tassman 28.06.02, 12:52 A właściwie to chce napisać. O czym waszym zdaniem powinna byc ta ksiązka.....? pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: tassman pisze książkę. IP: *.matrix.pl 28.06.02, 12:54 tassman napisał(a): > A właściwie to chce napisać. O czym waszym zdaniem powinna byc ta ksiązka.....? > > pozdrawiam > tassman:) Moze o Twoich osobistych przeżyciach w środkach komunikacji miejskiej i doznaniach z tym związanych? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: tassman pisze książkę. 28.06.02, 12:56 Warschau, Myslisz, że zeszła by w wiekszym niz jeden egzemplarz? PZDR tassman - the autor;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: tassman pisze książkę. IP: *.matrix.pl 28.06.02, 12:59 tassman napisał(a): > Warschau, > > Myslisz, że zeszła by w wiekszym niz jeden egzemplarz? > > PZDR > tassman - the autor;) No ja bym ja wziął! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: tassman pisze książkę. 28.06.02, 12:57 Po co pisać - zbiór Twoich wszystkich wypowiedzi na portalu GW wystarczy. Wystarczy, aby paść ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
olalaa Re: tassman pisze książkę. 28.06.02, 13:00 Napisz pamiętnik a potem zgłosimy cię do Teleranka :-) Jeden z rozdziałów może nosić tytuł "Pocałuj się w d..." a w treści "samogwałt" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: tassman pisze książkę. 28.06.02, 13:20 Folks, Czyli raczej ta moja ksiązka to nie byłby żaden dramat kryminalny tylko.....no własnie co? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
olalaa Re: tassman pisze książkę. 28.06.02, 13:24 tassman napisał(a): > Folks, > > Czyli raczej ta moja ksiązka to nie byłby żaden dramat kryminalny tylko.....no > własnie co? > > tassman:) > Jak to co? Dzieło!!! Może doczekałoby się adaptacji filmowej ;-)) Teraz brak dobrych scenariuszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: tassman pisze książkę. 28.06.02, 13:34 olalaa, Kto wie może bym cię "lansował" ;)) na gwiazdkę moich filmów....Ale to tak odległa przyszłość.... Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: tassman pisze książkę. IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 28.06.02, 13:33 No cóż trafić w niszę czytelniczą pewnie będzie Ci trudno, ale ....... Jak sprzedają się Harlequiny (nie wiem czy tak się pisze) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: tassman, masz wydawcę ???(no txt) 28.06.02, 13:52 Pacio, Jako "Total Independent Boy Publishing" nastawię xero w robocie na x-kopii orginału i wio !!!! Sie samo zrobi;))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: tassman pisze książkę. IP: 195.187.84.* 28.06.02, 14:27 Tassman, napisz powieść fantasy. Ty mógłbyś być rycerzem, Sindi księżniczką elfów, ja czarownicą, ale hmmm....kto mógłby być smokiem, którego masz pokonać? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman tassman szuka smoka 28.06.02, 14:34 Gość portalu: zet napisał(a): > Tassman, napisz powieść fantasy. Ty mógłbyś być rycerzem, Sindi księżniczką > elfów, ja czarownicą, ale hmmm....kto mógłby być smokiem, którego masz pokonać? ************************* Szukam chętnego na odegranie smoka w mojej książce psycho-fantasy. Osoba owa winna jak najlepiej przekonac mnie że to własnie ona ma byc smokiem. reklamujcie się jako smok....jak najlepiej tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś