sceptyk 09.08.05, 18:51 Przyjezdni sie organizuja i namawiaja przeciw nam. Musimy zachowac czujnosc. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29589 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary warszawiak Re: Proponuję konTROLLować to forum... n/t IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 18:58 A mi się to forum podoba. Nie dla mnie, ale to miłe, że ludzie szukają ze sobą kontaktu. Sądzę, że głosy krytyczne to robota pseudowarszawiaków, którzy prawdziwym warszawiakom usiłują wyrobić opinię ludzi niegościnnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Pędzelku... 09.08.05, 19:01 ...ani mi się waż... To nie są prowokatorzy z forum Wawa, którzy tysiące bezdennych wątków tu zakładają. Znaleźli ciche miejsce, a Ty z bejsbolem? Et tu, scepticus?? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Pędzelku... 09.08.05, 20:19 Znalem taka jedna przyjezdna - okazala sie falszywa, ze sklonnoscia do zdrady. Czujnosc trzeba zachowac bezwzglednie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Pędzelku... 09.08.05, 20:40 Fałszywa przyjezdna, mówisz? No to kto ona w końcu? Nasza, czy przyjezdna ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś