pra_gosia 05.03.05, 18:59 Kocham Warszawę! A jeśli wyjeżdżam z niej na dłużej, to bardzo za nią tęsknię i ... wracam! Czy Wy też kochacie Warszawę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gre pokochalem warszawe chociaz sie tu nie urodzilem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:33 mieszkam juz kilka lat i swietnie sie tu czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Kocham WARSZAWĘ 05.03.05, 19:58 Hmmmmmmmmmmmmm....... Uwielbiam moja kochaną waweczkę! Jak jestem w innym miescie czuję się niesamowicie zdolowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.chello.pl 06.03.05, 11:53 waweczkę?! a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
msade Re: Kocham WARSZAWĘ 05.03.05, 20:43 Hallo. How nice meet you, my dear lady! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kocham WARSZAWĘ 05.03.05, 22:34 Oczywiście, że kocham Warszawę i warszawianki. Nigdzie indziej nie czuję się tak szczęsliwy, czego każdemu życzę :) Jak macie wątpliwości zróbcie sobie spacerek po Łazienkach, po Skarpie Wiślanej (Kabaty - rezerwat przyrody), przejdźcie się po Cytadeli, po Lasku Bielańskim, zajrzyjcie do Parku Skaryszewskiego, wypijcie piwo na Szczęśliwicach, kupcie sobie ciuch na Różycu, zafundujcie sobie schabowego przy targu na Komorowskiej, pooddychajcie atmosferą Krochmalnej, Żytniej i innych rejonów żydowskiej warszawy, że o Starówce nie wspomnę :) A jak wam mało, to zapraszam na piwo szlakiem "orlich gniazd", czy do studenckich pubów wokół Uniwersytetu, by wieczór skończyć na Polu Mokotowskim w pobliskich pubach. Tu, w syrenim grodzie, blisko mam do teatru, opery i wodewilu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.aster.pl 06.03.05, 23:17 Z tymi ciuchami na Różycu to chyba przesadziłeś. Kto dzisiaj tam kupuje? Z pozostałymi się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kocham WARSZAWĘ 07.03.05, 12:15 sebpl napisał: > Oczywiście, że kocham Warszawę i warszawianki. Nigdzie indziej nie czuję się > tak szczęsliwy, czego każdemu życzę :) > Jak macie wątpliwości zróbcie sobie spacerek po Łazienkach, po Skarpie Wiślanej > > (Kabaty - rezerwat przyrody), przejdźcie się po Cytadeli, po Lasku Bielańskim, > zajrzyjcie do Parku Skaryszewskiego, wypijcie piwo na Szczęśliwicach, kupcie > sobie ciuch na Różycu, ►ciuch na Rózycu owszem, a mature lub prawo jazdy na X-lecia. Zapomniales dodac. To tez sa klimaty. ;) zafundujcie sobie schabowego przy targu na Komorowskiej, > > pooddychajcie atmosferą Krochmalnej, Żytniej i innych rejonów żydowskiej > warszawy, że o Starówce nie wspomnę :) > A jak wam mało, to zapraszam na piwo szlakiem "orlich gniazd", czy do > studenckich pubów wokół Uniwersytetu, by wieczór skończyć na Polu Mokotowskim w > > pobliskich pubach. > Tu, w syrenim grodzie, blisko mam do teatru, opery i wodewilu ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Kocham WARSZAWĘ 05.03.05, 22:59 Ale oczywiscie, ze tak. Kochamy Warszawe! PS. Natomiast radzilbym zachowac ostroznosc wobec gastronomicznych porad Sebpla. Mam na mysli zwlaszcza schabowy. Wieprzowina, moj drogi Sebplu, to juz jest passe. Bo niezdrowa. Spytaj sie tych co robia oryginalne kebaby. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kocham WARSZAWĘ! 06.03.05, 13:25 Miłość do Warszawy przeniosła się z ludzi na zwierzęta. Ostatnio pokochały ją przecież bobry! ------------------------- ZAKOCHAJ SIĘ W WARSZAWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kocham WARSZAWĘ! 06.03.05, 13:49 A przedtem dziwolągi typu: ryba z piersiami :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Kocham WARSZAWĘ! 06.03.05, 14:56 Ja widziałam boberka podczas ostatniego "potopu" Wisły.Zwierzak przypłynął do Warszawy, porwany nurtem wezbranej rzeki. Zdezorientowany bóbr chciał wejść na praski brzeg, gdzie powitał go tłum gapiów(w tym i ja)Biedaczek wystraszył się... Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Kocham WARSZAWĘ 06.03.05, 13:47 Tak! ja też! Mimo, że okrutny los pokarał mnie wyprowadzką na Wielkopolskę, Warszawa zawsze pozostanie Moim Miastem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kocham WARSZAWĘ 06.03.05, 14:59 Kochalabym Warszawe gdyby lezala nad jakims cieplym morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w oczywiscie ze tez kochamy ! jak mozna nie kochac 06.03.05, 15:36 nie urodzilem sie tu ale mieszkam juz od 8 lat i w Polsce nie ma lepszego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
cleofass Re: Kocham WARSZAWĘ 06.03.05, 15:56 Tak mocno że przez nią nie moge spać po nocach...:))), nie chciałbym mieszkać w żadnym innym miejscu w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
clea99 Re: Kocham WARSZAWĘ 06.03.05, 16:12 Ja też, chociaż ona nie zawsze się tym samym odwdzięcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ 06.03.05, 19:13 Chciałam jeszcze dodać, że oprócz Warszawy, kocham wszystkich jej mieszkańców - i warszawiaków, i tych przyjezdnych, którzy są tu na chwilę, na dłużej lub na zawsze. A teraz posłucham sobie pięknej piosenki Czesława Niemena "Sen o Warszawie", bo ogromnie ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong To się zdarza... 06.03.05, 19:26 Tylko jak mozna pokochać miasto, które jest przez jego [niektórych] mieszkańców tak zaniedbywane. Jak pokochać maisto, które tak naprawdę jest szare i bez polotu? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: To się zdarza... 06.03.05, 19:33 Moje szare komórki widzą to miasto w kolorze. Ale do tego trzeba mieć wyobraźnię i ... kochać Warszawę! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: To się zdarza... 06.03.05, 21:29 pra_gosia napisała: > Moje szare komórki widzą to miasto w kolorze. > Ale do tego trzeba mieć wyobraźnię === Owszem i trzeba umieć wmówić sobie, że to czo brudne jest czyste; to "coś" na trawniku to nie jest kolejna psia kupka... Ja nieco inaczej pojmuję miłość do tego miasta. Owszem kocham je, lecz w ramach tej miłości oceniam je uczciwie, bez niepotrzebnego "zadęcia". Miłość wymaga uczciwości nie zaś tworzenia miraży... Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrfrrr Re: To się zdarza... 06.03.05, 21:48 bez polotu? przecież Okęcie ma wzięcie /:\ Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Kocham WARSZAWĘ 06.03.05, 22:09 Też kocham Warszawę, choć jest to miłość trudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Felek Zdankiewicz to chłopak morowy IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 23:49 Felek Zdankiewicz to chłopak morowy pojechał na urlop sześcio-tygodniowy ojra.. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Reprezentanci Warszawy 07.03.05, 07:37 Syrenka jest zapewne najbardziej znaną warszawianką na świecie, ale który mężczyzna może reprezentować Warszawę? Już jedną propozycję mamy - Felka Z. Ale czy tylko on? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia WARSZAWO! Jesteś piękna w tym białym futrze! 07.03.05, 11:31 Warszawo kochana! Jesteś piękna w tym białym futrze, które dostałaś od Dziadka Mroza! Dla mnie możesz mieć dwumetrowe zaspy śniegu, ja i tak przebrnę przez nie do celu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Jeszcze piękniejsza będziesz Warszawo.... 07.03.05, 11:41 Gdy "białe futerko" stopnieje, odkrywając równie piękne [i nieco rozwodnione] psie odchody na trawnikach... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Jeszcze piękniejsza będziesz Warszawo.... 07.03.05, 11:47 Ale wtedy można wypić trzy Warki Strong i obraz ten nieco się rozmaże - oby tylko w oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jeszcze piękniejsza będziesz Warszawo.... 07.03.05, 11:51 warka_strong napisał: > Gdy "białe futerko" stopnieje, odkrywając równie piękne [i nieco rozwodnione] > psie odchody na trawnikach... My z Pra_ Gosia na trzezwo nie wdepniemy w psie odchody, Ty po pyfku z pewnoscia. > > Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Jeszcze piękniejsza będziesz Warszawo.... 07.03.05, 12:09 buggi napisała: > My z Pra_ Gosia na trzezwo nie wdepniemy w psie odchody, === Wdepnąć może i nie wdepniecie, za to będziecie mieli co "podziwiać". Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kocham WARSZAWĘ i się za to "obwiniam" :))) 07.03.05, 12:05 Piwo nie jest w modzie, tylko wino i ja dlatego się "obwiniam" za miłość do Warszawy. Mam przed sobą artykuł prasowy pod cie- kawym tytułem "Od wina staje, od piwa przestaje". "Chyba coś w tym jest, skoro nawet seksuolodzy potwierdzają: nie- które rodzaje alkoholu mogą zwiększyć ochotę na seks, inne przeci- wnie. Do afrodysjaków zaliczyć można: czerwone wino (wytrawne), bia- łe wino (wytrawne), szampan, whisky (raczej dla kobiet). A piwo, czy- sta wódka i likiery osłabiają popęd płciowy." A więc popędźmy po wino! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kocham WARSZAWĘ i się za to "obwiniam" :))) 07.03.05, 12:07 pra_gosia napisała: > Piwo nie jest w modzie, tylko wino i ja dlatego się "obwiniam" > za miłość do Warszawy. Mam przed sobą artykuł prasowy pod cie- > kawym tytułem "Od wina staje, od piwa przestaje". > "Chyba coś w tym jest, skoro nawet seksuolodzy potwierdzają: nie- > które rodzaje alkoholu mogą zwiększyć ochotę na seks, inne przeci- > wnie. Do afrodysjaków zaliczyć można: czerwone wino (wytrawne), bia- > łe wino (wytrawne), szampan, whisky (raczej dla kobiet). A piwo, czy- > sta wódka i likiery osłabiają popęd płciowy." A więc popędźmy po wino! Ja zawsze powtrzalam, ze nie ma niczego lepszego od dobrego winka. Od wódki to i rozum i....krótki;) PS czy juz mamy po 22? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ i się za to "obwiniam" :))) 07.03.05, 12:12 Whisky - afrodyzjak raczej kobiecy niż męski, z uwagi na dużą zawartość substancji podobnych do żeńskich hormonów płciowych, estrogenów. Najwyższy czas, aby panowie przestali pić whisky, tylko nam wręczali buteleczkę perfum wraz z buteleczką dobrej whisky. A miody pitne na kobiety działają pobudzająco, na mężczyzn zwykle odwrotnie. Natomiast PIWO rozleniwia, usypia panów. A może im o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kocham WARSZAWĘ i się za to "obwiniam" :))) 07.03.05, 12:21 pra_gosia napisała: > Whisky - afrodyzjak raczej kobiecy niż męski, z uwagi na dużą > zawartość substancji podobnych do żeńskich hormonów płciowych, > estrogenów. > Najwyższy czas, aby panowie przestali pić whisky, tylko nam > wręczali buteleczkę perfum wraz z buteleczką dobrej whisky. > A miody pitne na kobiety działają pobudzająco, na mężczyzn > zwykle odwrotnie. > Natomiast PIWO rozleniwia, usypia panów. A może im o to chodzi? Na swoja szkode dzialaja, bo nie na nasza. Jak nie ten ( tu macham rezygunjaco reka), to przyjdzie inny, taki Sebpl na ten przyklad. Malo ze w warszawiankach rozmilowany, to i piekny i inteligentny. nNdy przy takim nie zaznasz: do operetki zaprosi, na wycieszke dookola barbakanu, a moze i na schaboszczaka w knajpie przy Polach Mokotowskich. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
srodkowy_palecc Re: Kocham WARSZAWĘ 07.03.05, 12:21 warszawę tak ludzi niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ 07.03.05, 12:32 Policz na palccach (tych środkowych też) ilu wspaniałych warszawiaków jest na tym forum. Na pewno ich pokochasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:58 no proste ze kocham Warszawę. Nigdzie nie będę się czuł lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Kocham WARSZAWĘ !! 08.03.05, 11:03 Podobno prawdziwa miłość to taka która kocha nie za zalety ale wbrew wadom. Nie ma jak nasza Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kocham WARSZAWĘ !! 09.03.05, 10:51 Kocham taką białą Warszawę! Wygląda jak Królewna Śnieżka!!! Chciałabym tylko, aby Siedmiu Krasnoludków posprzątało ze śniegu to coś, co jej nie upiększa. Czy pieski mogłyby tak nie "kropkować" tego pięknego warszawskiego śniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ !! 09.03.05, 10:59 O ile wiem, to futro z dalmatyńczyka ma czarne kropki. A te kropki są brązowawe i ... nie pachną bynajmniej. Poza tym są bardziej śliskie od lodu, co przynosi tylko więcej pracy chirurgom. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kocham WARSZAWĘ !! 11.03.05, 17:50 Kocham Warszawę w śnieżnej szacie i podczas upalnych dni. A kto Warszawy nie kocha, niech lepiej się nie odzywa, bo oberwie śnieżką w ucho! Właśnie pojawiła się na forum anty- patyczna istota, tylko zdzielić ją twardą śnieżką w nos, to może nauczy się szacunku dla Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mag37 Re: Kocham WARSZAWĘ 11.03.05, 18:32 Tez bardzo cknie za Warszawa , choc brakuje mi tam znajomych , to mam sentyment do tego miasta i zawsze kiedy wracam czuje sie jak w domu Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ 11.03.05, 18:37 Jak to brakuje Ci znajomych? A my forumowicze? Tworzymy najsympatyczniejszą i najmilszą pod słońcem (Słońce! Kiedy wreszcie zaświecisz na dobre???) rodzinę!!! Jak Ci smutno, to pisz do nas na każdy temat. I będzie jak w rodzinie - starsi pokłócą się przy polityce, średni przy meczu, a młodsi przy piwie. A w ogóle to jest wesoło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag37 Re: Kocham WARSZAWĘ 11.03.05, 18:43 pra_gosia napisała: > Jak to brakuje Ci znajomych? A my forumowicze? > Tworzymy najsympatyczniejszą i najmilszą pod > słońcem (Słońce! Kiedy wreszcie zaświecisz na > dobre???) rodzinę!!! Jak Ci smutno, to pisz do > nas na każdy temat. I będzie jak w rodzinie - > starsi pokłócą się przy polityce, średni przy > meczu, a młodsi przy piwie. A w ogóle to jest > wesoło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ 11.03.05, 19:26 Jestem pewna, że dla Ciebie najciekawsi forumowicze (czyli wszyscy!) zrobiliby równie ciekawe i miłe spotkanie towarzy- skie! Kto dysponuje wolną chatą? A kto przyjdzie, ręka do góry?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.aster.pl 11.03.05, 19:46 Kocham Warszawę o każdej porze roku i w każdą pogodę. Nie wiem natomiast czy ona kocha mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ 11.03.05, 19:49 Na pewno kocha! I Syrenka Warszawska też nas kocha! Dzisiaj jechałam Mostem Świętokrzyskim (który powi- nien być Mostem Syreny) i jakaś smutna wydawała mi się nasza Syrenka. Trzeba ją koniecznie rozweselić i zrobić jej dobry make-up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag37 Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.05, 16:01 Dzis kocham Warszawe jeszcze bardziej niz wczoraj , pozdrowka dla wszystkich sentymentalnych wielbicieli Wa-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrenka Warszawska Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:20 I pamiętajcie, abyście jutro kochali Warszawę bardziej niż dzisiaj. To samo dotyczy Waszych partnerów - jutro kochajcie się z nimi moc- niej niż dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mag37 Re: Kocham WARSZAWĘ 15.03.05, 11:04 czy to nie dziwne ja wciaz ja kocham:))pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Kocham WARSZAWĘ 15.03.05, 12:03 Bo nie ma takiego miasta na swiecie. Warszawa jest zadziorna, odwazna, z lekka szalona, czasami nieprzystepna a czasami mozna z nia konie krasc. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kocham WARSZAWĘ 20.03.05, 20:37 Znowu ktoś z odwiedzających nasze forum śmiał napisać, że Warszawa jest brzydka. A przecież Warszawa to najpiękniejsze miasto dla każ- dego prawdziwego warszawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bip Re: Kocham WARSZAWĘ IP: 212.122.214.* 20.03.05, 20:41 Nienawidzę tej cho...... Odpowiedz Link Zgłoś
thomasch Re: Kocham WARSZAWĘ 20.03.05, 20:43 pra_gosia napisała: > Kocham Warszawę! A jeśli wyjeżdżam z niej na dłużej, to bardzo > za nią tęsknię i ... wracam! Czy Wy też kochacie Warszawę? Cieszę się, gdy opuszczam ten zaścianek, pełen śmieci, psich kup i straganów na ulicach. Liczę z niecierpliwoscią tygodnie, gdy opuszczę ten dziadowski Kaczy Dół raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Kocham WARSZAWĘ IP: *.chello.pl 20.03.05, 21:34 Thomasch nie męcz się już tak - wyjedź jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Kocham? Warszawę 21.03.05, 17:35 Lubię, zaledwie. Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow thomasch JAKI JEST CEL TWOJEJ WYPOWIEDZI? 21.03.05, 17:48 czy jestes jednym z tych co lecza kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Kocham WARSZAWĘ 24.03.05, 09:26 Ja tęż ją kocham, zastanawiam się czasami za co skoro urodziłem się , mieszkam i pracuję w Płocku! A Płock oczywiście kocham najmocniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul A ja kocham Wrocław!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:42 W porównaniu do Warszawy jest ładniejszy ciekawszy i przede wszystkim ma klimat:P Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Warszawa-Wrocław 24.03.05, 12:03 To zrozumiałe, że jeśli jesteś z Wrocławia, to kochasz Wrocław. Ale warszawiacy kochają Warszawę, bo jest jeszcze ładniejsza, o niebo ciekawsza i ma niepowtarzalny klimat! -------------------------------- ZAKOCHAJ SIĘ W WARSZAWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul Re: Warszawa-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:26 Warszawa ma może i klimat ale biurowcowy.:P Różne miasta różne klimaty:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Warszawa-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:53 Różni ludzie - różne klimakteria. Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Warszawa-Płock 25.03.05, 09:25 Jednak Warszawa i Płock Wrocławskim hipokrytom mówimy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Warszawa-Wrocław 25.03.05, 11:53 > To zrozumiałe, że jeśli jesteś z Wrocławia, to kochasz Wrocław. > Ale warszawiacy kochają Warszawę, bo jest jeszcze ładniejsza, > o niebo ciekawsza i ma niepowtarzalny klimat! No i mają coś z Wrocławia. Cegły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_s2 Re: Kocham moje miasto 01.04.05, 09:42 Wiecie a ja tak naprawdę kocham nasze miasto. Pomimo psich kup, spalin, braku zieleni. Nie lubię stąd wyjeżdzać. Tu się najlepiej czuję, tu nikt się mnie nie czepia. Jak ostatnio byłam poza, tylko przez weekend, to zrozumiałam, że kocham jeszcze bardziej. Bo czy zauważyliście, że jak tylko jesteście gdzieś poza, to od razu jest nastawienie "warszawiacy" i "jak na warszawiaków". Uważam, że Warszawa jest najpiękniejszym miastem pod słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Kocham moje miasto 01.04.05, 10:17 To ciekawe z tą zielenią, jak pytam znajomych obcokrajowców co im się podoba w Warszawie to prawie wszyscy mówią, że tu tak zielono. Może my Warszawiacy jej nie zauważamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: Kocham moje miasto IP: *.crowley.pl 01.04.05, 12:43 Przyłączam się z całego serca!! Ja też kocham Warszawę. Przez wiele lat byłam z dala od Niej. Teraz wróciłam i ......zostanę. To miasto ma po prostu charakter. Zadziorno - knajacki. Może to komuś nie odpowiadać, można jej nie kochać, ale nie można jej nie szanować. Jeżeli ktoś myśli inaczej, to niech mi powie jakie inne miasto naświecie potrafiło stawić czoła okupantom, zostać zrównane z ziemią i się z niej podnieść. Wiem, że są piekniejsze miasta, ale Warszawa ma to coś, co wyróżnia ją w sposób szczególny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkin braku zieleni?? IP: *.acn.waw.pl 14.04.05, 01:20 Przecież to jedna z najbardziej zielonych stolic na naszym kontynencie. Odpowiedz Link Zgłoś