kamilz12 13.01.06, 12:11 Czy poszukiwaliście niań dla swoich pociech ??? Długo szukaliście ??? Jakie wymagania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azoorek Re: Ninia 13.01.06, 18:25 Jak szukalam, to porozwieszalam po osiedlu- to swoje zalety i wady. Z jednej strony nie spozniala sie, bo nie byla uzalezniona od komunikacji, z drugiej podejrzewalam, ze czasami siedziala u siebie w domu.No i miala gdzie i z kim stac na plotach.Z tym, ze ogloszenia trzeba bylo codziennie rozwieszac na nowo, bo zrywali, zeby byla mniejsza konkurencja. Na moim osiedlu standart to 1000 zl.Tak sie teraz zastanawiam - niania czy przedszkole- co gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
maja.s77 Re: Ninia 13.01.06, 21:25 Ja szukam przez ogłoszenia na www.niania.pl. Właśnie dziś była pierwsza Pani na rozmowie. W niedzielę będzie następna. Ciężka sprawa, bo jak tu podczas 2 godz. rozmowy poznać i ocenić człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mwk2 Re: Ninia 14.01.06, 07:26 Ja szukalam przez agencje www.opiekunki.pl jestem ze swojej bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś