bmwariat 16.11.04, 18:23 Zdarzyło się wam dać kanarowi w "łape"? Często jak kogoś łapią, to na następnym przystanku z nim wychodzą i dogadują się. Mieliście takie przygody? Mnie jeszcze nie złapał żaden..heh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Kanary.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 18:42 nie zdarzyło mi sie dać tym gościom ani grosza. za to wielokrotnie sprawdzałem ich kulturę. siedziałem sobie grzecznie na siedzonku, autobus był wyludniony, kontrola. wtedy udaję że słucham radia (mam na uszach słuchawki i "nie słyszę") i jednocześni śpię(mam zamknięte oczy i "nie widzę"). i co??? i najczęściej nic. jest to dobra metda postępowania, gdy zapomni się biletu. nie wiedzą po prostu, jak KULTURALNIE zachować się w takich sytuacjach. więc nic nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit. Re: Kanary.. IP: *.aster.pl 17.11.04, 10:50 Nie ????.Bo zawsze mam bilet i jestem w porzadku wobec nich, a oni wobec mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kanary.. 17.11.04, 11:11 ja też mam. Ale przyznam się, że niektóre sytuacje wydają się dziwne. Dlaczego sprawdzaja nachalnie kobiety, dzieci i starców? Czepiają się byle czego, a to za duży bagaż, a to legitymacja. A gość który klnie, wyzywa jest traktowany ulgowo? Na czym ten fenomen polega? Na strachu? Odpowiedz Link Zgłoś