Dodaj do ulubionych

Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja odzi

21.10.15, 11:38
Planuje rozpocząć własną działalność oferując usługi związane z przygotowaniem produkcyjnym ubioru z pełną dokumentacją szablonową. Zamierzam oferować: szablony krawieckie, konstrukcje odzieży, modelowanie stopniowanie szablonów, odszywaniem pierwowzoru może i szycie na miarę. Zaczęłam robić sama stronę internetową: formykonstrukcje.pl - nie jest gotowa i jest prosta - czy lepiej jest ją "udziwnić" ? Swoje usługi bym kierowała na teren Warszawy dla projektantów ubrań, małych szwalni i osób indywidualnych. Jak myślicie czy to ma sens? Inwestycja jest dość spora - juz sam program i ploter to z 50 tys zł (tanie wersje).
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Re: Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.15, 11:46
      Nie wiem - działalność wydaje się ok. Ale jak sie domyślasz w dużej mierze zależy wszystko od szczęścia, kasy, reklamy itp. Ja osobiście wole proste strony ale projektanci - to prawie artyści lubią kolorowe chyba -:)
      • robertzu Re: Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja 21.10.15, 13:13
        Dzięki - ale czy ta forma działalności ma sens? Czy robienie konstrukcji odzieży, form odzieży ma sens w Warszawie?
    • Gość: Agnieszka Re: Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja IP: *.play-internet.pl 21.10.15, 19:01
      Według mnie jest to bardzo dobry pomysł. Interesuje się modę, czasem coś sama szyje amatorsko, ale do bardziej przedsięwzięć chętnie skorzystałabym z pomocy takiej osoby. Co do Twojej strony formykonstrukcje.pl/ jeszcze trzeba ją dopracować - ale czym bardziej "urozmaicona" tym bardziej nieczytelna, ale kolorowa fajniejsza wizualnie. Zauważyłam, że tego typu firm jest sporo w Łodzie a w Warszawie jest ich mało i to jest Twoją szansą. Marki- Warszawa to prawie to samo :)
      • robertzu Re: Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja 31.10.15, 22:39
        Abyś Miała racje :)
    • Gość: Robert Re: Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.15, 17:34
      Projektowanie ubrań może być dochodowe. Jak ja bym coś chciał swojego prowadzić - ale za nie mam pomysła :(
      • robertzu Re: Chce rozpocząć własną działalność-konstrukcja 31.10.15, 22:42
        Ja się pięć lat zastanawiałam co mam otworzyć - ale wszystko było związane z krawiectwem (szkolenia, szycie na miarę, szycie małych kolekcji itp)- bo na tym się znam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka