kasiadobrarada 17.09.05, 07:36 Kasia mówi: Księgowy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12466 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 17.09.05, 16:59 Kasia pyta: nikt nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Jdesli moglbym udzielic Ci dobrejrady 17.09.05, 18:28 to bym zasugerowal usuniecie linku do tych japsow. Wprowadza on zamet w glowach uzytkownikow, a Ciebie przedstawia w niekorzystnym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jdesli moglbym udzielic Ci dobrejrady 17.09.05, 18:32 Kasia mówi: ja w swietle zawsze wypadam malo korzystnie. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12466 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 17.09.05, 20:05 Franki mówi: polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 04:36 Kasia mówi: Krawcowa forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33779 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 10:24 Franki mówi: redaktor(ka) popularnego pisma kobiecego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.acn.waw.pl 18.09.05, 10:25 zarządca nieruchomości ma sie duzo czasu na realizowanie wlasnych zainteresowan no i niezle pomysly wtedy przychodza do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 10:30 Na przykład jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.acn.waw.pl 18.09.05, 10:32 a skad mam wiedziec nie jestem zarzadca nieruchomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:55 Sędzia, Prokurator, Komornik, Notariusz, Radca Prawny, Adwokat, Prawnik, Lekarz - najlepiej płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 11:03 A jakiś taki żeby nie trzeba było specjalnego wykształcenia, żeby się nie przemęczać szczególnie a żeby płacili 10-15 tys. zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 11:21 Oni nie posiadają żadnego "specjalnego" wykształcenia i nigdy nie musieli - i nie chcieli - się szczególnie przemęczać: Lech Wałęsa, Aleksander Kwaśniewski, Leszek Miller, Robert Czapla (dyrektor ZTM Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 13:59 Jestem lekarzem z 25-letnim stazem. Pracuje w trzech prywatnych warszawskich klinikach. Codziennie od 8 do 20-tej, w każdą sobotę do 15-tej i co druga niedzielę zarabiam 5,5tys. Raczej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 14:04 ROTFL :o) Kochany lekarzu na forum Zdrowie czytałam wasze lamenty, że tak mało zarabiacie tj 1600zł, dlatego nie macie "serca" do pacjentów... a tu proszę- 5,5 tys zł buahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 14:15 Paniusiu droga. W szpitalu zarabiałem 1350zł. Po doktoracie. Teraz pracuje wyłącznie prywatnie. ok. 80h tygodniowo. Mój zięc rok po studiach zarabia w kancelarii 5tys. Wiec nie mów że zarabiam dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 14:18 Kochanieńki więc ta niechęci do państwowego pacjenta to specjalna polityka Służby. Zdrowia? ;o)) PS dr a nie DR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 15:35 Nie wiem o czyjej niechęci pani pisze. Ja mam dużo chęci. Niestety moja sytuacja życiowa sprawiła (zostałem sam z dwojgiem dzieci) że musiałem zostawić moją państwową praktykę. Ze stratą dla rozwoju naukowego. Tak zarabiam teraz nieźle, ale żałuję, że prawie nie widuję moich dzieci. Bardzo pani okrutna oceniając kogoś kogo pani nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 16:02 Doktorze, nie przejmuj sie. Sa okresy w zyciu, ze trzeba zapierniczac. No, niestety. My to rozumiemy. A kobity jako te sepy tylko sie na czlowieka rzucaja. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 17:39 sceptyk napisała: > Doktorze, nie przejmuj sie. Sa okresy w zyciu, ze trzeba zapierniczac. No, > niestety. My to rozumiemy. A kobity jako te sepy tylko sie na czlowieka rzucaja > . No tak... szczególnie na tych z "tytułem naukowym"- dr.............. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 17:50 Strasznie jesteś złośliwa Umfano. Rozumiem, że zostałaś skrzywdzona przez służbę zdrowia, ale patrzenie tylko na jedną stronę medalu to droga donikąd. Az przykro się robi jak się to czyta. --- zawsze na południu Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 17:52 A jaki zawód najlepszy? Może architekt? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 18:04 lewe_oko napisała: > Strasznie jesteś złośliwa Umfano. Rozumiem, że zostałaś skrzywdzona przez służb > ę > zdrowia, ale patrzenie tylko na jedną stronę medalu to droga donikąd. Az przykr > o > się robi jak się to czyta. > --- > zawsze na południu To nie musisz mnie czytać ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 18:07 lewe_oko napisała: > Gratuluję riposty. Już dobrze... niech będzie architekt ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_pndzelek Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 18:11 Umfana ma złe doswiadczenia z służbą zdrowia - szczególnie źle traktowano ja na oddziałach psychiatrii. Ciekawe jaki ty masz zawód? Rencistka z wykształceniem średnim, na ktorą płacimy podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 18:43 Rencistka to nie zawód, to sposób na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 19:03 Gość portalu: franki napisał(a): > Rencistka to nie zawód, to sposób na życie. no tak... to jest fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 19:02 Gość portalu: pan_pndzelek napisał(a): > Umfana ma złe doswiadczenia z służbą zdrowia - szczególnie źle traktowano ja na > > oddziałach psychiatrii. Ciekawe jaki ty masz zawód? Rencistka z wykształceniem > średnim, na ktorą płacimy podatki? Może być i tak ;o) Szkoda tylko że ten post nie jest autorstwa prawdziwego Pndzelka :o)))) Psychiatra to jest to ! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 13:30 troll :o) sympatyczny niegroźny troll! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.aster.pl 18.09.05, 15:37 A już miałem nadzieję że nie zawsze będzie poważnie groźnie i posępnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 17:53 Wij mówi:Ginekolog-zbrojarz Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 17:54 Ginekolog to raczej z serii zawodów-koszmarów. Ja dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 18:13 ...dlatego dodałem zbrojarza..taki pomysł racjonalizatorski,połączenie budowlanki ze służbą zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 19:43 Kasia mówi: nie kłócić mi się tutaj! Kasia mówi: Niejaka UMFANA (czy jak jej tam) potwierdza tylko regułę. Polakom wmówiono, że zarobki przewyższające srednią krajową powinny być satysfakcjonujące i ciężko pracujący ludzie nie mają prawa do narzekań, jako że istnieje cała masa ludzi, którzy nawet sredniej nie osiągaja. Może zmieni się to myslenie, jesli uswiadomicie sobie, że zwyczajna Cleaning Lady (pani sprzątajaca prywatne domki) w USA, pracująca pięć dni w tygodniu, szesć godzin dziennie, przynosi co tydzień do domu czeki na łączną kwotę 600-700$. Daje to miesięczne zarobki w wysokosci 7500zł - przypominam, ze jest to zarobek sprzątaczki pracującej w tzw. niepełnym wymiarze godzin. Żenująca jest zatem krytyka lekarza, pracujacego 80h tygodniowo, za to że smie on narzeć (zupełnie słusznie przecież) na swoje zarobki. Faktem jest, że realia życia róznia się znacznie (Polska-USA=Przepasć), ale przypomnieć muszę, iż polskie sprzątaczki nie domagają się 5tys zł miesięcznie. Nie dajmy się "omamić" Moi Drodzy. 10tys zł miesięcznie za ciężką pracę to nie są wielkie pieniądze. Ceny poszczególnych produktów już w chwili obecnej są wyższe niż za oceanem (żywnosć, elektronika, gas, rozrywka), już za chwilę również ceny usług i podatków wyrównają się, dlaczego zatem za taka samą pracę ludzie na zachodzie i za oceanem moga zarabiac 5 razy wiecej? Przypominam, że nie pracuje się jedynie po to, by kupić papu i mieć na opłaty. Przy zarobkach miesiecznych nie przekraczających 1500zł, wyjscie do kina z 4 osobową rodzinką to koszt wysokosci 60zł (10zł za bilet, 5 na popcorn i cole), jak sobie po seansie rodzinka zgłodnieje, wydać musi kolejne 60 zł na kolacje w jakiejs mniejszej restauracyjce (typu Sphinx, Piramida). Jak łatwo policzyć, taki sobotni wieczór z rodzinką kosztować może 120zł (plus dojazd). Gdyby założyć - zgodnie z prawdą - że rodzina ma prawo do takiej rozrywki raz w tygodniu, okazać się może, iż miesiecznie na taka skromną przyjemnosć z budżetu domowego ubędzie 460zł. To 1/3 wypłaty! Nawet jesli oboje małżonków pracuje, wciąz jest to DUŻA KWOTA. Czy zatem należy przyjąć za fakt, ze wyjscie do kina raz w tygodniu jest Rozpusta? Kasia mówi: Dla porównania - Owa Cleaning Lady zarabiajac miesięcznie 2500$, majac ochotę na kino i restauracje raz w tygodniu (z 4 osobowa rodzina) - wyda na ta przyjemnosć 350$ miesięcznie. Przyjmując, że oboje małzonków pracuje... sami sobie porównajcie... Kasia mówi: Nie pozwólcie sie wykorzystywać. Nie krytykujcie tych, dzieki którym sprzeciwie, być może i Wam będzie kiedys lepiej! Kasia mówi: Ale się rozpisałam! Kasia mówi: Wracajac do pytania, ktore zadałam na wstępie... Kasia mówi: Kominiarz P.S. Kasia mówi: ubiegając złosliwych - nie pracuje jako Cleaning Lady, ale jesli brakowało by mi na życie i przyjemnosci dla mojej rodziny, podjęłabym się tego bez zastanowienia. To pewnie dlatego tak wielu wykształconych Polaków pracuje jako biała służba... i nie jest to wstydem, bo robią to z desperacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:52 A gdzie w Warszawie jest bar Piramida? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 19:54 Kasia mówi: a kto powiedział, że w Warszawie? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33779 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 20:01 ale chcialbym uprzejmie przypomniec, ze mamy przyjemnosc goscic Cie na warszawskim forum... Dam przyklad. Jesli ktos zapyta sie tu gdzie jest ul. Sienkiewcza, to zakladamy, ze chodzi o ulice Sienkiewcza w naszym pieknym miescie, a nie w Kolobrzegu badz Bytomiu. I grzecznie oraz cierpliwie wyjasniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 20:09 Kasia mówi: Wyjasniam --> jesli pisze o sytuacji POLSKIEJ RODZINY, to nie jest to jedynie rodzina warszawiaków. Jesli pisze o Mariocie, to nie musi być on w Warszawie. Poza tym, Mój Drogi sceptyku, wątek Piramidy zdaje się być najmniej istotny w moim poscie. Kasia mówi: Ja jestem międzynarodowa Kasia mówi: Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33779 Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 20:16 Wij mówi:Wij jest pod wrażeniem Kasi i jej znajomości problemów społecznych nękających pewien kraj nad Wisłą.. Wij pyta:Kasiu naprawiłaś już Rowentę?... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 20:33 Kasia mówi: Rowenta już sprawna. Do poduszki czytuje teraz "Zasady ruchu drogowego w Zimbabwe". Pasjonujące. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 20:46 Wij mówi:Problemy egzystencjonalne dojrzewających pasikoników są bardziej zajmujące... Wij mówi:Też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 20:56 Kasia mówi: Chyba będziesz musiał podesłać mi kopię. Kasia mówi: Miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 21:04 Wij mówi:Moje łącze internetowe posiada zbyt niską przepustowość,aby przekazać ogrom informacji związanych z tym zagadnieniem... Wij mówi:Idę się kąpać,niechaj Kasia życzy Wijowi szczęścia... Wij mówi:Pozdrawiam Wij:(ładnie macha do Kasi prawą rączką) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: No niby nikt explicite nie powiedzial 18.09.05, 21:05 Kasia mówi: Miłej kąpieli. Kasia mówi: Ale będziesz pachnący,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:26 A ty z jakiego jesteś miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 20:41 Kasia mówi: Z dużego (ponad 9mln ludzi - dane z roku 2000) Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:47 To może lepiej byś zrobiła pisząc na forum tego dużego miasta. Mogłabyś pomóc większej ilości osób - poza tym prawdopodobnie łatwiej byłoby ci rozwiązać ich problemy gdyby miały jakiś związek z topografią tegoż miasta. Z drugiej strony to godne podziwu, że mieszkając poza granicami Polski tak dobrze znasz problemy jej mieszkańców - a zwłaszcza problemy mieszkańców jej stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 20:58 Kasia mówi: Drogi Stefanie. Jak już wspomniałam jestem międzynarodowa. Inteligencja człowieka polega na tym, że umie się on wypowiedzieć na wiele tematów i to co mówi nie mija się z prawdą. Kasia mówi: Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:04 Nie wiem co wspomniałaś, bo nie zagłebiam się w treść twoich wpisów niebędących odpowiedziami na moje pytania. Inteligencja człowieka to także pisanie na temat w miejscach do tego przeznaczonych. Natomiast twoje wpisy, tam gdzie mają opisywać rzeczywistość - na przykład nadwiślaną - w zgodzie z twoją definicją inteligencji (niemijanie się z prawdą) świadczą o tym, że jesteś jej zupełnie pozbawiona. Więc radzę ci - zmień szybciutko tę definicję na mniej zużytą. Może masz tam jakąś ciekawą lokalną - w tak dużym mieście nie powinno ich zabraknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 21:09 Kasia mówi: Męczysz mnie. Jesli zatem tak spodobała ci się moja definicja, proponuje bys sie do niej zastosował. Odpowiadaj na pytanie zadane w pierwszym poscie, jesli nie masz na to ochoty, zgodnie z definicja - poszukaj postów odpowiadających Twoim przeogromnym wymaganiom. Kasia mówi: Nie bulwersuj się, zawsze możesz pomijać wątek. Funkcję ową szczerze polecam Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:17 Tak jak ty możesz tu spamować, tak ja mogę cię tu męczyć. Nie bulwesuj się, przeczytaj tytuł forum i wyciągnij wnioski z tej lektury. Ale czytaj uważnie - to aż jeden wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 18.09.05, 21:18 Kasia mówi: nikt tu nie spamuje, do niczego nie zachęcam, niczego nie sprzedaje. Kasia mówi: A owszem że możesz, jesli sprawia ci to przyjemnosć, pisz do woli. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaa_ga pyta: 18.09.05, 22:20 Kasia mówi: niezwykłam odpowiadać na pytania osobiste. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Jaa_ga pyta: 18.09.05, 22:25 Pytanie osobiste, mówi Kasia?... Przecież nie pytam o rozmiar biustonosza. Nie zwykłam. Odnoszę wrażenie, że oboje z wijem.paszczykiem macie kota. Filemona. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaa_ga pyta: 18.09.05, 22:27 Kasia mówi: wszystko zależy od definicji "sprawy osobiste" Kasia mówi: Wrażenia możesz mieć dowolne. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Jaa_ga juz nie pyta - 18.09.05, 23:24 jaa_ga mówi: styl pisania jest jak odcisk kciuka he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisko Re: Jaa_ga juz nie pyta - IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.09.05, 16:49 A ty co? Zajmujesz sie grafologia na podstawie rodzaju czcionki??? hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortodonta Re: Jaa_ga juz nie pyta - IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.09.05, 05:02 po owocach go poznacie... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Kasiu (czy jak ci tam) a kij ci w oko 18.09.05, 20:42 Niejaka Kasiu czy jak ci tam potwierdzasz regule @#$@$^*&**$^@# Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Umfana(czy jak ci tam) 18.09.05, 20:44 Wij mówi:Proszę mi zostawić Kasię w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Umfana(czy jak ci tam) 18.09.05, 20:53 Kasia mówi: Ach rycerzu! Zawstydzasz mnie swą odwagą! Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Umfana(czy jak ci tam) 18.09.05, 20:59 Wij mówi:Polecam się na przyszłość... Wij mówi:...Czy wspominałem już,że też pozdrawiam?... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Kasiu (czy jak ci tam) a kij ci w oko 18.09.05, 20:52 Kasia mówi: Droga Umfano, proponuję abys zażyła melisę, bo jak widać nerwy ci puszczają. Niesmiało też pragnę przypomnieć (czynię to w trosce o dobro ogólne tego forum i języka polskiego), że poza ortografią, równie ważna jest interpunkcja - obawiam się, że w twoim poscie wystąpiła amfibologia - co sprawia, że nie wiem czy cieszyć się mam, czy płakać. Kasia mówi: Pisz posty, ale nie podniecaj się za bardzo. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idiotko ! 18.09.05, 20:47 kasiadobrarada napisała: > Kasia mówi: Niejaka UMFANA (czy jak jej tam) potwierdza tylko regułę. Polakom > wmówiono, że zarobki przewyższające srednią krajową powinny być > satysfakcjonujące i ciężko pracujący ludzie nie mają prawa do narzekań, jako ... > Żenująca jest zatem krytyka lekarza, pracujacego 80h tygodniowo, za to że smie > on narzeć (zupełnie słusznie przecież) na swoje zarobki. Ponad to ja nie krytkowałam jego zarobków tylko nabijałam się z przygłupa, który tylko może pomażyć o maturze nie wspominając o tytule dr :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio 18.09.05, 20:53 Droga Umfano,Tobie też się zdarzają byki...dlaczego więc śmiejesz się z cudzych literówek?.... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Wiju kiju ;o))) dwie literówki u pana dr z kropką 18.09.05, 20:57 To jest podwójna literówka :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Wiju kiju ;o) trzy literówki u pana dr z kr 18.09.05, 21:04 Kasia mówi: Droga Umfano. Czy ty oby nie jestes forumowym socjologiem? Prowadzisz jakies badania i statystyki nad iloscia literowek w poscie? Kasia mówi: jesli jest tak jak przypuszczam, mam dla Ciebie rozrywke: ile literówek jest wyrazeniu: Pojszłam fczoraj do rezdauraci. Kasia mówi: Zycze miłej zabawy. Tylko sie nie zmęcz. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Kasieńka w POSTACH .... postach kochanieńka :o))) 18.09.05, 21:10 Nie wchodząc nawet w nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio 18.09.05, 20:55 Kasia mówi: Nie bardzo zajmuje mnie stan rzeczywisty. Wszyscy jestesmy tu jedynie wirtualni. Dr miał słuszne argumenty i jedynie one mnie tu interesują. Kasia mówi: Ja przecież też nie nazywam się Kasia, ale nie to jest tu istotne... Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
umfana W takim razie przepraszam Cię Kasiu :o))) 18.09.05, 21:02 i Wij Ci w "oko" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: W takim razie przepraszam Cię Kasiu :o))) 18.09.05, 21:06 No..ja też bardzo,bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio IP: *.aster.pl 18.09.05, 21:02 A ja napisałem :-) Z pewnego przyzywyczajenia, bo zawsze stawiam kropkę po podpisie. Tyle, że tu nie było nazwiska. Zauważyłaś jeszcze jakies poważne błędy w moich postach, by nazywać mnie przygłupem? Maturę zdałem w 1971 roku w liceum im.Lelewela, wtedy jeszcze na pl.Wilsona. Mimo to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:11 Plac Wilsona był nazwany placem Komuny Paryskiej od roku 1953 do 1990. Ale zrozumiałe że w towarzystwie licznych gości spoza Warszawy takie szczegóły przestają mieć znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio IP: *.aster.pl 18.09.05, 21:15 Ani ja, ani nikt z mojej rodziny nigdy nie nazywał tego placu - placem Komuny Paryskiej. Nawet nie przyszło mi do głowy, żeby tak napisać. To chyba na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio 18.09.05, 21:17 Ale z Ciebie wielki Warszawiak! Kto mówił pl.Komuny Paryskiej??? Pozdrawiam Żoliborz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 21:29 Nie przypominam sobie ;o))) Pamiętaj że Ty też będzie schorowany emerytem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? IP: *.aster.pl 18.09.05, 21:31 Krótka masz pamięć: "Ponad to ja nie krytkowałam jego zarobków tylko nabijałam się z przygłupa, który tylko może pomażyć o maturze nie wspominając o tytule dr :o)))" Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 21:32 lewe_oko mówi: spadam stąd. ciut za dużo tu jadu umfano. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 21:41 Lewe oko kogoś mi przypominasz z forum... Lepiej wygaś mnie w swoich ustawieniach tak jak ja to robię :o) Nie chcę z Tobą pisać wiecej. Żegnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 21:43 Nie wiem kogo Ci przypominam. Zrobiłaś mi przykrość poczatkowymi postami - stad tyle we mnie złości. To było niesprawiedliwe i tyle. Podobnie jak czepianie sie o kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 22:51 Przepraszam Lewe_Oko... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 23:40 Ja też pozdrawiam i przepraszam Umfano. I przy okazji pozdrawiam też ursynowsko Jaagę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: "dr." gdzie nazwałam Cię- przygłupem ? 18.09.05, 21:38 Przepraszam ... hm maŻyć no ładnie ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio 18.09.05, 21:13 Umfano. Pracowałam parę lat jako korektorka w dużym ogólnopolskim dzienniku. Śmiem twierdzić, że wykonywałam tę pracę dobrze. A mimo to notorycznie robię literówki i błędy na forum. To o niczym nie świadczy. A czy między Służbą a Zdrowia stawia się kropkę??? Raczej nie. Daj spokój - to smieszne. Profesorowie wydziału polonistyki robią tego typu błędy i gorsze, a co dopiero w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana ludzie wyluzujcie :o) bo mnie pogryziecie ! 18.09.05, 21:21 Uśmiechnijcie się razem z Kasią ;o) PS Ja robię gorsze literówki niż nasz kochany "dr." Nie czepiam się także o błedy e-znajomych, ale jak ktoś pisze beznadziejne bajeczki to sorki... jestem wysoce sceptyczna :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: ludzie wyluzujcie :o) bo mnie pogryziecie ! 18.09.05, 21:23 Dość dobrze znam środowisko lekarskie i myslę, że ta historia jest wysoce prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: ludzie wyluzujcie :o) bo mnie pogryziecie ! 18.09.05, 21:25 Kasia mówi: Droga Umfano, ja usmiechnięta jestem zawsze. Dziękuję jednak za radę. Myslę jednak, że nie istotne jest kto pisze post, istotne czy to co w nim zawarte ma wartosc. Post Dr poruszał istotny problem, dlatego mysle, że można przymknąć surowe oko na rzeczywisty stan jego wykształcenia. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: ludzie wyluzujcie :o) bo mnie pogryziecie ! IP: *.aster.pl 18.09.05, 21:28 Zupełnie nie rozumiem skąd ten brak wiary??? Mam opisać swoją droge zawodową, by ktoś mi uwierzył? W co nie wierzysz? W podaną przeze mnie wysokość pensji? Naprawdę chodzi o tę idiotyczną kropkę? Lekarze nie mają prawa wypowiadać sie na forum? Nie pojmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: ludzie wyluzujcie :o) bo mnie pogryziecie ! 18.09.05, 21:30 Kasia mówi: Nie zwracaj na to uwagi. Zgadzam się z Twoimi opiniami. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Żaden lekarz nie pisze dr z kropka Kasiu idio 18.09.05, 21:21 Kasia mówi: Doceniam twą roztropnosć. Kasia mówi: Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:27 Jaki zawód - miłosny. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Chcialbym wycofac swe wpisy w tym watku 18.09.05, 23:46 Co za licho mnie podkusilo! Nie znosze takiego infantylnego nibydowcipnego belkotu. W co ja sie wpakowalem! Szlag by trafil. Admin - wywal watek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Chcialbym wycofac swe wpisy w tym watku 18.09.05, 23:48 A nie lepiej po angielsku zniknąć, sceptyku?... Trzy ...cztery... juz nas nie ma...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Chcialbym wycofac swe wpisy w tym watku 18.09.05, 23:57 Po angielsku zniknac? To take French leave? OK. Piec ...szesc ...znikam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Chcialbym wycofac swe wpisy w tym watku 19.09.05, 01:57 Kasia mówi: Miło Było. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Jaki zawód najlepszy? 19.09.05, 00:39 E tam..., bezrobotny, ale tylko taki, co wygrał w Totka przynajmniej milion PLN, hehehehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 19.09.05, 01:59 Kasia mówi: Człowiek, ktory wygrywa milion i jest bezrobotny - nie jest zbyt rozgarnięty. Chyba dlatego w naszym kraju wiekszosć bogatych to ludzie "niskich lotów" Kasia mówi: Najważniejsze by wiedzieć jak inwestować. Kasia mówi: Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakiepskarada Najlepszy zawód 19.09.05, 09:00 Najlepszy zawód to oczywiście pielęgniarka. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Jaki zawód najlepszy? 19.09.05, 10:12 kasiadobrarada napisała: > Kasia mówi: Człowiek, ktory wygrywa milion i jest bezrobotny - nie jest zbyt > rozgarnięty. Chyba dlatego w naszym kraju wiekszosć bogatych to ludzie "niskich > lotów" > > Kasia mówi: Najważniejsze by wiedzieć jak inwestować. E tam..., ale się nazwałaś, hehehehehehehehe.... To Twoim zdaniem lepiej jest być czy mieć? Pzdr, Fuzzy > > Kasia mówi: Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 19.09.05, 18:58 Kasia mówi: zdecydowanie lepiej jest BYĆ. Nic bowiem nie wynika z posiadania bez istnienia. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Jaki zawód najlepszy? 20.09.05, 00:16 kasiadobrarada napisała: > Kasia mówi: zdecydowanie lepiej jest BYĆ. Nic bowiem nie wynika z posiadania be > z > istnienia. > > Kasia mówi: Pozdrawiam Pytanie cholernie trudne, to tak jak odpowiadać na pytanie: czy liczby i cyfry istniały zanim je wynaleziono, albo odkryto, albo ile jest liczb w przedziale np. 1,1 - 1,2, hehehehehehe... Mnie wydaje się, że jednak być i mieć! Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.idea.pl 19.09.05, 09:51 Najbardziej intratny zawód to złodziej - biznesmen. Bezkarność gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 19.09.05, 19:00 Kasia mówi: wystarczy, że zdobędziesz nieuczciwie pierwszy milion. Nastepne przyjda same. Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Jaki zawód najlepszy? 20.09.05, 00:07 O! Kosynier to jest to!!! A może podasz tu więcj zawodów z XIX wieku, podpowiem Ci: kowal, bakałarz, subiekt, rzeźnik, zarządca majątku, alchemik, złotnik, hehehehehe... Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadobrarada Re: Jaki zawód najlepszy? 20.09.05, 02:28 Kasia mówi: a może troszkę rozciagniemy cezurę czasową... Kasia mówi: Płatnerz, Maślarz, Garncarz Kasia mówi: a współczesnie -> Pilarz, Ciągacz, Modystka Kasia mówi: i cos ponadczasowego: Gorseciarka Kasia mówi: Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Jaki zawód najlepszy? IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.10.05, 00:26 TT mówi: prezydent Odpowiedz Link Zgłoś