Dodaj do ulubionych

DOBRA I TANIA RESTAURACJA

IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 26.01.05, 21:03
Szukam dobrej i taniej restauracji w WARSZAWIE.
Gdzie sa obrusy na stole, sa serwetki materialowe, sztucce nie plastikowe.
Dobra kuchnia i gdzie mozna zaprosic kobiete
Moj mail
25daniel25@wp.pl
lub na forum
Prosze o opinie i adresy (strony internetowe)
Obserwuj wątek
    • Gość: qba Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: 194.205.123.* 27.01.05, 11:28
      Sprecyzuj pojęcie "tania", bo dla jednych to będzie 25 zł na osobę, a dla
      innych "drożyzna" zaczyna się od dwustu na głowę.
    • sulek33 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 28.01.05, 13:57
      Dziwne, że wykładnikiem "dobrej" restauracji są obrusy na stołach... Ale jeżeli
      chcesz odpowiedniego blichtru to musisz za niego zapłacić. Niestety możesz się
      rozczarować kiedy zapłacisz właśnie za obrusy i kelnerów w smokingach, a żarcie
      będzie do dupy (niestety tak często jest)
      • Gość: lu Dobra restauracja IP: *.acn.waw.pl 02.04.05, 13:12
        Dokladnie tak: jedym z wyznacznikow dobrej restauracji sa obrus na stolach.
        Idealnie czyste, bez sladow po zlozeniu, wykrochmalone. Bez nich miejsce gdzie
        dobrze karmia jest barem ze swietna kuchnia.
    • Gość: agulha Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 00:59
      Sztućce nieplastykowe, chociaż pozostałe warunki chyba nie są spełnione -
      restauracje Sfinks. Są niedrogie i nie mają atmosfery fast-foodów.
      • sulek33 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 30.01.05, 11:38
        Ze Sfinksem to trochę jest tak jak z pewnym zagranicznym reality show
        powtarzanym teraz w jednej z polskich stacji: bohaterką jest piękna kobieta,
        ale jak się później okazuje poniżej pasa ma pewne anatomiczne drobiazgi, które
        każą inaczej spojrzeć na jej seksualność... Sfinks niby restauracja (kelnerzy
        itp.), ale jak się bliżej przyjrzeć to raczej fast food... Jak na restaurację-
        tanio.
        • Gość: AGA Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 11:32
          sfinx to pomyłka-wszystko smakuje tak samo, no może pieczywo czosnkowe nie, ale
          poza tym to tragedia.
          • Gość: mhm Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.future-net.pl 11.03.05, 20:11
            albo chcesz tanią albo dobrą... za serwetki materiałowe to tak z min. 100 zł za
            kolację zapłacisz... ale tobie chyba o coś innego chodzi
      • Gość: pipi Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:59
        mysle ,ze w olimpijczyku na kruczej mozna niezle zjesc ja jadlam tylko
        lunch,ale był niezly i ledwo zjadlam kosztowal 15 zł,polecam
    • Gość: J. Mich. Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 02:34
      albo dobra, albo tania...........
    • nototak Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 13.03.05, 16:29
      Polecam z czystym sumieniem Zajazd Napoleoński przy Płowieckiej. Nie
      zawiedziesz się choć to prawie nieznany lokal.
      • carlos80 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 27.03.05, 15:53
        Obrusy na stołach, stylowe krzesła, blichtr jak się patrzy, tylko nie wiem jak z tą dostępnością cenową.Może coś jaśniej "NOTOTAK"
    • carlos80 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 27.03.05, 15:58
      Już trochę czasu mięło do Twojego pytania,pewnie już coś wybrałeś,gdzieś jadłeś.Podziel się spostrzeżeniami.Ja,jeśli chodzi o kilkukrotne kolacje, zaproponował bym jednak Sphinxa,ale TYLKO tego na Szpitalnej.
      • Gość: ola Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 18:01
        Sphinks tylko dla matołów co już niejednokrotnie udowadniano na tym forum. Nie
        rozumiem jak możne się tam wybrać na kolację???
        • carlos80 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 28.03.05, 12:48
          Dzięki "ola",w imieniu swoim jak i tych, którzy też tam przychodzą. Może i jestem "niekumaty" bo nie zauważyłem by w pytaniu było jasno powiedziane, że chodzi o kolację.Ja wpadam do Sphinxa by zjeść i nie zostać niemile zaskoczonym wysokością rachunku. A sądze, że nie jest to ani pierwsza ani ostatnia rzecz której nie rozumiesz.
          • Gość: ola Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:17
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=287&w=9546833
            cała kwintesencja mojej opinii (i nie tylko mojej) jest tu zawarta. Gdybyś
            wiedział jakie mięso jest dostarczane do wszystkich Sphinksów nigdy byś tam nie
            wrócił?? Jak myślisz skąd się biorą tak niskie ceny w tej jadłodalni?? Moja
            teza jest poparta - niestety - prawdziwymy faktami.
            ps. najgorszej jakosci i po terminie produkty = niska cena. Tak było,jest i
            bedzie więc smacznego w tanim sphinksie ci życzę.
            • kasienka80 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 29.03.05, 15:06
              A powiesz skad takie rewelacje wiesz?
              Bo mowic to mozna wszystko.
              Moze byc tanie, a niekoniecznie zlej jakosci.....gorszej, ale nie zlej
              • eizoo Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 30.03.05, 10:18
                kasienka80 napisała:

> Moze byc tanie, a niekoniecznie zlej jakosci.....gorszej, ale nie zlej

Taa
                • kasienka80 Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA 30.03.05, 13:15
                  Nie mowie o drugiej swiezosci. Mowie tylko o jakosci: np liscie salaty nie ze
                  srodka glowki a z zewnatrz, mieso nie poledwica a jakas inna czesc itd

Absolutnie nie chcodzi mi o zepsute jedzenie
                  • Gość: ola Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:53
                    KASIENKO!!! ZYCZE cI WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO PO STOŁOWANIU SIĘ W TAKICH
                    MIEJSCACH "DRUGIEGO SORTU"
                    PS. ZASTANIOW SIE CO WYGADUJESZ BO TRACI Z LEKKA BZDURA
                    • kasienka80 Ola... 31.03.05, 08:55
                      Nie sadze, zeby moja wypowiedz tracila bzdura. Pracuje w przemysle spozywczym
                      to cos wiem na temat jakosci i ceny.

To ty nie masz poparcia dla swoich argumentow, bo powiedzenie "wiem i tyle" to
                      nie jest zaden argument droga Olu
                      • Gość: ola Re: Ola... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:06
                        Jasne szczegolnie ze pracuje w firmie ktora dostarcza do wiekszosci ich punktow
                        mieso
                        • kasienka80 Re: Ola... 31.03.05, 14:57
                          No to wlasnie to jest konkret.
                          Ale to, ze dostarczacie przeterminowane mieso do lokalu gastronomicznego jest
                          sprzeczne z prawem, wiec nie ma sie co chwalic...
                          • esmeralda_pl Re: Ola... 31.03.05, 15:48
                            ja się zatrułam w Sfinxie, mój chłopak, moja koleżanka itd itd... a nie byliśmy
                            tego samego dnia...
                            • Gość: ola Re: Ola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:17
                              ja sie nie chwale tylko informuje i sie dziwie tym zeszom kudzi idacym na
                              tanizne na dodatek w fatalnym wydaniu
                              tak wiec zycze powodzenia w obcowaniu ze sphinksem
                              • kasienka80 Re: Ola... 31.03.05, 19:23
                                Moze te rzesze ludzi ida tam, bo chca miec namiastke restauracji za dostepna cene?
                                Pomysl o sytuacji finansowej wiekszosci Polakow to zrozumiesz....

No ale skonczmy juz ten temat, bo nic konstruktywnego on nie wnosi. Ludzie beda
                                chodzic do Sphinxa jak chodzili i tyle
                                • Gość: ola Re: Ola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:30
                                  nie myl pojec restauracji z jadlodajnoa-to dawne bary mleczne w lepszym
                                  wydaniu, choc w prlowskich barach przynakmniej produkty byly swierze
    • Gość: ? DOBRA I TANIA RESTAURACJA? - Albo dobra albo tania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.05, 01:08
      Szukam dobrej i taniej restauracji w WARSZAWIE.
      Żartujesz?
      • Gość: gotowacz Re: DOBRA I TANIA RESTAURACJA? - Albo dobra albo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 04:03
        Poucz się i ugotuj sam. Taniej i bliżej łóżka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka