Gość: Adam IP: *.futuremedia.pl 05.05.06, 06:44 Pracuję blisko tego żarełka i mnie najlepiej smakują pierogi .Szkoda że lokal mały ,często brak miejsc w czsie przerwy w pracy. Ale zamawiam przez telefon te moje pierogi i przynoszą mi je do biura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Mniam Mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:30 Salatka naprawde dobra,tak samo jak pierogi ze szpinakiem . Szkoda że nie ma wina i zakaz palenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Mniam Mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:10 Faktycznie w czasie lunchu ciężko o miejsce, ale po pracy już jest łatwiej. Często bywam po 16.00 jest już łatwiej o miejsce, a jedzonko faktycznie ZNAKOMITE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Mniam Mniam IP: *.ssss.gouv.qc.ca 09.05.06, 18:15 Juz niedlugo, dokladnie we wrzesniu, bede spedzal wakacje na Krochmalnej, wiec wiele sobie obiecuje po tych wspanialosciach z Mniam Mniam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Mniam Mniam IP: *.localdomain / *.apsys.pl 05.06.06, 17:52 bardzo fajne miejsce, kanapeczki sa naprawde mniammniam! I pierogi ruskie jak u mamy! Faktycznie knajpka malenstwo, ale zawsze mozna wziaźć coś na wynos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Mniam Mniam IP: 195.42.249.* 16.09.06, 18:37 Trochę chyba z tymi zachwytami przesadzacie, bo nie wszystko tam jest znowu takie pyszne. Choćby makarony: raczej dolna streta stanów średnich warszawskich knajp. Chociaż przyznaję że pierogi z mięsem smaczne jak mało gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mniam Mniam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:21 Bylam w MM raz i srodze sie zawiodlam - zamowilam ciabatte z kurczakiem, dostalam faktycznie ciabatte, ale niesmaczna i jakas taka przywiedla, a zamiast kurczaka byla fatalna wedlina, zakladam ze drobiowa. Kolezanka wziela penne, bylo jadalne, ale rozgotowane, a sos bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Mniam Mniam IP: *.acn.waw.pl 20.03.07, 23:03 Do wyżej ,ej nie przesadzaj wszedzie w każdej dziedzinie są wpadki ,ale jak gotuje ten otyły (chyba 180kg he he )kucharz to wszystko jest ok . Niektóre makarony mają tam jajeczne. Mie tam smakuje i chodzę tam dwa , trzy razy w tygodniu a w tym obszarze jest mnóstwo knajp . Nawet raz poprosiłam żeby jednąz past inaczej mi zrobili i tak się stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Mniam Mniam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 10:32 kiedy tam wreszcie przstanie śmierdzieć kuchnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Mniam Mniam IP: 82.147.48.* 05.12.08, 21:45 wow, moze kiedy zamurują przejscie i nie bedziesz widziała jak doprawiają paste????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montego Mniam Mniam IP: 82.147.48.* 05.12.08, 21:41 baa! co tu pisać, rozkosz jaka daje zmysłom obcowanie z penne rigatoni jest trdudna do opisania.... trzeba spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś