Dodaj do ulubionych

napadają pod Mostem Poniatowskiego !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 08:09
Uwaga !! Uważajcie na przejście do przystanków tramwajowych na Moście
Poniatowskiego od strony Centrum (wejście na most od ul. 3-go Maja)! W
zasadzie nie ma dnia by wyrostki kogoś nie skroiły. Wieczorami zdarzają się
też przeróżni dewianci. Niedaleko jest kilka dużych firm i sporo ludzi chodzi
tam na tramwaj po pracy nawet późnym wieczorem (moja żona tam pracuje).
Wczoraj obrobiono dwójkę młodych ludzi z zagranicy. Jak zadzwoniłem na
policję to pan chciał się dowiedzieć gdzie są poszkodowani i jak się nazywam
zamiast posłuchać jak wyglądają i gdzie uciekli. Na marginesie przez 5 minut
nie mogłem się w ogóle dodzwonić (na nr 112 - nawet nie było sygnału).
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 08:25
      Gość portalu: nowy napisał(a):
      > Wczoraj obrobiono dwójkę młodych ludzi z zagranicy.

O raju! Naprawdę obrobili ich z zagranicy?!

> Jak zadzwoniłem na
      > policję to pan chciał się dowiedzieć gdzie są poszkodowani i jak się nazywam
      > zamiast posłuchać jak wyglądają i gdzie uciekli.

A ty byś wolał, żeby ten pan policjant tym swoim męskim głosem zapytał cię o
      rozmiar?
      • Gość: joj Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 17.08.04, 10:51
        Pndzel czy jak ci tam, jak nie masz nic do powiedzenia to nie proboj na sile
        zaistniec na forum. To co piszesz, tu czy gdzie indziej jest (cytujac
        niecha) "Zalosne. Tak sadze"
        • Gość: turtle Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: 217.153.186.* 17.08.04, 11:15
          niestety to nie tylko pędzel. jest taka doborowa grupka zawsze zabierających
          głos forumowiczów, którzy właściwie torpedują większość wątków i wpisują tam
          moło konkretne rzeczy. coż, anonimowość na to pozwala, a admin ma to gdzieś.
          • pan_pndzelek Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 14:28
            Ty! Głupku! A dupa cię nie swędzi czasem?
            • j_karolak Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 14:37
              To nie dupa, tylko szczęście - trzeba kupić los.
            • Gość: Paweł Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:38
              Propomuję zgłosić do admina prośbę o usunięcie z forum "Gazety Wyborczej"
              foruowicza o nicku "pan_pndzelek".
              Jego zachowanie na forum i prostackie odzywki (niczym wiejskiego buraka) są już
              męczące i pojawiają się prawie we wszystkich tematach....MAM JUŻ GO DOŚĆ.
              Dlatego zgłosiłem do moderatora prośbę o zabklokowamie tego osobnika.Jak nie
              dojrzał aby w sposób cywilizowany zabierać głos na forum to niech się stąd
              wynosi..........................Nikt go ćwoka nie chce!!!!!!!!!!!!
              • niech Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 14:41
                Niechaj spada na wies!~Najlepiej do Legionowa!
                • Gość: Paweł Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:45
                  A dlaczego akurat do Legionowa ????
                  Z tego co mi wiadomo mieszka tam ponad 50 000 ludzi i jest to miasto
                  powiatowe....Wsi tam raczej nie uświadczysz.....
                  • niech Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 14:50
                    Tak mi sie skojarzylo. Nie mam pojecia ilu ludzi tam mieszka - zawsze jak
                    tamtedy przejezdzam to nikogo nie widac. Moze akurat gdzies poszli? Na wykopki?
              • Gość: Paweł Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:42
                Mam nadzieję że nie tylko ja napiszę do moderatora o usunięcie tego idioty???
                Po co on tu pisze ??? Oj jakie to buraki mają dostęp do internetu.......
                • j_karolak Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 14:46
                  burakom mówimy nie!
                  • Gość: Paweł Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: 80.51.10.* 17.08.04, 14:48
                    Tak jest !!!!
                    • j_karolak Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! 17.08.04, 14:50
                      Racja!
                      • Gość: spl Re: napadają pod Mostem Poniatowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:07
                        Pan_lepperek już dawno powinien być usunięty. Ale po to mamy demokrację by nie
                        było cenzury. Na chamstwo działa tylko ostracyzm i niech tak zostanie.
                        • pan_pndzelek Re: do 'spl'uwaczki 18.08.04, 09:22
                          Re: do 'spl'uwaczki

Masz jeszcze coś kmiocie do dodania?
            • Gość: joj Do P.T. Forumowiczów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.04, 23:04
              Szanowni forumowicze. Cenzura jest nieuzasadnionym ograniczeniem wolnosci
              slowa, nawet jesli jest to slowo pisane przez osobnikow typu Pndzel, czy jak mu
              tam. Jest to typ, ktory zaistniec musi. Wulgarnie, idiotycznie, bezsensownie
              ale jest! Badzmy wyrozumiali i pozwolmy sie chlopakowi realizowac. Pozdrowka
              dla wszystkich.
              • j_karolak Re: Do P.T. Forumowiczów 18.08.04, 09:00
                Pozdrówka dla kumatych!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka