Dodaj do ulubionych

Smaki Warszawy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 00:08
Jedzonko jest ok, tylko czemu tak drogo??
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Smaki Warszawy IP: *.bcf.pl / *.bcf.pl 26.01.06, 09:24
      W Restauracji nie byłam ale cukiernia ... BAJKA - w szczególności tort
      pistacjowy! I jeszcze trzeba dodać, że jest bardzo miło obsługa :)
      • Gość: benek Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:09
        OK, tylko do czegóż ta pretensjonalna nazwa nawiązuje? Bo smaki Warszawy to nie
        są ani historycznie, ani "pod żadnem innem względem"...
    • Gość: Tele Re: Smaki Warszawy IP: *.netia.com.pl 01.03.06, 16:33
      Bardzo dobra kuchnia. Raczej nie dodają glutaminianu sodu, tak jak np. w 99,
      bo mam czuły żołądek, a tutaj było bez problemów. I faktycznie słodycze są
      rewelacyjne.
    • Gość: Wiktoria i Michał Re: Smaki Warszawy IP: *.crowley.pl 10.03.06, 19:42
      Byliśmy, jedliśmy i jesteśmy zachwyceni!! Co do cen, to wcale nie jest aż tak drogo, porównując inne restauracje tej kategori. Powiedziała bym, ceny są wręcz konkurencyjne. A desery....poezja smaku. Na pewno wrócimy, tymbardziej że dostaliśmy w prezencie wspaniałą płytę z romantyczną muzyką i pięknymi zdjęciami. Z czystym sumieniem polecam wszystkim.
    • Gość: Karola Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:46
      jest fajnie, polecam, super obsluga i rewelacyjne ciastka
    • Gość: Anuś Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:47
      Cukiernia obłędna!
    • Gość: Anna Re: Smaki Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:29
      Rewelacyjne potrawy, podane w bardzo ciekawy i oryginalny sposób. Polecam,
      polecam i jeszcze raz polecam. Polędwiczki wyśmienite, a grasica czy móżdżek
      palce lizac.
      • solinka Re: Smaki Warszawy 17.03.06, 22:17
        Na kolację wyciągnęła mnie żona. Nie bardzo miałem ochoty tam iść, ale zaraz po
        wejściu do środka zapomniałem o mojej niechęci do tego wyjścia. Bardzo
        przytulne i ciepłe miejsce. Jedzenie PYCHOTKA. Palce lizać. Gdy ja wcinałem
        steka, żona zachwycała się polędwiczkami. Juz dawno nie jadłem takich
        pyszności. Po prostu rewelacja. Gratulacje dla Szefa Kuchni. Mam nadzieję, że
        nastepnym razem to ja wyciągnę żonę :)
        • Gość: laseczka Re: Smaki Warszawy IP: 212.76.37.* 06.04.06, 23:05
          piękna wnętrze, świetna cukiernia ale ta kuchnia rewelacja. gratulacje. byłam we
          wtorek z przyjaciółmi rewelacyjna zupa rybana, a perliczka z fułagrą palce
          lizać, następnym razem musze pozanać tego kto to przygotował.
          • Gość: Pawcio Re: Smaki Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.06, 09:32
            Z czego jest zupa rybana ?
    • Gość: Joasia Re: Smaki Warszawy IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.04.06, 15:21
      Cudowna atmosfera, przepyszne dania (chyba nigdy wczesniej nie jadłam lepszych
      deserów. Idealna restauracja na spędzenie romantycznego wieczoru we dwoje.
      Jestem pod wrażeniem.
    • Gość: Jolka Re: Smaki Warszawy IP: *.etel.net.pl 08.06.06, 14:10
      W zasadzie wszystko jest bardzo o.k. z tymi oto wyjątkami:
      zwiędłe kwiaty na stole (brr),
      nie zawsze kompetenta obsługa (uwaga! niektórzy są o.k.)
      obrust tak mokre od pryskania wodą,że wychodze stamtąd zakatarzona.
      No! ale nie należy łokci trzymac na stole .
      • Gość: Antoni G. Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:41
        Zgadzam się z Panią!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka