Dodaj do ulubionych

Odwołali burmistrza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:44
No proszę, spadła trzecia gwiazda pisu - Ursus, Włochy, Śródmieście...
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Odwołali burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:46
      Oczywiście wcześniej Wawer, Wilanów - toż to epidemia.
      A co na to giees?
      Pierwsze rysy, a może publisia wie lepiej od mentorów?
      • jaa_ga Re: Odwołali burmistrza 16.11.04, 01:52
        Jeśli Ignaczak-Bandych ma zostać burmistrzem,
        to sprawa odwołania musiała mieć ciche przyzwolenie góry.
        • Gość: kibic Re: Odwołali burmistrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 01:55
          Będą jaja.
          Odwoływało Zielińskiego m.in. SLD.
          A kto powoła - PiS wspólnie z SLD?????????????????????
          • jaa_ga Re: Odwołali burmistrza 16.11.04, 01:58
            Na to wygląda:)))
            Albo PiS i PO się porozumiały...?
            Pożyjemy - zobaczymy...
            Pozdr. :)
        • Gość: er Re: Odwołali burmistrza IP: *.renenka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 08:52
          Oczywiście, od dawna pani ta domaga się stanowiska.
    • Gość: 601 ja tez "polubilem warszawe" IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 02:36
      jeszcze zanim zamienila sie w kaczke dziennikową i pis.uar
      • Gość: Slawek.K Re: ja tez "polubilem warszawe" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:31
        "Polubiłem Warszawę, chociaż jest trudnym miastem, ale nie będę płakał z powodu
        odwołania - zapewniał wczoraj "Gazetę" Jarosław Zieliński. - Będę tu mieszkał
        do końca kadencji w Sejmie, a potem, kto wie, może z Warszawy wystartuję do
        następnych wyborów."

Za co, koleś tak polubiłeś Warszawę? Pewnie za "możliwości" kmiotku?
    • pan_pndzelek >>>Żenujący urzędas Zieliński... 16.11.04, 07:29
      Żenujący urzędas Zieliński z d u p s k i e m przyspawanym do fotela... teraz
      popłakiwał, że jeśli go nie odwołają to sam odejdzie, ha ha... Sam to mógł i
      POWINIEN BYŁ od dawna odejść, dawno wszak został posłem tylko jakoś się z
      pensją dyrektorską rozstać nie potrafił... Dziadosz...

Ty Zieliński, d u p ę w troki, fora ze dwora i WON DO SUWAŁEK z powrotem... tu
      wspomnienia po tobie nie zostaną żadne frajerze...
      • Gość: szef Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 14:45
        PĘDZEL a ty się znowu obijasz? Do roboty gó..arzu!!!
      • Gość: URZĘDAS Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: 62.233.140.* 16.11.04, 18:23
        zawsze czytam twoje komentarze dot.tematyki warszawskiego samorządu, świadczące
        o dość dobrej znajomości i się z nimi zgadzam,
        tutaj oprócz celności uwag zachowałeś właściwy dla tej persony poziom.....
        brakowało tylko, żebyśmy przystawiali drzwi snopkami i uczyli się tego wsiowego-
        przepraszam-wybitenego suwalskiego akcentu...
        gó.. chłopu nie śródmieście
        pozdrawiam i czekam na następne!!!
        • Gość: stara wręga Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.11.04, 22:55
          nie śmiej się urzędas. pan były burmistrz bardzo się wstydził akcentu. na
          sesjach rady i w wywiadach dla prasy mówił prawie jak warszawiak ;)
          • Gość: stara wręga Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.11.04, 23:01
            aha a tak w ogóle to poszło że pana nieburmistrza odwołał układ warszawski. to
            musi być jakiś nowy układ bo średnia wieku radnych PO i SLD na śródmieściu to
            na oko tak ze 29-30 lat, lol :D
      • Gość: el matador Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 20:28
        coraz bardziej mi się zaczynasz podobać pendzel.olej cały pisuar!!!
        • pan_pndzelek Re: >>>Żenujący urzędas Zieliński... 17.11.04, 08:57
          Ja jestem kulturalny i do pisuaru leję tylko centralnie starając się nie olać
          boków...
    • Gość: natalia Re: Odwołali burmistrza IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 16.11.04, 09:13
      Nareszcie, lepiej późno niż wcale. Szkoda tylko, że przez czas swoich miernych
      rządów zdążył rozłożyć cały Urząd Śródmieście; pozatrudniał debili, którzy nie
      mają pojęcia o pracy w samorządzie (podobnie jak ich szef), był obrzydliwym
      facetem, z którym nie dało się pracować. Mam nadzieję, że nie będzie jednak
      startował w następnych wyborach z Warszawy (bo to wstyd, żeby Warszawa miała
      takich kandydatów), a nawet jeżeli, to warszawiacy go nie wybiorą.
      • Gość: Admiral Boze uchowaj... IP: *.k.mcnet.pl 16.11.04, 11:59
        "- Polubiłem Warszawę, (...) Będę tu mieszkał do końca kadencji w Sejmie, a
        potem, kto wie, może z Warszawy wystartuję do następnych wyborów."

Nie to to juz jest bezczelnosc. To juz za malo nieszczesc od czasu objecia
        wladzy przez Kaczora spadlo na to miasto, zeby ten debil jeszcze mial z niej
        kandydywac?
        Panie Zielinski, skoro pan tak polubil to miasto, niech pan zrobi cos dla niego
        pozytecznego i kandydyduje z jakiegos innego miejsca - byle nie z Warszawy!

• Gość: URZEDAS Re: Odwołali burmistrza IP: 62.233.140.* 16.11.04, 18:24
        NATALIA-PRZYBIJ 5:)
      • Gość: mk Re: Odwołali burmistrza IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.11.04, 20:39
        " nawet jeżeli, to warszawiacy go nie wybiorą"
        w Suwałkach go na prezydenta nie wybrali -do tego przegrał z jakimś komuchem.
        Został posłem z "odrzutu" bo choć wcześniej kandydował ale też mu nie poszło i
        załapał się dopiero jak się zwolniło miejsce po kumplu partyjnym
      • Gość: stara wręga Re: Odwołali burmistrza IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 16.11.04, 23:00
        oj tam natalia. co z tego że jako asystenta zatrudnił mechanika samochodowego.
        w końcu się tyż przyda. wszak stan warszawskich dróg porównywalny jak obejście
        do stodoły w suwalskiem to i ten sam mechanik da sobie radę. poza tym co z tego
        że nie miał pojęćie o pracy w samorządzie. ale pan prezydent mu ufa!! a pan
        prezydent jak ufa to wie komu <ROTFL> :D:D:D
    • Gość: Rexio GW jest wyjątkowo wyrozumiała dla PiS IP: *.k.mcnet.pl 16.11.04, 09:16
      Wiadomo - to antidotum na PO, z którym UW walczy o elektorat. Stąd takie
      przychylne teksty Stołecznej dla niekompetencji PiS-u. Czy dziennikarze
      naprawde nie wiedzą co dzieje sie w Warszawie? Afiszowana hasłami uczciwośćto
      nie wszystko.
      • Gość: el matador Re: GW jest wyjątkowo wyrozumiała dla PiS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 20:38
        dziwię się, że będąc wraz z Warszawiakami niemymi świadkami nieomal setki już
        skandali które codziennie wręcz wywołuje i wznieca z uporem maniaka w Warszawie
        wsiowy pisuar i czarnosotniarskie LPR i co znajduje "n-ty wyraz" w licznych
        postach tego forum,"Wybiórcza" nie znalazła nigdy na swoich wybiórczych
        stronach ani jednego słowa krytyki tego co naprawdę dzieje się w Warszawce za
        panowania tego operetkowego "Conducatora" z zalanego sikami pisuaru.
        • pan_pndzelek Re: do Matadora 17.11.04, 09:02
          Mylisz się! Ostatnio, po dwóch latach rządów Kaczyńskiego pojawił się
          artykuł "Pierwsze (!!! haha) rysy na prezydenckim wizerunku"...
      • Gość: mk Re: GW jest wyjątkowo wyrozumiała dla PiS IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.11.04, 20:43
        Właśnie: AFISZOWANA HASŁAMI UCZCIWOŚĆ. Dobrze powiedziane, nie trzeba wiecej
        komentować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka