Gość: Były platformers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:56 Maciej Świderski to były asystent Jana Rokity i współpracownik Hanny Gronkiewicz-Waltz. Świderski jest zamieszany w aferę mieszkaniową w bemowskim TBS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iron Fist Tylko 10? Słaby wynik, co z Machowskim, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:10 Plewą, M. Komorowskim i innymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:37 To jeszcze mało: młode wilczki piskorskiego- Adam Grzegrzółka-radny Dzielnicy Pragi Południe, Magdalena Zabłocka- wiceprzewodnicząca rady Dzielnicy Bielany, Kacper Pietrusiński-radny Dzielnicy Bielany, Mateusz Zalewski-radny Dzielnicy Śródmieście. Jak się czyści to się czyści do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i bolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.chello.pl 18.05.06, 11:42 Jedyną radą jest chyba wogóle przecięcie tego wrzodu jakim sa Młodzi Demokraci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:51 Niech włodarze PO zrobią czystki w Młodych Demokratach, a zwłaszcza w stołecznym i mazowieckim oddziale Młodych Demokratów-tam jest pełno szamba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.telpress.com.pl 18.05.06, 11:58 Jasne, powinni wyrzucić wszystkich, ktorzy ... No własnie, ktorzy co? znali i wspólpracowali z Piskorskim? Toż to od samej góry trzeba by zacząc. Pan Tusk, Schetyna - to tez dawni kumple Piskorskiego. A moze trzeba wyrzucic wszystkich przebojowych, inteligentnych, myślących - miernotami łatwiej rządzić! Tylko z miernotami nigdy niczego nie wygracie. A moze by tak jakieś merytoryczne czy prawne kryteria wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lollita Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:15 Zapomniano równieź usunąć z PO dwóch radnych Dzielnicy Bielany-Piotr Mazurek i Robert Paleczny.Ci dwaj zostali wybrani radnymi z list Pisu,ale w niedługim czasie przeszli do PO przez kontakt z Piskorskim i Kozakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:49 Tym sposobem należałoby też usunąć panią Hanie Gronkiewicz - Waltz, bo ona też została członkiem PO "przez kontakt z Piskorskim". Ciekwe kryterium, myslałem, że z partii usuwa się w zziwazku z tym, że ktoś załmał prawo, statut partii, zrobił jakiś przekręt - a nie, że się z kimś zna, ktos komus podał rękę albo, że ktoś kiedys koło kogoś stał. Czy Ci z forum, którzy sie wypowiadają i domagają się krwi mogliby przedsatwić jakieś konretne zarzuty - kiedy złamał prawo, co ukradł, co przekrecił - pod tych osób? Tak w punktach poproszę - tylko ze szczególami, a nie jakieś rojone plotki. Sławomir Potapowicz - Jan Dzuibecki - Jan Artymowski - Adam Grzegrzółka - Magdalena Zabłocka - Kacper Pietrusiński - Mateusz Zalewski - Piotr Wertenstain - Żuławski - ... te nazwiska padły tutaj, ale nitkt nie przedstawił ZADNEGO konkretnego zarzutu. Jednyną tak na prawdę ich winą było po prostu to, że nie lubiła ich Hania Gronkiewicz Waltz. To wystarczyło. Tylko jeśli to kryterium będzie dalej stosowane to skończy sie tym, że w warszawskiej PO zostanie sama Hania, bo przecież ta himeryczna kobieta może się poobrażać na wszystkich, nawet na swoich najblizszych przydupasów. Widać wyraźnie, że ta partia podąża w stronę KACZYZMU. Ciekawe kiedy wezma przykład z historii i zaczną usuwać ludzi za kształt nosa albo pochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / młodzi demokraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:57 zobaczcie sami historię warszawskiego koła warszawa.smd.org.pl/historia.html widać że część z tej dziesiątki przekazywała sobie wzajemnie stanowisko przewodniczącego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieżda Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:06 Myślałam,że również usunął z PO wiceburmistrza Dzielnicy Mokotów pana Wiktotora Czechowskiego, który jest też związany z ludźmi piskorskiego. Trzeba go usunąć z PO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praga Południe Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:11 Same miernoty i ćwierćinteligentów typu Stolarczyk i Lenarczyk zostawić w partii. Pitera już całą masę nieudaczników szykuje na listy wyborcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i bolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.chello.pl 18.05.06, 12:22 Tak, tak młodzi i przebojowi. Zwłaszcza to drugie. Nikt tak pieknie jak oni nie potrafił pompować kół przed kazdymi wyborami. Gó..arskie aparatczyki, które znalazły sposób na zycie - polityka, nic wcześniej w życiu nie osiagając. Rozumiem zdarzaja sie naprawde dobrze poukładani młodzi ludzie. Ale bez przesady PO w Warszawie stała sie partią pajdokracji. Poniewaz nasi dzielni Młodzi demokraci nic innego nie potrafia poza gierkami partyjnymi to teraz zostanie im chyba tylko pompowanie kół w maluchach :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:32 Piskorczycy finansowali kampanię wyborczą obecnej szefowej PO posłanki pani Małgorzacie Kidawie- Błońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:36 To wszystko prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDZIWIONA Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:45 Chyba nie, tak ostatnio skrytykowała go G.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:56 Schetyna jest zamieszany w sprawę GGKO i jest prowadzone śledztwo w prokuraturze. Pan Schetyna musi odejść z PO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:53 Taaa... a Schetyna to niby nigdy kół nie pompował... A w Dolnośląskiej UW nigdy nie było czegoś takiego jak "frakcja akademii ekonomicznej" i Zarząd Krajowy tej partii nigdy nie wysłyła Smółki z ekipą celem wyjaśnienia sytuacji przed zajazdem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruski pieróg Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:27 Zapomniano wyrzucić takźe z PO wiceprzewodniczącego rady Dzielnicy Żoliborz Piotra Wertenstaina- Żuławskiego,jest to człowiek Piskorskiego na Żoliborzu i też wywodzący się z Młodych Demokratów Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii 18.05.06, 12:53 Czyli równo kosimy wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:58 Pewnie,że tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; koszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:38 moją propozycją do ostrzału jest Marcin Kalek. wierny wilczek, w dodatku złapany za rękę podczas fałszerstw na wyborach w SMD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip flisowski Re: koszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:46 ten post został zamieszczony z ip Filipa Flisowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Lenarczyk opuścił klub radnych PO na Pradze Płd. w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:18 lutym br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praga Południe Re: Lenarczyk opuścił klub radnych PO na Pradze P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:07 Tak naprawdę to w marcu i tylko dlatego, że i tak by został wywalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi W. Czechowski nie jest członkiem PO, jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:17 wicebur. z ich rekomendacji (był członkiem PZPR). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:43 Zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Przede wszystkim 18.05.06, 13:00 PO powinna pozbyć się swojego demona, jakim jest Schetyna. To on jest odpowiedzialny za to, że nie powstała koalicja z PiS i teraz mamy taki pasztet. De facto to dzieki niemu Lepper i Giertych są w rządzie :P Schetyna rządzi Tuskiem, który go potulnie słucha. Jest cichy, apokojny, nie wychyla się przed kamery, ale to on trzęsie PO. Gdyby mu się dobrać do jego intresów i powiązań, PO rozleciałaby się z hukiem. "Układ warszawski" to był układ niejasnych interesów i grubej forsy, ale w prównaniu z panem Grzegorzem piskorczycy to przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:15 Na Naszym Forum w tej dyskusji padają konkretne fakty,osoby,nazwiska. Szanowni redaktorzy Gazety!! Proszę zajmijcie się wreszcie do końca czyszczeniem PO w Warszawie z ludzi związanych z ludźmi Piskorskiego,Schetyny,Kozaka. Ten wrzód trzeba usunąć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [ a za co Widaś poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:42 tzn. Marcin Maria Widawski z mokotowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Re: a za co Widaś poszedł? IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:57 Tak na prawdę, to pewnie za to co wszyscy - za brak sympatii ze strony HGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widawa Re: a za co Widaś poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:48 Bo ma sprawę karną i pisze o nim Fakt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Re: a za co Widaś poszedł? IP: 80.51.246.* 19.05.06, 09:19 A za co dokładnie ma tę sprawę karną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanB Re: Przede wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:17 Schetynę ciężko usunąć zanim rozwiąże się WSI, taka jest prawda o tym nieciekawym polityku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:20 Ale wyczyścić PO w Warszawie z ludzi Kozaka i Piskorskigo da się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:23 gość piszący z sieci - IP: *.internetdsl.tpnet.pl to sam z sobą gada Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:25 Mało to ludzi ma neostradę? Ty masz UPC i co??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:28 Nie jednemu psu łysek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:30 Łyso ci Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:31 ?????? Ne znaju :) ja to nie hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:32 Hej hihi odezwij się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burżuj Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:35 Ciekawa ta dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:37 Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem - odzywam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:41 Co dalej będzie z warszawską i mazowiecką PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hih Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:44 człowieku my tu na poważnie, czy hihi to rachela a ty jakieś głupoty o PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:46 No właśnie, co z PO będzie, zawiążą koalicję z SLD czy jednak nie??? Ach ta polska prawica :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:50 Czy rachela to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:54 jaka rachela? podaj nazwisko, adres, nr buta to odpowiem, a nie tak, czy rachela to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:56 Hermenegilda Kociubińska ul.Gałczyńskiego 4 nr buta 48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:57 a to co innego. Widać, że elegancka i kulturna panna. Nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 14:00 A Ty to pies Fafik???????? -- Chwila szczęścia znaczy więcej niż tysiąc lat sławy. /-/ Voltaire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:01 ????????????????????, raczej kot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:03 Rosalba i hihi to jedno w tej samej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:06 najpierw, że jestem rachela potem rosalba. A ja jestem autonomiczne, niepodległe i samorządne hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:09 Ok,Rosalba . Czy Piskorski jest powiązany z Szrajberem? Odpowiedz Link Zgłoś
rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 14:11 A co ja jestem, działacz PO? Nie wiem, ja słyszałam plotkę, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:19 Skąd tą plotkę zdobyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:24 Co ten uśmiech oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 A ja mam pytanie :P 18.05.06, 13:53 Czy w warszawskim PiSie jest ktoś pzwiązany ze środowiskiem Piskorskiego?? Tam różne dziwne ruchy były. A nawet chyba jeden poseł coś ma z nim współnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : i tak ma być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:31 Janku łączę się z Tobą w bulu. też bym ocipiał jakbym stracił cieplustką posadę w PO. ale nie martw się pójdziesz teraz do szkoły i zagospodarujesz sobie tak wolny czas. jesteś inteligentny i dużo wyniesiesz z monografów pt. co czuje ten kogo wydymali. nie zapominaj że na roku będziesz miał wielu znajomych. pouczycie się razem. skończyła się sielanka zaczyna się dorosłe życie. poznacie jego drugą naturę. wcześniejszą znaliście tylko z pozycji wilka noszącego. teraz będzie wilk poniesiony. szkoda że wczoraj nie widziałem twojej buźki jak się dowiedziałeś o pozytywnej "rekrutacji" nie jest to twój ulubiony kierunek, ale trudno. coś musisz robić. pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na Tuska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [ Re: Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:48 na Tuska jadą wszyscy. nic mu tak dobrze nie wychodzi jak zrobienie kanapy z 30% poparciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admirala Re: Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na T IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:55 Nie moze wyjśc z traumy po tym, kiedy się dowiedział, że ma dziadka w Wermahcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomiak Re: Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na T 18.05.06, 15:19 Artymowski zapowiedział że będą chcieli zaskarżyć konwencję jak im nie dadzą wejściówek. może będzie jeszcze z nich jakiś pożytek, jak wywołają burzę wokół kandydatury Tuska. za samo przerżnięcie wyborów powinna go spotkać zielona trawka:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w E niech zostanie nadal przewodniczącym... 18.05.06, 17:22 Ktos musi dokończyc dzieło "zatopienia", no jak "prawdziwy męzczyzna" Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torsja Re: Ja, ja , ja mu pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:52 Zobaczycie, kaczor przy niej to super mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Założą pewnie własną partię. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoriętowany ! Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:18 to jest poprostu czystka kiedy polecą ci którzy sympatyzują ze świecznikiem !!!!!!!!!!! może znowu będzie można kupić mieszkanie po cztery zł. za metr w centrum? bo ta Pani tak chciała? i wyproszono ją z pokoju , śmiech nie był potrzebny teraz mamy tego skutki. Odpowiedz Link Zgłoś