jaijaija Re: OSIEDLE LECH 11.01.06, 11:18 Witam.Mieszkam na tym osiedlu,nie jest zle.Duzo zieleni,zaparkować też jest gdzie,mieszkania ładne,szkoda tylko że ludzie zadzierają nosy,i każdy myśli że wszystko mu się należy BO PŁACI!!!Ostatnio słyszałam rozmowę lokatorki z panią do sprzatania klatek,nie bedę tu przytaczać romowy tych pań,bo ze strony lokatorki wiało chamstwem ale na koniec usłyszałam zdanie lokatorki:PŁACĘ TO WYMAGAM!Naprawdę nie widziałam problemu,no ale..... Pozatym są też zwykli ludzie,mili,usmniechnięci mam wielu znajomych.Wpisujcie się ludziska bo jakoś tu pusto!!!!Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: OSIEDLE LECH 11.01.06, 11:28 Jeśli miałbym mieszkać na którymś z osiedli piaseczyńskich no napewno byłoby to Osiedle Lecha. Szkoda że już nie buduja bo w przeciwieństwie do innych inwestorów budowali z głową. Mam trochę znajomych na tym osiedlu i są zadowoleni . Odpowiedz Link Zgłoś
jaijaija Re: OSIEDLE LECH 11.01.06, 12:33 Witam.A ty na jakim osiedlu mieszkasz,jeśli moge zapytać?Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Re: OSIEDLE LECH 11.01.06, 14:37 Mam to szczęście że mieszkam w swoim domku. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: OSIEDLE LECH 13.01.06, 12:01 miszkam na Lechu od chyba 5 lat ;) i nie zadzieram nosa tylko sie usmiecham...szkoda ze nie znam sasiadow....Podczas rocznego zwolnienia (ciaza i dziacko) poznalam jedna baardzo fajna mame z Mlynarskiej :) ale tak to nie mamy tam 'znajomych'. Chociaz po powrocie do pracy, nawet nie ma kiedy sie poznac, bo w tygodniu wszyscy w pracy (lacznie juz teraz ze mna) a w weekendy przewaznie gdzies sie wyrusza... Ni emnei pozdrawiam wsystkich serdecznie Zuziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
wokomex Re: OSIEDLE LECH 17.01.06, 15:11 Susanko a fajnego sąsiada to zadnego nie poznałaś ;) ? Pozdrawiam sąsiadów blizszych i dalszych z Młynarskiej. Sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
jaijaija Re: OSIEDLE LECH 22.01.06, 23:03 Witam susanke:)Również mieszkam na Lechu od 5 lat,i poznałam dużo fajnych mam z Młynarskiej,susanka a może ciebie też znam;)Nie mówię od razu że to ja jestem tą "fajną mamą"którą poznałaś ale może zamieniłyśmy parę zdań:))) Ostatnio jakoś nudnawo na naszym osiedlu,mróz chwycił i wszyscy się pochowali do swoich norek,ja dziś nosa za drzwi nie wysunęłam,mąż z dzieckiem do sklepu polecieli,wrócili po 10 min,zmarznięci niesamowicie.Tęsknię za latem,marzy mi się wyjść z dzieckiem usiąść na ławce i chłonąć ciepło,słońce..a patrząc za okno wydaje mi się że lata już nie będzie,szaro,buro,zimno,brrr... No nic,nie patrząc za okno jaki ziąb nas otacza,pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
jula73 Re: OSIEDLE LECH 24.01.06, 10:38 czy u kogoś z mieszkańców osiedla Lech było wczoraj zimno? Ja nie wiem co się dzieje ale kaloryfery odkręcone do oporu a w mieszkaniu chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
jaijaija Re: OSIEDLE LECH 25.01.06, 09:04 Witam.U mnie też jest chłodno i tak jak u ciebie wszystkie kaloryfery odkręcone na piateczkę.Niestety u mnie winą jest to że mam nieszczelne okno,mąż przeciągnął pod nim kable od anteny i je zniszczył!Pod oknem kładę kocvk ale i tak wieje po nogach.W sobote miałam śnieg w domu,wielka kupe sniegu właśnie pod tym oknem.Kaloryfery są naprawdę gorące,dotknąć się nie da,mam dla ciebie rozwiązanie,ciepłe skarpety i polarek,ja tak własnie robię.Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
wokomex Re: OSIEDLE LECH 25.01.06, 09:25 Witam Sąsiadki i Sąsiadów, Ja tez zyję na Lechu :), dziwi mnie trochę, że u Was zimno. Ja mam mieszkanie na parterze, gdzie teoretycznie powinno byc najzimniej a mimo to mam ciepło. Owszem wieje troche od okna, kocyk nie załatwiła sprawy ;) ale jest naprawde ok. kaloryfer na 3-lub 4 mało tego wyłączany na czas wyjścia do pracy. Pozdrawiam i pamietajcie, tylko 2 miesiace i wiosna.... Odpowiedz Link Zgłoś
jula73 Re: OSIEDLE LECH 25.01.06, 14:11 Moje mieszkanie też jest na parterze i koszmarnie wieje od okien, szególnie w sypialni. To chyba jest powód, nie pamiętam takich mrozów i też nigdy wcześniej nie marzłam w swoim mieszkaniu. Pozdrawiam...byle do wiosny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaijaija Re: OSIEDLE LECH 26.01.06, 13:34 Wokomex,ja myslę że ty poprostu gorący facet jesteś,i żadne mrozy ci nie straszne.Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
wokomex Re: OSIEDLE LECH 27.01.06, 10:05 Witaj Magda, Rozszyfrowałaś mnie bezbłednie ;) gratuluję jak to zrobiłaś :). No więc gdybyś marzła a miała wolną chatę, postarałbym sie aby było Ci cieplej.... :) Pozdrawiam serdecznie. Ps. Sąsiedzi moi mili do wiosny juz mniej niz 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
jaijaija Re: OSIEDLE LECH 28.01.06, 10:32 Wokomex,kurcze nie spodziewałam się takiej odpowiedzi:)Ale pomyślę,choć narazie mrozy minęły i wszystko wróciło do normy. Ps.2 miesiące do wiosny,oj będzie się dłużyło.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flanio01 Re: OSIEDLE LECH -zarząd 17.02.06, 15:39 Witam sąsiadów mieszkańców LECHa! Pytanie z nowej bajki - co się dzieje z naszym nowym/starym Zarządem? Po ostatnim walnym zgubiłem wątek. Objasnijcie prosze kto jest teraz w Zarządzie i co się dzieje z wodomierzami o które był cały ten hałas? Odpowiedz Link Zgłoś
jaijaija Re: OSIEDLE LECH -zarząd 08.03.06, 21:15 Witam.A więc odpowiedż jest prosta,nic się nie dzieje.Słyszałam,że głosy były źle policzone,i od tamtej pory cisza.Nie rozumiem czemu tak się to skończyło,bo przecież walne było dosyć burzliwe.Co do wodomierzy wisiało ogłoszenie,że narazie mamy nie wpłacać kasy,więc nie wpłacam,widac nie były aż tak strasznie potrzebne.Nie rozumiem zaistniałej sytuacji,swoją drogą walne mimo że było burzliwe,do niczego nie doprowadziło.Na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie stwierdzić kto jest w zarządzie,i jak to wszystko się skończy.Ciesze się tylko że nadal mam tysiaka w kieszeni.Pozdrawiam cieplutko. P.S- Oj wokomex świntuszku,myslę że wytrzymam do wiosny bez dodatkowego grzania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
basiakoc Re: OSIEDLE LECH -zarząd 22.03.06, 11:15 28 marca coroczne walne, może coś się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś