Dodaj do ulubionych

Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytucji?

23.05.05, 00:44
Grzeczna i porządna dziewczynka padła ofiarą łobuzów, pewnie jakiejś mafii.
Zdemoralizowali dzieciaka, ledwo co uleczonego i znów trzeba będzie niebożę
wysłać do wód celem podratowania zdrowia.
A pan Rutkowski to prawdziwy mężczyzna, czterech za jednym zamachem - prawie
jak w bajce Braci Grimm.
Chyba nie usnę z wrażenia po tej ponurej opowieści.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc 23.05.05, 00:46
      Dodam jeszcze, że to Lustro to pewnie ich tajna kryjówka.
      • Gość: rafal kiedy w Stolecznej zaczna pisac Warszawiacy? IP: *.chello.pl 23.05.05, 00:48
        znowu wychodzi na jaw indolencja i ignorancja pismakow ze Stolecznej, co to do
        Warszawy pewnie codziennie jedynie dojezdzaja... ten klub nazywa sie "Luztro" !
        • Gość: misia Re: kiedy w Stolecznej zaczna pisac Warszawiacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:05
          ten klub to nazywa się 'Luzztro'
          a poza tym tam od 18 lat kobietki wpuszczają, pan "Robinson" będzie miał
          przerąbane :P
      • pan_pndzelek Coś mi się wydaje, że... 24.05.05, 05:39
        Coś mi się wydaje, że małej Idzikowskiej hormony się w pupie zagotowały i
        polazła się gonić w miasto...

A Rutkowski? No cóż... jemu nie od dziś i nie tylko w du*pie się wszystko
        gotuje...
    • Gość: PW Gimnazjalistka i już po kuracji? To zaczynała... IP: 195.245.217.* 23.05.05, 10:05
      ... to zaczynała ćpać w przedszkolu? Co robiła matka do tej pory? A biedne
      dzieciątko to ktoś więził i zmuszał do prostytucji? Co to za brednie!
      Po odwyku kasy na towar nie było to zarabiała tak jak potrafiła najlepiej...
    • Gość: Hipson Ale ja znaleziono PRZED klubem a kolesi skuto IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 23.05.05, 10:21
      ..w samochodzie. No cos tu nie tak, Rutkowski chyba chcial sie pochwalic... jak
      zwykle... A panienka na pewno wbrew woli w Luztrze nie byla...
      • Gość: gedon Re: Ale ja znaleziono PRZED klubem a kolesi skuto IP: *.centertel.pl 23.05.05, 14:33
        Czyżby Hipson z grona?
    • amhu Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc 23.05.05, 11:31
      Gdyby to spotkalo mojego dzieciaka to ciag zdarzen bylby nastepujacy: Stadion -
      bron - identyfikacja bandziorow - kilka strzalow w lby. A potem nich sie dzieje
      co ma sie dziac.
    • Gość: gedon Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.centertel.pl 23.05.05, 11:50
      Nie sądze, żeby do Luztra weszła wbrew swojej woli. A to dlatego, że na bramce
      stoi Selektor i Bramkarze, którzy wpuszczają ludzi pojedyńczo, i którzy na
      pewno zobaczyli, że coś jest nie tak. Z tym porwaniem to ściema.
      • Gość: qminer Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.iel.waw.pl 23.05.05, 13:05
        Zgadzam się, To musiala byc jakaś sciema.
        Z Piatku na Sobote była jakaś niecodzienna impreza.
        Pod Luztrem pełno ludzi, przed klubem swiatełka strzelały w chmurki, to znaczy
        ze była ochraona i lepsza selekcja.
        I co przez tyle czasu nikomu się nie przyznala ze jest zmuszana lub przetrzymywana.
        Zresztą Luztro ma opinie w którym towarzystwo lubi być w innym wymiarze.
        Panienka wiedziala gdzie wpaść
        • Gość: gedon Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.centertel.pl 23.05.05, 14:17
          To była impreza zamknięta. Rutkowski zwalił się chyba na afterze po imprezie.

• Gość: gedon Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.centertel.pl 23.05.05, 14:30
            aha, i jeszcze jedno. Niech Pan Rutkowski zdejmie w końcu te czarne okulary i
            pokaże swoje źrenice. Na pewno na czymś leci. Badania wykazałyby co najmniej
            kokaine.
          • Gość: blablabla Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:10
            impreza zamknieta?! tam nie ma takich imprez. jak kogos wpuscic nie chca to tak
            mowia:P a poza tym policja idioci, rutkowski debil przeciez to na pierwszy rzut
            oka widac ze malenstwo sciemnia!!!
      • Gość: Jump Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.chello.pl 23.05.05, 20:32
        Z piątku na sobote byłem w Luztrach, dobra impreza, tylko niech nie mówią, że
        dziewczyne zmusili do wejścia do klubu :))) pełno jest takich gnojów co zje
        pigułe i sie odrazu z 10 lat starszy sie czuje :P zaczynają ćpać dzieci bo to
        k... modne i takie dorosłe eehh
    • Gość: nie naiwny Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: 81.15.170.* 23.05.05, 14:43
      jak 15 letnia cpunka juz jest po odwyku to kiedy ucieka za kilka dni z domu to
      po to zeby cpac : co za bezsensowne opowiesci : aniolem nie byla , mama tez nie
      lepsza skoro nie zainteresowala sie dzieckiem do tego stopnia ze musiala isc na
      odwyk ; a to tlumaczenie bezsensowne porwali wiezili a ona jeszcze miala czas
      na imprezy lokale dyskoteki i cpanie : w lokalu gdzie jest 100 ludzi kiedy sie
      chce nie jest problem poinformowac kogokolwiek ze sie jest taka biedna niewinna
      slodka tylko czemu narkomanka
      • Gość: gosc_portalu Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.chello.pl 23.05.05, 15:23
        gdyby byla wieziona nie jezdzilaby na aftery domowe, trwajace czasem 2 dni..
      • Gość: hmm Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:45
        Nie rozpędzacie się zbytnio chłopaki? Znacie wszystkie fakty na tyle dokładnie,
        żeby wydawać sądy i oceniać innych?
    • Gość: z klasy Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 20:12
      Ja chodziłem z nią do klasy. W szkole o niej ani słowa. ale każdy wiedział że
      miała problemy z narkotykami w 2 klasie była na terapi. Uczyła się aby zdać
      czyli na 2. Była i będzie fajną dziewczyną
      • Gość: z klasy Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 20:17
        ona była zamknięta w sobie ale miała swoją koleżankę
    • Gość: Drobna Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.aster.pl 24.05.05, 14:13
      Naprawde uważacie że w tłumie jak wkoło jest wiele osób nie mozna nic zrobić
      pod przymusem? Wiekszość ludzi jest tak obojetna że ma gdzieś jeżeli starsza
      pani w autobusie zostanie napadnieta i błaga o pomoc. Co dopiero laska która
      wchodzi do klubu w towarzystwie 2 (niekoniecznie karków) po prostu facetów. Co
      przepraszam człowieku byś zrobił jak by przy barze zaczęła wrzeszczeć "pomocy
      jestem porwana" (każdy pomyślałby ze sie wygłupia albo pijana czy naćpana)
      Zresztą jak cały czas dawali jej prochy to miała wszystko gdzieś.
      Wiadomo jak by dorwała kogoś w toalecie i porosiła o tel na policje to możliwe
      że by sie udało ale pewnie non stop była naćpana więc.........
    • Gość: xxxxxxxxxxxx Re: Czy gimnazjalistka była zmuszana do prostytuc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:50
      o tym to tylko wie juz tylko ona sama czy robila to pod presją czy z wlasnej
      woli bo potrzebny byl jej hajs.ja mysle ze raczej to drugie.wpadla w ch..owe
      towarzystwo i muka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka