Dodaj do ulubionych

Warszawska Karta Miejska

10.06.02, 10:56
Nabyłem kartę miejską, ładna, trwała - tylko dlaczego kosztuje aż 5 PLN ?
Nie jestem kutwą, ale za kawałek plastiku to z lekka przydużo.
Obserwuj wątek
    • Gość: trep Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:05
      Kawałek plastiku z paskiem magnetycznym... Mogłeś kupić zwykły bilet.
      • sloggi Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 11:11
        Jeżdzę metrm - od lipca muszę mieć kartę.
        • Gość: olala Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:13
          Ja tez jezdze metrem a mam zwykly bilet. A co to ma do rzeczy??
          • Gość: ann.k Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 10.06.02, 11:31
            wyjasnie Ci, jesli nie wiesz; bilety papierzaste sa tylko przejsciowe na czas
            az wreszcie wyprodukuja dostateczna liczbe kart, a wtedy tez bedziesz musiala
            kupic plastik o zaplacic za niego 5 zlotych; papierowe pozostana tylko
            jednorazowe;

ps. a swoja droga to uwazam, ze mogliby nie krasc tak bezczelnie pieciu
            zlotych, bo w koncu to nie moja fanaberia z kupowaniem plastiku, tylko ich i
            przy zakupie takowej karty, obnizyc koszt biletu o te piec zlotych;
            • sloggi Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 11:35
              Gość portalu: ann.k napisał(a):

> wyjasnie Ci, jesli nie wiesz; bilety papierzaste sa tylko przejsciowe na czas
              > az wreszcie wyprodukuja dostateczna liczbe kart, a wtedy tez bedziesz musiala
              > kupic plastik o zaplacic za niego 5 zlotych; papierowe pozostana tylko
              > jednorazowe;
              >
              > ps. a swoja droga to uwazam, ze mogliby nie krasc tak bezczelnie pieciu
              > zlotych, bo w koncu to nie moja fanaberia z kupowaniem plastiku, tylko ich i
              > przy zakupie takowej karty, obnizyc koszt biletu o te piec zlotych;

O tym właśnie myślałem !
              • Gość: James Re: Warszawska Karta Miejska IP: *.MacroSoft.pl / *.macrosoft.pl 10.06.02, 15:03
                Jeśli karata była by za darmo, to by była brana przy każdym zakupie biletu.
            • eela Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 15:21
              I tak ograniczyli swe zapędy. Początkowo za każde ładowanie miało się płacic 5
              złotych. Co za pazerność
    • Gość: zet Re: Warszawska Karta Miejska IP: 195.187.84.* 10.06.02, 15:42
      Jutro kupuję bilet miesięczny.... zwykły, kartonowy. A tę kartę, to mogą sobie
      wsadzić w tiiiit (ocenzurowano)
      • eela Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 15:43
        Ja też kupiłam 3 dni temu kartonowy
        • Gość: zet Re: Warszawska Karta Miejska IP: 195.187.84.* 10.06.02, 15:55
          co więcej, mam zamiar kupować kartoniki tak długo, jak tylko się da!
          • eela Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 16:00
            Ja też, wygodniej. To juz jesteśmy dwie zbuntowane
    • thesims Re: Warszawska Karta Miejska 10.06.02, 16:02
      przesadzacie, karte sie kupi tylko raz i juz.
      Z reszta jesli ktos nie chce kupowac karty moze jezdzic 503.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka