Gość: smakosz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 00:08 Jedzonko jest ok, tylko czemu tak drogo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Smaki Warszawy IP: *.bcf.pl / *.bcf.pl 26.01.06, 09:24 W Restauracji nie byłam ale cukiernia ... BAJKA - w szczególności tort pistacjowy! I jeszcze trzeba dodać, że jest bardzo miło obsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:09 OK, tylko do czegóż ta pretensjonalna nazwa nawiązuje? Bo smaki Warszawy to nie są ani historycznie, ani "pod żadnem innem względem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tele Re: Smaki Warszawy IP: *.netia.com.pl 01.03.06, 16:33 Bardzo dobra kuchnia. Raczej nie dodają glutaminianu sodu, tak jak np. w 99, bo mam czuły żołądek, a tutaj było bez problemów. I faktycznie słodycze są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria i Michał Re: Smaki Warszawy IP: *.crowley.pl 10.03.06, 19:42 Byliśmy, jedliśmy i jesteśmy zachwyceni!! Co do cen, to wcale nie jest aż tak drogo, porównując inne restauracje tej kategori. Powiedziała bym, ceny są wręcz konkurencyjne. A desery....poezja smaku. Na pewno wrócimy, tymbardziej że dostaliśmy w prezencie wspaniałą płytę z romantyczną muzyką i pięknymi zdjęciami. Z czystym sumieniem polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:46 jest fajnie, polecam, super obsluga i rewelacyjne ciastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuś Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:47 Cukiernia obłędna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Smaki Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:29 Rewelacyjne potrawy, podane w bardzo ciekawy i oryginalny sposób. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Polędwiczki wyśmienite, a grasica czy móżdżek palce lizac. Odpowiedz Link Zgłoś
solinka Re: Smaki Warszawy 17.03.06, 22:17 Na kolację wyciągnęła mnie żona. Nie bardzo miałem ochoty tam iść, ale zaraz po wejściu do środka zapomniałem o mojej niechęci do tego wyjścia. Bardzo przytulne i ciepłe miejsce. Jedzenie PYCHOTKA. Palce lizać. Gdy ja wcinałem steka, żona zachwycała się polędwiczkami. Juz dawno nie jadłem takich pyszności. Po prostu rewelacja. Gratulacje dla Szefa Kuchni. Mam nadzieję, że nastepnym razem to ja wyciągnę żonę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseczka Re: Smaki Warszawy IP: 212.76.37.* 06.04.06, 23:05 piękna wnętrze, świetna cukiernia ale ta kuchnia rewelacja. gratulacje. byłam we wtorek z przyjaciółmi rewelacyjna zupa rybana, a perliczka z fułagrą palce lizać, następnym razem musze pozanać tego kto to przygotował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Smaki Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.06, 09:32 Z czego jest zupa rybana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Smaki Warszawy IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.04.06, 15:21 Cudowna atmosfera, przepyszne dania (chyba nigdy wczesniej nie jadłam lepszych deserów. Idealna restauracja na spędzenie romantycznego wieczoru we dwoje. Jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Smaki Warszawy IP: *.etel.net.pl 08.06.06, 14:10 W zasadzie wszystko jest bardzo o.k. z tymi oto wyjątkami: zwiędłe kwiaty na stole (brr), nie zawsze kompetenta obsługa (uwaga! niektórzy są o.k.) obrust tak mokre od pryskania wodą,że wychodze stamtąd zakatarzona. No! ale nie należy łokci trzymac na stole . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni G. Re: Smaki Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:41 Zgadzam się z Panią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś