Dodaj do ulubionych

Wybory Parlamentarne 2015

27.09.15, 00:12
Już nie długo znowu pójdziemy głosować na posłów do Parlamentu. Wiecie, na kogo tu głosować? Ja ostatnio przeglądam i czytam wiele artykułów, informacji w necie i moim oczom przykuł uwagę Dariusz Budyta. Bardzo podoba mi się jego podejście do wielu ważnych tematów, a przede wszystkim to, iż stawia na wolność sumienia swoich wyborców jak i ich rodzin. Proponuje on aby w szkołach zamiast lekcji religii byli stomatolodzy. Myślę, że to jest świetny pomysł. A ci, którzy chcą pogłębiać swoją wiarę, niech czynią to w swoich parafiach/kościołach, itp. Kto pamięta te czasy, gdy na religię biegało się do salki? To były dobre czasy, mimo komuny nie było wcale tak źle. Warto też poczytać o innych postulatach Pana Budyty. Ja na pewno oddam na niego swój głos.
Obserwuj wątek
    • menes2 Re: Wybory Parlamentarne 2015 22.10.15, 21:10
      Moja rada -głosujmy na tych których znamy i wiemy że są uczciwi a jeśli nie mamy takiej wiedzy to obojętnie z jakiej opcji ale wybierzemy ludzi młodych w nich jest nadzieja na zmiany bo stare cwane lisy są tak ,,poukładane" że zawsze będą nas rysować !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka