Dodaj do ulubionych

Mordercy marzeń - komentarz

09.09.05, 13:50
Po to tracące włdzę lewusy owołały "Ministerstwo Sprtu" by ocalić ruską mafie
isbekówrządzacych i ciagnących zyski z tego kryminalnego bajzlu jakim jest
bazar na Staionie.
Obserwuj wątek
    • neuroup Re: Mordercy marzeń - komentarz 09.09.05, 14:19
      Gratuluje! Znakomite posuniecie. Oby tak dalej, widac jak wazne jest, zeby
      sprawy Warszawy byly w rekach prawdziwych warszawiakow a nie jakies choloty.
      Stolice kraju UE ma piekna wizytowke, skupisko przestepczosci i niczego po za
      tym. Czy jest szansa, zeby nastepny rzad, burmistrz ktokolwiek zmienil ta
      decyzje ??
      Gratulujemy Ministerstwa Sportu!!
    • jhbsk Re: Mordercy marzeń - komentarz 09.09.05, 15:28
      Urzędasy mają w nosie społeczeństwo. Ważne są stołki.
      • Gość: stefan Re: Mordercy marzeń - komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:29
        Jeśli z przyczyn obiektywnych (brak kasy i woli) nie można na tym terenie nic
        wybudować, to czy to jest wystarczający powód żeby zamknąć bazar?
    • Gość: mjau głupio Pan gada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:27
      Głupio Pan gada Panie Redaktorze. Stadion jest wg Pana najbardziej
      kompromitującym targowiskiem Europy? Wiele wysiłku wkłąda Pan w ratowanie
      każdego, nawet najgłupszego trawnika a jednak twierdzi Pan, że jest piewcą
      pięknej Warszawy... Trudno te dwie skrajnośći ze sobą pogodzić, bo jakże
      Syrenka może być piękna gdy ma niemal wszystkie zęby powybijane? A Stadion
      drogi Panie nie tylko nie jest kompromitacją ale wbrew
      opinii "wszechwiedzących" gadających głów jest główną atrakcją turystyczną tego
      miasta. Zastanawiające, że masowo jeździmy, my warszawiacy, oglądać nie mniej
      osobliwe tradycje w całej Europie a chcemy zamordować jedną z nielicznych
      rzeczy, które fascynują tutejszych turystów!

Brawo Panie Bartoszewiczu! Nie dopuśćmy do stworzenia zwartej, spójnej i
      pięknej tkanki miejskiej takiej jak w Barcelonie, Paryżu, Berlinie. Niech
      pozostanie zdewastowana przez niechlujną powojenną odbudowę. Brawo raz jeszcze!
      Zamordujmy każdy powód dla którego Warszawa jest niezwykła dla ludzi obcych. Po
      co nam turyści? Po co mamy się wyróżniać z tłumu bezimiennych miast Europy
      Środkowo-Wschodniej? Niech Warszawa będzie nudnym byle jakim, pozbawionym
      charakteru miastem. I pomyśleć, że ja kiedyś uważałem iż Pan kocha to miasto.
      Najwyraźniej grubo się myliłem, Pan go nienawidzi i próbuje za wszelką cenę
      odrzeć z tego czym to miasto jest.
      • Gość: lajkonik Re: głupio Pan gada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:22
        Mam znajomego francuza, który właśnie stadion, a właściwie targowisko, uważa za
        najciekawsze miejsce w Polsce. Dla niego półwysep helski jest niegodny
        oglądania - pełna nuda, Kraków ewentualnie może być. Ale on jest po zawodówce,
        choć ma parę groszy, a wrażłiwość na piękno ogranicza się jelenia na rykowisku.
        Po prosto stadion jest potwierdzeniem jego tezy, że nawet najwybitniejszy polak
        jest głupszy od głupiego francuza.
        Czy o taką wizytówkę Polski i o takie kurjozum dla przybyszy nam chodzi ?

Ja jeszcze na tym stadionie byłem jako widz, grałem na błoniach po szkole, a
        dziś muszę uważać na portfel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka