sloggi 10.06.02, 10:56 Nabyłem kartę miejską, ładna, trwała - tylko dlaczego kosztuje aż 5 PLN ? Nie jestem kutwą, ale za kawałek plastiku to z lekka przydużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trep Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:05 Kawałek plastiku z paskiem magnetycznym... Mogłeś kupić zwykły bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 11:11 Jeżdzę metrm - od lipca muszę mieć kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:13 Ja tez jezdze metrem a mam zwykly bilet. A co to ma do rzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann.k Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 10.06.02, 11:31 wyjasnie Ci, jesli nie wiesz; bilety papierzaste sa tylko przejsciowe na czas az wreszcie wyprodukuja dostateczna liczbe kart, a wtedy tez bedziesz musiala kupic plastik o zaplacic za niego 5 zlotych; papierowe pozostana tylko jednorazowe; ps. a swoja droga to uwazam, ze mogliby nie krasc tak bezczelnie pieciu zlotych, bo w koncu to nie moja fanaberia z kupowaniem plastiku, tylko ich i przy zakupie takowej karty, obnizyc koszt biletu o te piec zlotych; Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 11:35 Gość portalu: ann.k napisał(a): > wyjasnie Ci, jesli nie wiesz; bilety papierzaste sa tylko przejsciowe na czas > az wreszcie wyprodukuja dostateczna liczbe kart, a wtedy tez bedziesz musiala > kupic plastik o zaplacic za niego 5 zlotych; papierowe pozostana tylko > jednorazowe; > > ps. a swoja droga to uwazam, ze mogliby nie krasc tak bezczelnie pieciu > zlotych, bo w koncu to nie moja fanaberia z kupowaniem plastiku, tylko ich i > przy zakupie takowej karty, obnizyc koszt biletu o te piec zlotych; O tym właśnie myślałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.MacroSoft.pl / *.macrosoft.pl 10.06.02, 15:03 Jeśli karata była by za darmo, to by była brana przy każdym zakupie biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 15:21 I tak ograniczyli swe zapędy. Początkowo za każde ładowanie miało się płacic 5 złotych. Co za pazerność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Warszawska Karta Miejska IP: 195.187.84.* 10.06.02, 15:42 Jutro kupuję bilet miesięczny.... zwykły, kartonowy. A tę kartę, to mogą sobie wsadzić w tiiiit (ocenzurowano) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 15:43 Ja też kupiłam 3 dni temu kartonowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Warszawska Karta Miejska IP: 195.187.84.* 10.06.02, 15:55 co więcej, mam zamiar kupować kartoniki tak długo, jak tylko się da! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 16:00 Ja też, wygodniej. To juz jesteśmy dwie zbuntowane Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 16:02 przesadzacie, karte sie kupi tylko raz i juz. Z reszta jesli ktos nie chce kupowac karty moze jezdzic 503. Odpowiedz Link Zgłoś