Dodaj do ulubionych

Problem zdrowotny

28.12.15, 17:22
Witam!
Mam 15 lat i pewien problem zdrowotny. We wrześniu br. neurolog stwierdziła mi prawdopodobieństwo padaczki. Nie jest to padaczka z utratą przytomności tylko z chwilowymi "zaćmieniami". Dała mi suplement diety "Crystal Mind", który mam stosować przez 3 lata.
Od tygodnia gorzej się czuję. Chwilami nie wiem co się dzieje, patrzę na coś i to do mnie do końca nie dociera. Poszłam z tym do lekarza, który dał mi magnez z potasem, propranolol i claritine. Zleciła mi badanie krwi na tsh i jonogram. Jak sądzicie? Od czego tak się czuję? Od padaczki nie może się tak dziać, ponieważ te "ataki" nie powinny trwać praktycznie non stop przez cały tydzień. Neurologa mam dopiero 4 stycznia (neurolog do którego chodzę nie ma zbyt dobrych opinii, poszukuję neurologa dziecięcego PRYWATNEGO w Kielcach). Chwilami bywam ospała i w ogóle mam wszystkiego dość. Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Problem zdrowotny 28.12.15, 21:21
      Na pewno musisz się gruntownie przebadać. Bo to może być sprawa neurologiczna, ale takie "zaćmienia" bywają też efektem silnej anemii (gorszy transport tllenu do mózgu).

• journalistkaa Re: Problem zdrowotny 02.02.17, 23:55
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka