adam_ski 28.05.02, 14:22 Wróciły dziewczyny "z miasta" z taką rewelacją. Prawda to? W końcu jesteśmy tylko w Polsce... Kilka lat temu po takim deszczu zalało jakieś studzienki kanalizacyjne i Okęcie nie przyjmowało samolotów do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sindi Re: Metro zalało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:27 "Zetka' poinformowała,że od Wilanowskiej w strone Ursynowa pociągi nie jeżdzą. Trzeba się przesiąść do autobusików. A stacje zalało bo oczywiście Tadzio Norek nawalił :-) Studzienki zatkane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: Metro zalało 28.05.02, 14:28 to przez to że zabrali mi szufelke tak to bym szufelka wodę z metra sprzątła a jak nie to nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: Metro zalało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 14:34 _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > to przez to że zabrali mi szufelke > tak to bym szufelka wodę z metra sprzątła > a jak nie to nie TY JESTEŚTAKA GŁUPIA CZY TYLKO UDAJESZ?????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: Metro zalało 28.05.02, 14:36 Gość portalu: Józio napisał(a): > TY JESTEŚTAKA GŁUPIA CZY TYLKO UDAJESZ?????!!!!! > jestem madra madrością odbitą, jak księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
tylne_siedzenie_vectry Re: Metro zalało 28.05.02, 15:37 i czym teraz pani eela dojedzie do cywilizacji po szklankę oświecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś