Gość: Karla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 21:08 jestem ciekawa Waszych opinii nt. tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karla Re: Kamala - byliscie? IP: *.zurich.pl 14.03.05, 17:34 up no nie wierze, ze nikt nie byl... wyglada na sympatyczne miejsce, popatrzcie sami: www.kamala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda_pl Re: Kamala - byliscie? IP: *.future-net.pl 14.03.05, 20:25 Moja instruktorka tańca hinduskiego ma tam pokaz co sobotę... Mówi, że cąłkiem tam fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes_magnes Re: Kamala - byliscie? IP: *.matcom.com.pl 15.03.05, 19:47 Esmeralda, a mogłabyś napisać coś więcej na temat tego tańca hinduskiego? Gdzie się tego uczysz? Bardzo mnie to zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja taniec hinduski 30.03.05, 10:32 moze byc tu. www.ntf.pl/show.asp?dir=studio&page=techniki Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: taniec hinduski 31.03.05, 12:23 chodzę do szkoły tancerze.pl na Marszałkowskiej - uczy tam Magda, czyli Lakszmi... A swoją droga to to studio dziwne mi się wydaje... Tańczę też flamenco i w życiu o żadnej Małgorzacie Matuszewskiej nie słyszałam... może to jak z tym facetem co w szkole baletowej uczy, a o flamenco ma taka wiedzę jak ja o tańcach Masajów Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: taniec hinduski 01.04.05, 11:44 nie mozna znac wszystkich a Matuszewska nieznana nie jest, jak to widac na Googlach www.google.pl/search?hl=pl&q=matuszewska++flamenco&btnG=Szukaj+z+Google%21&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda_pl Re: taniec hinduski IP: *.future-net.pl 09.04.05, 14:46 Jakbyś wpisała moje imię i nazwisko do Googla, to też by Ci wiele wyników wyskoczyło... a to nie znacyz, że jestem znana... Marta Dębska, Asia Strużewska, Ania Redlin itp - polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Kamala - byliscie? 01.04.05, 04:08 Wygląda na to, że ich specjalnością jest groch z kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Kamala - byliscie? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 01.04.05, 20:02 Ja słyszałam z kolei od swojej nauczycielki tańca brzucha ;-) Zachęcała i pewnie niedługo się tam wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś