Dodaj do ulubionych

Targi książki

17.05.02, 10:26
Czy wybieracie się na targi do PKiN-u? Bo ja właśnie mam zamiar tam się udać, pooglądać i co nie
co kupić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: Targi książki IP: *.man.polbox.pl 17.05.02, 11:44
      wybieram się dzisiaj
    • Gość: zet Re: Targi książki IP: 195.187.84.* 17.05.02, 12:40
      Byłam wczoraj, jest nieciekawie. Większość wydawnictw ma chyba kłopoty
      finansowe, jest mniej wystawców niż w zeszłym roku, a na promocyjne ceny
      książek też nie ma co za bardzo liczyć.
      • Gość: majo Re: Targi książki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:47
        mi sie podobało, bardzo dużo ofert, mam nawet autografy znanych pisarzy,
        spotkałem wielu znanych ludzi, w tym roku jest więcej wystawców niż w zeszłym,
        kupiłem kilka ciekawych książek, warto pójść
        • Gość: Niech Re: Targi książki IP: 217.197.165.* 17.05.02, 12:51
          Wiecej wystawcow, piszesz. To czemu w prasie pisza, ze mniej? Ktos ich oszukal.
        • d.z. Re: Targi książki 17.05.02, 12:54
          Ja pójdę w sobotę i to przed południem. Czas wtedy taki, że jeszcze będzie
          można spokojnie do każdego stoiska podejść.
          PS.
          Czy jest w tym roku na targach choć trochę wydawnictw kartograficznych?
          • Gość: zet Re: Targi książki IP: 195.187.84.* 17.05.02, 13:28
            Jest kilka stoisk, gdzie można kupić mapy, plany miast, atlasy itp. Ale nazw
            wydawców nie pomnę, bo to nie moja działka.
            • Gość: Niech Re: Targi książki IP: 217.197.165.* 17.05.02, 14:21
              Radze pojsc wtedy, kiedy na zewnatrz jest wysoka temperatura. Wtedy w cene
              biletu wliczono cos co nazywa sie sauna, laznia czy bania - niedokladne
              pamietam. Warto tez wejsc ze soba cos do picia i jedzenia - bufety (chyba az
              dwa) najczesciej zamkniete, jesli sa otwarte mozna nie pokochac cen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka