nocomment 27.08.01, 12:20 Jaki jest wg. Was najlepszy sposób do obrony przeciwko nim??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ar Re: Sposób na komary IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.08.01, 13:00 Na siebie OFF, obok Baygon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arktur Re: Sposób na komary IP: *.chello.pl 27.08.01, 13:02 i... trzeba byc szybszym od komarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Sposób na komary IP: *.chello.pl 27.08.01, 13:32 OFF absolutnie nie dziala, przynajmniej na komary w Lesie Kabackim! Niech ktos doradzi jak sie obronic od komarow w Lesie Kabackim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Sposób na komary IP: 195.187.84.* 27.08.01, 15:24 Może Autan? Nie wiem jak w lesie, ale nad Wisłą działał. Jak nie, zostaje tłuczenie do upadłego aż się wszystkie powybija :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Sposób na komary 27.08.01, 16:18 proponuję strój pszczelarza albo nurka lub strażaka ewentualnie żołnierza wojsk chemicznych albo anty- lub terrorysty może tez być strój kosmonauty a jak już ktoś musi być na golasa to niech skoczy do wody albo w dym (ale ponieważ nie ma dymu bez ognia więc ostrożnie z tym skokiem). Mam tez rady na inne plagi, polecam się. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Sposób na komary 27.08.01, 16:29 lelesio napisał(a): > proponuję strój pszczelarza albo nurka lub strażaka > ewentualnie żołnierza wojsk chemicznych albo anty- lub > terrorysty może tez być strój kosmonauty a jak już ktoś > musi być na golasa to niech skoczy do wody albo w dym > (ale ponieważ nie ma dymu bez ognia więc ostrożnie z > tym skokiem). > Mam tez rady na inne plagi, polecam się. No to panie ekspercie powiedź np. jak można się bronić przed...zaraz, niech pomyślę...wiem! Jak bronić się przed tymi plagami: strażą miejską i pracownikami waparku???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Sposób na komary IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 18:28 a coś takiego żeby nie trzeba było sie przebierać Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Sposób na komary 27.08.01, 18:47 jezeli masz na mysli blokady na kolach to proponuje cos do przecinania czy cos tego typu . bo jak niby udowodnia ci ze zalozyli blokade jak nie maja zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Sposób na komary 28.08.01, 11:12 arktur napisał(a): > jezeli masz na mysli blokady na kolach to proponuje cos do przecinania czy cos > tego typu . bo jak niby udowodnia ci ze zalozyli blokade jak nie maja zdjecia W tym problem, że oni robią zdjęcia samochodom którym założyli blokady! Chyba, że powiesz że jak przyszedłeś to blokady już nie było i ukradło ją na pewno kilku drechów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Sposób na blokady 28.08.01, 11:17 Jest genialnie prosty i skuteczny sposób: zakładajcie własne blokady, czytałem że już ktoś to robi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Sposób na komary 28.08.01, 11:17 nie w to raczej nie uwieza ale moze jakbys powiedzial ze pewnie to byli zbieracze zlomu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Sposób na komary IP: 195.187.84.* 28.08.01, 11:18 Gorzej by było, gdyby drechole samochód ukradli a blokade zostawili! ;)) Chociaż zostałoby zdjęcie na pamiątkę! Odpowiedz Link Zgłoś