Gość: bez butów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:52 Kochani, gdzie urzęduje w Warszawie szewc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasza_maggie Re: SZEWC 15.06.05, 15:59 nie wiem czy żartujesz ale na stronie www.pkt.pl pod hasłem szewc oraz warszawa znajdziesz odpowiedź. w związku z tym że ostatnio znajduje się tu tyle głupich wątków aż trudno uwieżyć iż ktoś poprostu szuka szewca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onooko gę gę kwa:) Re: SZEWC IP: *.Interpl / 217.17.41.* 15.06.05, 15:59 w ratuszu, liże buty z podniecenia, jak wejdziesz wołaj kwa kwa kwa!! a napewno się przywlecze polizać buciki :-) preferuje adiki, reeboki i damskie obcasiki :-) liże gratis :-) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez butów Re: SZEWC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:08 Ja naprawdę szukam szewca, i nie takiego z książki telefonicznej, a poleconego człowieka, który się porządnie zajmie moimi butami. Nie interesuję mnie polityka, Ludzie!!! Proszę zatem o info. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: SZEWC 15.06.05, 16:11 na chmielnej jest bardzo dobry szewc nie znam dokładnego adresu jest on w tej wnece podworkowej między nowym swiatem a szpitalna vis a vis klubu muza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klippi Re: SZEWC IP: *.aster.pl 15.06.05, 18:16 jest tez przy ul.Bełdan 2 ...istnieje niemal od 30 lat ..więc skoro się utrzymał ..to musi być niezły Odpowiedz Link Zgłoś
lapestkaa Re: SZEWC 25.01.16, 14:39 Polecam szewca z Bielan, ul. Perzyńskiego 14, Szewc Jacek, ma nawet swoją stronę internetową www.szewcwarszawa.com.pl Ma super opinie i jest w stanie naprawić nawet buty, przy których inni rozkładają ręce Odpowiedz Link Zgłoś