Gość: kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:44 No proszę, spadła trzecia gwiazda pisu - Ursus, Włochy, Śródmieście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Odwołali burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:46 Oczywiście wcześniej Wawer, Wilanów - toż to epidemia. A co na to giees? Pierwsze rysy, a może publisia wie lepiej od mentorów? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Odwołali burmistrza 16.11.04, 01:52 Jeśli Ignaczak-Bandych ma zostać burmistrzem, to sprawa odwołania musiała mieć ciche przyzwolenie góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Odwołali burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:55 Będą jaja. Odwoływało Zielińskiego m.in. SLD. A kto powoła - PiS wspólnie z SLD????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Odwołali burmistrza 16.11.04, 01:58 Na to wygląda:))) Albo PiS i PO się porozumiały...? Pożyjemy - zobaczymy... Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Odwołali burmistrza IP: *.renenka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 08:52 Oczywiście, od dawna pani ta domaga się stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 601 ja tez "polubilem warszawe" IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 02:36 jeszcze zanim zamienila sie w kaczke dziennikową i pis.uar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.K Re: ja tez "polubilem warszawe" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:31 "Polubiłem Warszawę, chociaż jest trudnym miastem, ale nie będę płakał z powodu odwołania - zapewniał wczoraj "Gazetę" Jarosław Zieliński. - Będę tu mieszkał do końca kadencji w Sejmie, a potem, kto wie, może z Warszawy wystartuję do następnych wyborów." Za co, koleś tak polubiłeś Warszawę? Pewnie za "możliwości" kmiotku? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Żenujący urzędas Zieliński... 16.11.04, 07:29 Żenujący urzędas Zieliński z d u p s k i e m przyspawanym do fotela... teraz popłakiwał, że jeśli go nie odwołają to sam odejdzie, ha ha... Sam to mógł i POWINIEN BYŁ od dawna odejść, dawno wszak został posłem tylko jakoś się z pensją dyrektorską rozstać nie potrafił... Dziadosz... Ty Zieliński, d u p ę w troki, fora ze dwora i WON DO SUWAŁEK z powrotem... tu wspomnienia po tobie nie zostaną żadne frajerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 14:45 PĘDZEL a ty się znowu obijasz? Do roboty gó..arzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URZĘDAS Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: 62.233.140.* 16.11.04, 18:23 zawsze czytam twoje komentarze dot.tematyki warszawskiego samorządu, świadczące o dość dobrej znajomości i się z nimi zgadzam, tutaj oprócz celności uwag zachowałeś właściwy dla tej persony poziom..... brakowało tylko, żebyśmy przystawiali drzwi snopkami i uczyli się tego wsiowego- przepraszam-wybitenego suwalskiego akcentu... gó.. chłopu nie śródmieście pozdrawiam i czekam na następne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara wręga Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.11.04, 22:55 nie śmiej się urzędas. pan były burmistrz bardzo się wstydził akcentu. na sesjach rady i w wywiadach dla prasy mówił prawie jak warszawiak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara wręga Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.11.04, 23:01 aha a tak w ogóle to poszło że pana nieburmistrza odwołał układ warszawski. to musi być jakiś nowy układ bo średnia wieku radnych PO i SLD na śródmieściu to na oko tak ze 29-30 lat, lol :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 20:28 coraz bardziej mi się zaczynasz podobać pendzel.olej cały pisuar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... 17.11.04, 08:57 Ja jestem kulturalny i do pisuaru leję tylko centralnie starając się nie olać boków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Odwołali burmistrza IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 16.11.04, 09:13 Nareszcie, lepiej późno niż wcale. Szkoda tylko, że przez czas swoich miernych rządów zdążył rozłożyć cały Urząd Śródmieście; pozatrudniał debili, którzy nie mają pojęcia o pracy w samorządzie (podobnie jak ich szef), był obrzydliwym facetem, z którym nie dało się pracować. Mam nadzieję, że nie będzie jednak startował w następnych wyborach z Warszawy (bo to wstyd, żeby Warszawa miała takich kandydatów), a nawet jeżeli, to warszawiacy go nie wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Boze uchowaj... IP: *.k.mcnet.pl 16.11.04, 11:59 "- Polubiłem Warszawę, (...) Będę tu mieszkał do końca kadencji w Sejmie, a potem, kto wie, może z Warszawy wystartuję do następnych wyborów." Nie to to juz jest bezczelnosc. To juz za malo nieszczesc od czasu objecia wladzy przez Kaczora spadlo na to miasto, zeby ten debil jeszcze mial z niej kandydywac? Panie Zielinski, skoro pan tak polubil to miasto, niech pan zrobi cos dla niego pozytecznego i kandydyduje z jakiegos innego miejsca - byle nie z Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URZEDAS Re: Odwołali burmistrza IP: 62.233.140.* 16.11.04, 18:24 NATALIA-PRZYBIJ 5:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Odwołali burmistrza IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.11.04, 20:39 " nawet jeżeli, to warszawiacy go nie wybiorą" w Suwałkach go na prezydenta nie wybrali -do tego przegrał z jakimś komuchem. Został posłem z "odrzutu" bo choć wcześniej kandydował ale też mu nie poszło i załapał się dopiero jak się zwolniło miejsce po kumplu partyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara wręga Re: Odwołali burmistrza IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.11.04, 23:00 oj tam natalia. co z tego że jako asystenta zatrudnił mechanika samochodowego. w końcu się tyż przyda. wszak stan warszawskich dróg porównywalny jak obejście do stodoły w suwalskiem to i ten sam mechanik da sobie radę. poza tym co z tego że nie miał pojęćie o pracy w samorządzie. ale pan prezydent mu ufa!! a pan prezydent jak ufa to wie komu <ROTFL> :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rexio GW jest wyjątkowo wyrozumiała dla PiS IP: *.k.mcnet.pl 16.11.04, 09:16 Wiadomo - to antidotum na PO, z którym UW walczy o elektorat. Stąd takie przychylne teksty Stołecznej dla niekompetencji PiS-u. Czy dziennikarze naprawde nie wiedzą co dzieje sie w Warszawie? Afiszowana hasłami uczciwośćto nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: GW jest wyjątkowo wyrozumiała dla PiS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 20:38 dziwię się, że będąc wraz z Warszawiakami niemymi świadkami nieomal setki już skandali które codziennie wręcz wywołuje i wznieca z uporem maniaka w Warszawie wsiowy pisuar i czarnosotniarskie LPR i co znajduje "n-ty wyraz" w licznych postach tego forum,"Wybiórcza" nie znalazła nigdy na swoich wybiórczych stronach ani jednego słowa krytyki tego co naprawdę dzieje się w Warszawce za panowania tego operetkowego "Conducatora" z zalanego sikami pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do Matadora 17.11.04, 09:02 Mylisz się! Ostatnio, po dwóch latach rządów Kaczyńskiego pojawił się artykuł "Pierwsze (!!! haha) rysy na prezydenckim wizerunku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: GW jest wyjątkowo wyrozumiała dla PiS IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.11.04, 20:43 Właśnie: AFISZOWANA HASŁAMI UCZCIWOŚĆ. Dobrze powiedziane, nie trzeba wiecej komentować. Odpowiedz Link Zgłoś