Dodaj do ulubionych

O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kompu...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 07:24
R.I.P. Polonio
Raniecki zarżnie w końcu swój "ukochany" klub
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic re: jak mozna zarznac cos czego nie ma???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:14
    • pawelek.s Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom 03.11.04, 14:38
      Tak niestety w tej zasranej Polsce jest!!!!!
    • Gość: kixx Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom IP: *.acn.waw.pl 03.11.04, 15:04
      Z bardzo duza ostroznoscia podchodzilbym do wypowiedzi tego pana
      czy znacie kogos,kto chwaliby swojego pracodawce po wywaleniu na bruk za brak
      wynikow?
      Moze to i prawda,moze nie,ale jak na razie to Raniecki wyklada pieniadze i
      decyduje kogo zatrudnia.
      My z tej strony musimy czekac na rozwoj wypadkow,niedlugo wszystko bedzie jasne
      • Gość: Waldek Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:15
        Gość portalu: kixx napisał(a):

> Z bardzo duza ostroznoscia podchodzilbym do wypowiedzi tego pana
        > czy znacie kogos,kto chwaliby swojego pracodawce po wywaleniu na bruk za brak
        > wynikow?
        > Moze to i prawda,moze nie,ale jak na razie to Raniecki wyklada pieniadze i
        > decyduje kogo zatrudnia.
        > My z tej strony musimy czekac na rozwoj wypadkow,niedlugo wszystko bedzie
        jasne

Ale opis przygłupa i mitomana Piekarzewskiego jest celny.
      • mike_ Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom 03.11.04, 23:14
        Ja znam pracownika co po wywaleniu nie wylewałby wszystkich żalów na dawnego
        pracodawcę....nawet znam kilku takich. Również znam odwrotne przypadki;) Tak
        więc nie wiadomo kto z której strony podchodzi.
        Natomiast pozwolę sobie przytoczyć fragment z innej gazety: "(...)W Polonii
        trzeba zarzucić formułę peryferyjnego klubu, w którym spotykają się starsi
        działacze, by wypełnić kupony bukmacherskie i snuć opowieści o spisku legijnym
        (...)"
        Gdybym nie znał pana co się zwie Piekarzewski tobym pomyślał - ot żale
        zranionego człowieka;) ale że gościa kojarzę to akurat w tym pryzpadku jestem
        skłonny uwierzyć choć pewnie jest to uogólnienie i ja mam na mysli jednego
        człowieka....tak samo jak pan G.K.
        • Gość: kixx Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom IP: *.acn.waw.pl 04.11.04, 14:38
          Wiesz
          Z Piekarzewskim w Polonii jest tak jak z Gorskim w polskiej pilce
          oczywiscie uwzgledniajac skale na jaka dzialali ci panowie
          obaj dokonali rzeczy wielkich i obaj sa jakby symbolami(jeden Polonii,drugi
          polskiej reprezentacji)
          i prawdopodobnie zostana do konca zycia
          i jeszcze jedna uwaga ogolna
          fakt umiejetnosci obslugi komputera,lub braku tejze,nie jest w zaden sposob
          wiarygodnym kryterium oceny dzialacza pilkarskiego
          podobnie zreszta jest w przypadku pilkarza
          • mike_ Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom 05.11.04, 22:48
            Gość portalu: kixx napisał(a):

> i jeszcze jedna uwaga ogolna
            > fakt umiejetnosci obslugi komputera,lub braku tejze,nie jest w zaden sposob
            > wiarygodnym kryterium oceny dzialacza pilkarskiego
            > podobnie zreszta jest w przypadku pilkarza

Ale ja tego nie napisałem. Jedynie stwierdzam że kiepsko jest dla klubu jeśli
            władze to takie towarzystwo wzajemnej adoracji, dziadki knujące i tym podobne.
            A u Was dochodzi jeszcze Raniecki, który bez Legii żyć nie może. Co go słysze,
            to Legia to Legia tamto...
            z innej beczki:

Zarząd KSP Polonia Warszawa wydał kuriozalne oświadczenie, które sprowadza się
            do następującego komunikatu: jeśli przyjdziesz na nasz stadion, możesz zostać
            pobity. Komunikat dotyczy dziennikarza "Przeglądu Sportowego" Krzysztofa
            Stanowskiego.
            Stanowski zajmował się sprawą postępowania działaczy Polonii Warszawa wobec
            Marcina Kusia.
            itd itp....nie chce mi się wszystkiego przeklejać.

Czy to jest normalne??? Już z tym Kusiem to zabrneliście za daleko, ale jezcze
            takie bzdury słać w świat.....
    • Gość: Anna Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom IP: *.plusgsm.pl 04.11.04, 00:32
      Za odwagę i za celne zdania w tym wywiadzie - szacunek!

To był chyba oprócz Pana Engela jedyny człowiek w tym klubie, którzy nosił
      schludny garnitur i miał coś do powiedzenia.
    • Gość: Mj Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom IP: *.icpnet.pl 04.11.04, 00:35
      Ja tam Kity nie żałuję, niezależnie od tego czy kłamie czy nie. Pamiętam, gdy
      wypłynął w Polonii po odejściu z Legii. Nie omieszkał na dzień dobry obsmarować
      swojego byłego pracodawcy i naopowiadać, jaka to ta Legia straszna i że w
      Warszawie za Polonią jest 200 tys. osób, a w całej Polsce to milion czy dwa
      miliony i że na Konwiktorskiej będzie wkrótce raj. Wcześniej mówił to samo na
      Legii. Po prostu, Kita to szmata, może i kompetentna, ale zawsze szmata.
    • j_karolak Re: O działaczach, co nie potrafią obsługiwać kom 04.11.04, 09:27
      A ja wierzę Kicie gdy opisuje stosunki panujące w klubie.
      • Gość: Qba_KSP zacofanie... IP: 212.160.172.* 04.11.04, 09:37
        Czas unowocześnić KSP. W pełni zgadzam się z panem Grzegorzem Kitą - zacofanie
        szkodzi klubowi. Polecam też felieton kibica na:
        polonia.civ.pl/Felietony/felieton_011104.htm
        • Gość: kixx Re: zacofanie... IP: *.acn.waw.pl 04.11.04, 14:01
          po przeczytaniu tego artykulu nie pozostaje mi nic innego,jak przyklasnac
          zwolnieniu pana Kity
          a dlaczego?
          juz pisze
          p.Kita zajmowal w klubie Polonia stanowisko wiceprezesa odpowiedzialnego za
          sprawy marketingu,czyli za wszystko co sie wiaze z(cytat)

"działalność gospodarcza polegająca na kształtowaniu stosunków między
          producentem a odbiorcą towarów, dotycząca w szczególności ustalania wielkości
          produkcji, określania cen, metod dystrybucji, usług gwarancyjnych, reklamy i
          promocji sprzedaży"

na stronie do ktorej podano link jest jasno napisane,ze temat Polonia zniknal
          ze slupow ogloszeniowych,z prasy,nikt z klubu nie prowadzil profesjonalnej
          akcji reklamowej
          A kto byl w Polonii za to odpowiedzialny?
          Wlasnie Kita
          Gosc zalatwil mniej lub bardziej samodzielnie jeden kontrakt reklamowy i
          spoczal na laurach,nie wiem moze myslal,ze klub pilkarski to jest takie
          specyficzne miejsce pracy w ktorym pracuje sie tylko raz w tygodniu,wtedy kiedy
          rozgrywane sa mecze.
          Nic w wypowiedzi p.Kity nie ma temat jakichkolwiek utarczek na ten temat(czyli
          reklamy na miescie) miedzxy nim ,a zarzadem klubu
          Z tego wynika,ze jedni to przeoczyli,a drugi (Kita) mial w nosie
          Tym niemniej wlasnie nasz bohater byl za to odpowiedzialny,i chocby za olanie
          tej ,jakze waznej czesci dziedziny zwanej marketingiem powinien poleciec
          • Gość: polonista ze śląsk Kixx to dziecko zacofanych działaczy !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:18
            Jeden z odpisywanych pseudo działaczy ma dzieciaka co mu na forum pisze obronne
            pamflety ale to nic nie da i tyk wszysczy wiedza ze Piekarzewszki to intrygant
            i niekompententny dureń co swoje zasługi ma niewątpliwe ale jedzie na nich od
            lat kilkunastu a to juz nie powninno wystarczać!!
            RANIECKI OPUŚĆ POLONIE TY BIZNESMENIE BEZ GROSZA!!
            • Gość: kixx Re: Kixx to dziecko zacofanych działaczy !! IP: *.acn.waw.pl 05.11.04, 13:55
              poniewaz ciezko mi sie ustosunkowac to tresci-stek bzdur,wlacznie z
              tytulem ,ktora poraza wrecz inteligencja to sie ustosunkuje do wykonania
              -"pseudo dzialaczy" powinno byc napisane lacznie
              -nie mozna napisc pamfletu obronnego z tego samego powodu ,z ktorego nie mozna
              napisac dowcipu zalobnego
              -Rzeczownik "Slask" odmienia sie przez przypadki
              -w slowie "wszysczy" jest jedno z za duzo
              -wracaj ty lepiej na ten Slask
              • mike_ ehhh 05.11.04, 22:49
                W słowie ponieważ używa się ż a nie z;)))
    • Gość: kex i ma rację IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 05.11.04, 23:57
      cala polska piłka jest chora . Jeśli nie wywali się na zbity pysk działaczy to jeszcze długo sie nic nie zmieni . Dotyczy to w zasadzie nie tylko piłki ale i całej gospodarki . Sam znam wiele "firm" gdzie na stołkach szefów od lat siedzą te same gęby i biorą sporą kasę bo im się należy. Niestety socjalizm nadal żyje i ma się nie najgorzej
    • Gość: mantorras Kita-mądry gość IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 06.11.04, 11:01
      Pan Kita to bardzo mądry gość.Miał znakomity plan budowy wielkiej Legii na
      który nie zgodzili się prezesi a teraz żałują, bo plan pana Zygo i Sochy jakoś
      się nie sprawdza:(.Jeden Kita to jednak za mało jak napolskie realia.Gdyby ich
      było 100 to polska piłka byłaby naprawde dobrą marką.Dziwi więc fakt że z tak
      kompetentnych ludzi rezygnuje się od tak.Życze powodzenia Panie Kita i
      zapraszam na Legie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka