abujak 28.12.05, 12:16 Witam! Czy wszyscy notariusze w Warszawie za swoje usługi (przy podpisywaniu aktu notarialnego) biorą maksymalną dopuszczalną stawkę? Jeśli są tacy, co biorą mniej, to proszę polećcie jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klientka Re: notariusz tani poszukiwany IP: *.chello.pl 28.12.05, 13:37 Polecam kancelarię Barbary i Tomasza Bąbków ( taaaaak przez "ą") przy ulicy Nowogrodzkiej. Bardzo sympatyczni ludzie, przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: notariusz tani poszukiwany 28.12.05, 13:43 A ja polecam notariuszkę:) Alina ZAjączkowska NIewczas , znajdziesz namiary na stronie www.notariusze.waw.pl dzielnica Ursynów, ona mieści sie na Al.Ken 36 lok 11. Ostatnio postrzebowałam cos do urzędu Pracy i zrobiła mi najtaniej, wszystko wytłumzcayła, wspaniała kobietka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernii Re: notariusz tani poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 13:31 ja mogę polecić panią Anitę Sitnicką-Urbaniak. Bardzo kompetentna pani notariusz i nie bierze maksymalnych stawek.. Odpowiedz Link Zgłoś