akami 30.10.02, 21:35 Kochani! Moja luba chce iść na dobe lody. Gdzie są najlepsze lody w Warszawie (knajpki)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akami Re: LODY??? 30.10.02, 21:52 Ludzie! Bez Was panna mi ze szczętem skapieje bez lodów! Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: LODY??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 21:56 Do Zielonej Budki marsz! Albo miłe jest Corso na Pl.Zbawiciela, przy nim fajnie zakręcają tramwaje i wieczorami jest klimaciarsko. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: LODY??? 30.10.02, 22:04 każda sympatyczna knajpka, gdzie kelnerka nie zrobi "kaczej mordy" jak poprosisz ją o kawę z lodami (łyżeczka lodów wrzuconych do filiżnki, do tego odrobina koniaku - palce lizać !) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: LODY??? 30.10.02, 22:09 przyniesiona (przez Ciebie!!!) różyczka (obsługa znajduje wazonik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_29 Re: LODY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 15:16 Bez wątpienia najlepsze lody są w lodziqarni Malinova. Drogie ale warte swojej ceny. Mokotów, al. Niepodległości. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obżartuch Re: LODY??? IP: proxy / *.k.mcnet.pl 31.10.02, 15:56 a ja lubię na starówce koło barbakanu, ale tam niebardzo jest gdzie usiasc w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: LODY??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.10.02, 16:43 Potwierdzam, że Malinova ma pyszne lody. Nie jest to wprawdzie romantyczny lokal, ale raj dla łasuchów. Polecam pistacjowe, cookies i malinowe. Bozena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re:sa dobre lody w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 17:44 Chlodna przy Zelaznej . Jedz ze swoja w ciemno. POlecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś