iwo_ 24.08.02, 00:15 bo tak cicho, nudno, smutno... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_laga Re: Wszyscy śpią??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 00:49 iwo_ napisał: > bo tak cicho, nudno, smutno... :-(( > Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Wszyscy śpią??? 24.08.02, 01:07 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > iwo_ napisał: > > > bo tak cicho, nudno, smutno... :-(( > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Wszyscy śpią??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 01:29 iwo_ napisał: > To Wy (tak jak ja) nocne Marki... znaczy Lażki jesteście? ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczorny Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.waw.pl 25.08.02, 02:16 ... jeszcze nie wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Wszyscy śpią??? 25.08.02, 02:46 Gość portalu: wieczorny napisał(a): > ... jeszcze nie wszyscy :) ........bo ktoś nie spać musi,by spać mógł ktoś.......... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Wszyscy śpią??? 25.08.02, 09:35 ..ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś... Tadeusz Kubiak Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Wszyscy śpią??? 25.08.02, 09:37 Nie spałam do późna i nie śpię od bladego świtu bo się martwię. Kawę sobie wypiłam ale żołądek mam na supełek. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Wszyscy śpią??? 25.08.02, 14:12 e._ napisała: > Nie spałam do późna i nie śpię od bladego świtu bo się martwię. Kawę sobie > wypiłam ale żołądek mam na supełek. A czym się E._ martwisz? Może Ci pomożemy, poradzimy... iwo Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Wszyscy śpią??? 25.08.02, 15:32 iwo_ napisał: > A czym się E._ martwisz? Może Ci pomożemy, poradzimy... > > iwo > Dzięki bardzo, ale to raczej niełatwo coś poradzić. Dziecko moje poleciało wczoraj przez Paryż do Genewy, trasą zaproponowaną przez Air France, no i w Paryżu okazało się że na tak idiotyczne połączenie nie miała szans zdążyć, a w dodatku jeszcze jej pierwszy samolot (też Air France) się opóźnił. Do tego chociaż miała przymusowy przestój nie chcieli jej wydać bagażu (bo poleciał do Genewy) i ukradli jej zegarek. Ten zegarek to już nie ci z Air France, mam nadzieję. Ale teraz już wiem, że się dobrze skończyło,na przeprosiny za ten bagaż nocowała w Hiltonie (chociaż należał jej się tańszy hotel) tamże poczęstowali ją wystawną kolacją z olbrzymim menu oraz pysznym śniadaniem i oko jej zbielało jak zobaczyła opuszczając hotel że jej pokój plus te dwa posiłki kosztowały linie lotnicze blisko 400 euro! A teraz już jest w Genewie. Chociaż bez zegarka. Ale com się namartwiła... Francuski zna nieźle, płynnie angielski, ale to była pierwsza samodzielna podróż tak daleko i z przesiadkami... I tak się dziwię, co w nią wstapiło, że tak dobrze dała sobie radę. Z tego wynika, że podróże kształcą. Także tych, którzy wypuszczają spod skrzydeł. No i już mi lepiej, ale jeszcze raz dziekuję za miłe zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Wszyscy śpią??? 25.08.02, 18:52 e._ napisała: > Dzięki bardzo, ale to raczej niełatwo coś poradzić. > Dziecko moje poleciało wczoraj przez Paryż do Genewy, trasą zaproponowaną przez > > Air France, no i w Paryżu okazało się że na tak idiotyczne połączenie nie miała > > szans zdążyć, a w dodatku jeszcze jej pierwszy samolot (też Air France) się > opóźnił. Do tego chociaż miała przymusowy przestój nie chcieli jej wydać bagażu > > (bo poleciał do Genewy) i ukradli jej zegarek. Ten zegarek to już nie ci z Air > France, mam nadzieję. > > Ale teraz już wiem, że się dobrze skończyło,na przeprosiny za ten bagaż > nocowała w Hiltonie (chociaż należał jej się tańszy hotel) tamże poczęstowali > ją wystawną kolacją z olbrzymim menu oraz pysznym śniadaniem i oko jej zbielało > > jak zobaczyła opuszczając hotel że jej pokój plus te dwa posiłki kosztowały > linie lotnicze blisko 400 euro! A teraz już jest w Genewie. Chociaż bez > zegarka. Ale com się namartwiła... Francuski zna nieźle, płynnie angielski, ale > > to była pierwsza samodzielna podróż tak daleko i z przesiadkami... I tak się > dziwię, co w nią wstapiło, że tak dobrze dała sobie radę. Z tego wynika, że > podróże kształcą. Także tych, którzy wypuszczają spod skrzydeł. > > No i już mi lepiej, ale jeszcze raz dziekuję za miłe zainteresowanie. Dobrze, że wszystko szczęśliwie się skończyło :-D. No cóż, na takie przypadki poradzić się nie da - siła wyższa :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Znów wszyscy śpią??? 27.08.02, 00:56 Nie no. Ludzie obudźcie się... Jest środek nocy! :-) Jeśli nikt nie odpisuje, to idę spać! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Znów wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.08.02, 01:31 iwo_ napisał: > Nie no. Ludzie obudźcie się... Jest środek nocy! :-) > Jeśli nikt nie odpisuje, to idę spać! Dobranoc. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Znów wszyscy śpią??? 27.08.02, 02:19 Gość portalu: beata_ napisał(a): > iwo_ napisał: > > > Nie no. Ludzie obudźcie się... Jest środek nocy! :-) > > Jeśli nikt nie odpisuje, to idę spać! Dobranoc. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Znów wszyscy śpią??? 27.08.02, 11:22 pan_laga napisał: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > iwo_ napisał: > > > > > Nie no. Ludzie obudźcie się... Jest środek nocy! :-) > > > Jeśli nikt nie odpisuje, to idę spać! Dobranoc. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga noce sierpniowe 28.08.02, 04:10 uwaga : uprzejmie informuję, ze latoś tego roku noce sierpniowe o tej godzinie są zaskakująco ciepłe. zapewne mozna by było calować się z dziewczynami nawet pod niebem calkiem nagim. a moze też mozna by więcej rzeczy z dziewczynami. moze i po rękach się wzajem miziac bądź po szyjach wycałowywać. ale to ostatnie zalatywałoby już jednak perwersją. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: sierpniowe noce Pana_Lagi z kotem 28.08.02, 12:49 pan_laga napisał: > uwaga : uprzejmie informuję, ze latoś tego roku noce sierpniowe o tej godzinie > są zaskakująco ciepłe. zapewne mozna by było calować się z dziewczynami nawet > pod niebem calkiem nagim. a moze też mozna by więcej rzeczy z dziewczynami. > moze i po rękach się wzajem miziac bądź po szyjach wycałowywać. ale to ostatnie > > zalatywałoby już jednak perwersją. > amen > pan laga Chodzi panu zapewne o kota, a nie o dziewczynę? Pan się pomylił??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: sierpniowe noce Pana_Lagi z kotem 29.08.02, 00:50 iwo_ napisał: > pan_laga napisał: > > > uwaga : uprzejmie informuję, ze latoś tego roku noce sierpniowe o tej > godzinie > > są zaskakująco ciepłe. zapewne mozna by było calować się z dziewczynami na > wet > > pod niebem calkiem nagim. a moze też mozna by więcej rzeczy z dziewczynami > . > > moze i po rękach się wzajem miziac bądź po szyjach wycałowywać. ale to > ostatnie > > > > zalatywałoby już jednak perwersją. > > amen > > pan laga > > Chodzi panu zapewne o kota, a nie o dziewczynę? Pan się pomylił??? ;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: sierpniowe noce Pana_Lagi z kotem 29.08.02, 01:20 pan_laga napisał: > iwo_ napisał: > > > pan_laga napisał: > > > > > uwaga : uprzejmie informuję, ze latoś tego roku noce sierpniowe o tej > > > godzinie > > > są zaskakująco ciepłe. zapewne mozna by było calować się z dziewczyna > mi na > > wet > > > pod niebem calkiem nagim. a moze też mozna by więcej rzeczy z dziewcz > ynami > > . > > > moze i po rękach się wzajem miziac bądź po szyjach wycałowywać. ale t > o > > ostatnie > > > > > > zalatywałoby już jednak perwersją. > > > amen > > > pan laga > > > > Chodzi panu zapewne o kota, a nie o dziewczynę? Pan się pomylił??? ;-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: sierpniowe noce Pana_Lagi z kotem 30.08.02, 00:39 iwo_ napisał: > Ślub? A po co ślub komu do całowania się z dziewczynami potrzebny? ;-) Muszę > panu wyznać, że całowałem się już w przedszkolu. :-) A jakie miałem > powodzenie... chyba z pięć dziewczyn. ;-D > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Ja nie spie... IP: *.madison.chorus.net 29.08.02, 04:08 .pewnie wy spicie, ale u mnie dopiero 9.03 ;) pozdrawiam czeko Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Czeko!!! 29.08.02, 16:45 Gość portalu: czeko napisał(a): > .pewnie wy spicie, ale u mnie dopiero 9.03 ;) > > pozdrawiam > > czeko Ooooooooooooooooooooo!!!!!! Fajnie Tżekóś, że z powrotem jesteś z nami! Co tam u Ciebie w Ułesa? Znów będę miał z kim pogadać - o byle czym! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko!!! IP: *.madison.chorus.net 30.08.02, 00:18 USA sa super. Kocham zycie w USA. :))))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Czeko!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.08.02, 00:24 Gość portalu: czeko napisał(a): > USA sa super. > > Kocham zycie w USA. > > :))))) > > czeko Ty tak nie kochaj, tylko opowiadaj!:-)))) Powitanko, oczywiście:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko!!! IP: *.madison.chorus.net 30.08.02, 00:39 No wiec przybylam, zobaczylam, pokochalam. Wiesz wszyscy tutaj sa cudowni, boje sie co bedzie jak wroce, bo tu jak mowisz ze jestes exchange student to wszyscy sa usmiechnieci i sie raduja a w Polsce...w Polsce znowu jak powiem, zze jestem z Polski to nikogo to nie zainteresuje ;) Kurde juz sie o to boje! :) Rodziny sa cudowne, szkola ogromnaiosta w porownaniue z Kopernikiem... Podoba mi sie.... Co tu duzo gadac.... czeko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Czeko!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.08.02, 00:49 Gość portalu: czeko napisał(a): > No wiec przybylam, zobaczylam, pokochalam. > > Wiesz wszyscy tutaj sa cudowni, boje sie co bedzie jak wroce, bo tu jak mowisz > ze jestes exchange student to wszyscy sa usmiechnieci i sie raduja a w > Polsce...w Polsce znowu jak powiem, zze jestem z Polski to nikogo to nie > zainteresuje ;) > > Kurde juz sie o to boje! :) > > Rodziny sa cudowne, szkola ogromnaiosta w porownaniue z Kopernikiem... > > Podoba mi sie.... > > Co tu duzo gadac.... > > czeko > > :) Cieszę sie razem z Tobą - fajnie masz! A tak się bałaś...:-) Jak wrócisz, to powiesz, że jesteś z Polski...i też się wszyscy ucieszą - zobaczysz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Czeko!!! 30.08.02, 01:48 Mimo, że tak USA Ci się podoba, to myślę, że wrócisz do Polski??? A powiedz co z tymi warszawskimi slajdami :-D Pamiętasz? Dostałaś je w końcu czy nie - bo nie napisałaś. No i czy je pokazałaś... Żyj tam dobrze, tylko promuj polskę, bo Ty wyjechałaś, a my tu bide starą klepiemy ;-))) Wracaj niedługo, bo bez Ciebie smutno. Będziemy Cię witać chlebem i solą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko!!! IP: *.madison.chorus.net 30.08.02, 03:09 Leee tam przezytek ;) Tu mnie przywitali fleszami i balonikami ;) buzi czeko Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Czeko!!! 30.08.02, 06:49 Gość portalu: czeko napisał(a): > Leee tam przezytek ;) Tu mnie przywitali fleszami i balonikami ;) Wcale nie przeżytek, tylko tradycja. Moze gdzieś indziej, na przykład na Grenlandii, witają rybą i tranem; nie mam doświadczeń, nie bywałam tam witana, ale może ktoś wie - tylu forumowiczów podróżuje po świecie i bywa witanych w tylu różnych miejscach... ~~~~~~~~~~ ...tak czy owak, zawsze Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: noce sierpniowe 01.09.02, 00:47 Ubóstwiam taką perwersję. Rozmarzona Żarłaczka Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wszyscy śpią??? 01.09.02, 01:36 Uć melduje, że nie śpi, nocne marki są na posterunku :) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Wszyscy śpią??? 01.09.02, 01:43 Zamieniam się na posterunku z Ixtlilto! ;-) JDę spać - chcę się raz wyspać... Bez odbioru!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 02:12 Ja nie spie. Moze dlatego ze u mnie 7.07. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 02:14 Gość portalu: czeko napisał(a): > Ja nie spie. Moze dlatego ze u mnie 7.07. > > czeko A co Ty tak wcześnie na nogach - oszaliło Cię???:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 02:18 Jaknajbardziej mnie oszalilo. Dwumetrowym szalem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 02:20 Gość portalu: czeko napisał(a): > Jaknajbardziej mnie oszalilo. Dwumetrowym szalem ;). Chyba nie jesteś przeziębiona!?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 02:26 Nie. Po prostu tak mnie oszala od czasu do czasu zeby nie spac o dziewietnastej ;) czekus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 02:29 Gość portalu: czeko napisał(a): > Nie. Po prostu tak mnie oszala od czasu do czasu zeby nie spac o > dziewietnastej ;) > > czekus Teraz mówisz, że to 19-ta, a nie 7-a rano!?:-)) Jakoś nigdy nie opanowałam tych wszelkich różnic czasowych:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 02:38 Na wschod dodajesz na zachod odejmujesz :). Nie takie straszne jak to maluja, he? ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 02:43 Gość portalu: czeko napisał(a): > Na wschod dodajesz na zachod odejmujesz :). > > Nie takie straszne jak to maluja, he? ;) > > czeko Bardzo proste! Tylko ja o tym nie pamiętam - nawet nie próbuję:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 02:44 A powiedz mi duszko co ty tak po nocy po necie sie szwendasz? seksczaciki? ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 02:49 Gość portalu: czeko napisał(a): > A powiedz mi duszko co ty tak po nocy po necie sie szwendasz? seksczaciki? ;) > > czeko Nieeeee, żołądek mnie męczy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 02:54 Tak po nocy sie szlajac to niebezpiecznie! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 02:59 Gość portalu: czeko napisał(a): > Tak po nocy sie szlajac to niebezpiecznie! > > czeko W domku?????? Niebezpiecznie??????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Wszyscy śpią??? IP: *.madison.chorus.net 01.09.02, 03:03 Np czyha taka czekolada w lodowce, kaloryczna bomba ;) No dooobrze- milej nocy zycze i ide. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Wszyscy śpią??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.09.02, 03:10 Gość portalu: czeko napisał(a): > Np czyha taka czekolada w lodowce, kaloryczna bomba ;) > > No dooobrze- milej nocy zycze i ide. > > czeko W lodówce u mnie nic takiego nie czyha:-)) Nie używam... Dobranocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaudis Re: Wszyscy śpią??? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 01.09.02, 04:19 Ja też nie śpię. Mam 38stopni gorączki i nie mogę już spać (tym bardziej oddychać). Odpowiedz Link Zgłoś