jhbsk 09.08.02, 14:32 Zgodnie z prośbą Niecha zakładam wątek. Kto przybędzie dziś pod most? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Pod most!!! IP: *.datastar.pl 09.08.02, 14:39 jhbsk napisała: > Zgodnie z prośbą Niecha zakładam wątek. Kto przybędzie dziś pod most? ale się porobiło - też założyłam Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Pod most!!! 09.08.02, 14:41 o której? Czy w tym miejscu gdzie spotkaliście się tydzień temu? Odpowiedz Link Zgłoś
bunczuczny_leon_z_kadr Re: Pod most!!! 09.08.02, 15:53 jhbsk napisała: > Zgodnie z prośbą Niecha zakładam wątek. Kto przybędzie dziś pod most? Pomostowskie wieczory..? Lenek (kadrowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Pod most!!! IP: *.datastar.pl 09.08.02, 16:32 bunczuczny_leon_z_kadr napisał: > jhbsk napisała: > > > Zgodnie z prośbą Niecha zakładam wątek. Kto przybędzie dziś pod most? > > Pomostowskie wieczory..? > Lenek (kadrowy) podmostowskie noce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: Pod most!!! IP: *.acn.waw.pl 09.08.02, 16:55 bunczuczny_leon_z_kadr napisał: > Pomostowskie wieczory..? > Lenek (kadrowy) podmostownyje wieciera cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek_kiepski Re: Co jest Cyce? 09.08.02, 17:15 Co jest Cyce? Fulla pod mostem obalać. w krzaczorach to tak jak my z Waldusiem jak nas stara za pomysłowość z chałupy przegania. Alem pod most nigdy się bym tego nie zgodził. A co to ja bezdomny czy jaki jestem. No nie Cycu? Weź no i podaj mnie Cycu ty mój, Waldusiu fulika, bo tegom to już ten tego żem wyżłopał. Odpowiedz Link Zgłoś