, że takie podwarszawskie miasta jak Wołomin czy Marki są martwe jeśli chodzi o fora dyskusyjne czy internet w ogóle. Zmotywowany niniejszym wątkiem Kaisy postanowiłem to zweryfikować. Oto jeden z rezultatów poszukiwań: www.wolomin.net.pl/vivo/index.HTM - bardzo ciekawa i żywa strona. m.in.: 1) Przedwojenne zdjęcia Wołomina (ja szukałem bezskutecznie w necie zdjęć przedwojenniego Żoliborza a tu proszę, Wołomin lepszy) 2) Wywiady z ludźmi odwiedzającymi to miasto (m.in z Jackiem Kaczmarskim co obudziło moje kombatanckie wspomnienia z czasów licealnych :-)). 3) Wołominianie mają tam też własne forum dyskusyjne(choć wygląda, że dyskutują raczej za pośrednictwem Księgi Gości tej strony niż na forum) i być może dlatego nie chcą zawitać pod skrzydła Agory. Rozmowy ciekawe i chyba na wyższym poziomie niż część dyskusji warszawskich (nawet tych mniej wulgarnych niż popisy niektórych "lagowiczów" :-)) Inna (już mniej ciekawa ale też przyzwoita) strona społeczności Wołomina to www.wolomin.net.pl Tak więc trochę jednak tam się dzieje. Widać świat nie kończy się na Gazecie:- ) (choć oczywiście bardzo Agorę i Gazetę lubię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: To jeszcze nic... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 00:30 To jeszcze nic... Otóż okazuje się, że Wołomin ma swoje forum dyskusyjne na Yahoo - kilkudziesięciu członków i prawie 500 postów - także z ostatnich dni, tak więc forum jest żywe. Link dla co najmniej dwojga ewentualnych zainteresowanych (Kaisy i Ter'a): groups.yahoo.com/group/wolomin/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... IP: *.digitale-gesellschaft.ch 09.08.20, 10:38 SP Zagościniec Warto przyjrzec sie osobie zarzadzajace szkołą w Zagościńcu. Przeciw tej osobie toczone jest postępowanie w Prokuraturze z powodu działania na szkodę szkoły. Tajemnicą poliszynela jest ze znajduje sie w związku partnerskim z psychologiem dzieciecym szkoły. Chyba komus LGBT za bardzo uderzyło do głowy. Czy naprawde chcecie aby ktos taki zajmowal sie waszymi dziecmi? Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Czy jest tutaj ktoś z Wołomina... 11.08.20, 01:13 Warto przyjrzeć się ponad 800 przypadkom molestowania dzieci przez księży... Odpowiedz Link Zgłoś