Dodaj do ulubionych

Piskorczycy wyrzuceni z partii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:56
Maciej Świderski to były asystent Jana Rokity i współpracownik Hanny
Gronkiewicz-Waltz. Świderski jest zamieszany w aferę mieszkaniową w bemowskim
TBS.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iron Fist Tylko 10? Słaby wynik, co z Machowskim, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:10
      Plewą, M. Komorowskim i innymi?
    • Gość: lolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:37
      To jeszcze mało: młode wilczki piskorskiego- Adam Grzegrzółka-radny Dzielnicy Pragi Południe,
      Magdalena Zabłocka- wiceprzewodnicząca rady Dzielnicy Bielany, Kacper Pietrusiński-radny Dzielnicy
      Bielany, Mateusz Zalewski-radny Dzielnicy Śródmieście.
      Jak się czyści to się czyści do końca
      • Gość: i bolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.chello.pl 18.05.06, 11:42
        Jedyną radą jest chyba wogóle przecięcie tego wrzodu jakim sa Młodzi Demokraci
        • Gość: lolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:51
          Niech włodarze PO zrobią czystki w Młodych Demokratach, a zwłaszcza w stołecznym i mazowieckim
          oddziale Młodych Demokratów-tam jest pełno szamba
          • Gość: Tola Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.telpress.com.pl 18.05.06, 11:58
            Jasne, powinni wyrzucić wszystkich, ktorzy ... No własnie, ktorzy co? znali i
            wspólpracowali z Piskorskim? Toż to od samej góry trzeba by zacząc. Pan Tusk,
            Schetyna - to tez dawni kumple Piskorskiego. A moze trzeba wyrzucic wszystkich
            przebojowych, inteligentnych, myślących - miernotami łatwiej rządzić! Tylko z
            miernotami nigdy niczego nie wygracie. A moze by tak jakieś merytoryczne czy
            prawne kryteria wprowadzić.
            • Gość: lollita Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:15
              Zapomniano równieź usunąć z PO dwóch radnych Dzielnicy Bielany-Piotr Mazurek i Robert Paleczny.Ci
              dwaj zostali wybrani radnymi z list Pisu,ale w niedługim czasie przeszli do PO przez kontakt z Piskorskim
              i Kozakiem
              • Gość: Admiral Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:49
                Tym sposobem należałoby też usunąć panią Hanie Gronkiewicz - Waltz, bo ona też
                została członkiem PO "przez kontakt z Piskorskim".

Ciekwe kryterium, myslałem, że z partii usuwa się w zziwazku z tym, że ktoś
                załmał prawo, statut partii, zrobił jakiś przekręt - a nie, że się z kimś zna,
                ktos komus podał rękę albo, że ktoś kiedys koło kogoś stał.
                Czy Ci z forum, którzy sie wypowiadają i domagają się krwi mogliby przedsatwić
                jakieś konretne zarzuty - kiedy złamał prawo, co ukradł, co przekrecił - pod
                tych osób?
                Tak w punktach poproszę - tylko ze szczególami, a nie jakieś rojone plotki.
                Sławomir Potapowicz -
                Jan Dzuibecki -
                Jan Artymowski -
                Adam Grzegrzółka -
                Magdalena Zabłocka -
                Kacper Pietrusiński -
                Mateusz Zalewski -
                Piotr Wertenstain - Żuławski -
                ... te nazwiska padły tutaj, ale nitkt nie przedstawił ZADNEGO konkretnego
                zarzutu.
                Jednyną tak na prawdę ich winą było po prostu to, że nie lubiła ich Hania
                Gronkiewicz Waltz. To wystarczyło. Tylko jeśli to kryterium będzie dalej
                stosowane to skończy sie tym, że w warszawskiej PO zostanie sama Hania, bo
                przecież ta himeryczna kobieta może się poobrażać na wszystkich, nawet na
                swoich najblizszych przydupasów.
                Widać wyraźnie, że ta partia podąża w stronę KACZYZMU. Ciekawe kiedy wezma
                przykład z historii i zaczną usuwać ludzi za kształt nosa albo pochodzenie?
          • Gość: / młodzi demokraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:57
            zobaczcie sami historię warszawskiego koła
            warszawa.smd.org.pl/historia.html
            widać że część z tej dziesiątki przekazywała sobie wzajemnie stanowisko
            przewodniczącego
    • Gość: nadzieżda Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:06
      Myślałam,że również usunął z PO wiceburmistrza Dzielnicy Mokotów pana Wiktotora Czechowskiego,
      który jest też związany z ludźmi piskorskiego. Trzeba go usunąć z PO!!!!
      • Gość: Praga Południe Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:11
        Same miernoty i ćwierćinteligentów typu Stolarczyk i Lenarczyk zostawić w partii.
        Pitera już całą masę nieudaczników szykuje na listy wyborcze!!!
        • Gość: i bolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.chello.pl 18.05.06, 12:22
          Tak, tak młodzi i przebojowi. Zwłaszcza to drugie. Nikt tak pieknie jak oni nie
          potrafił pompować kół przed kazdymi wyborami. Gó..arskie aparatczyki, które
          znalazły sposób na zycie - polityka, nic wcześniej w życiu nie osiagając.
          Rozumiem zdarzaja sie naprawde dobrze poukładani młodzi ludzie. Ale bez
          przesady PO w Warszawie stała sie partią pajdokracji. Poniewaz nasi dzielni
          Młodzi demokraci nic innego nie potrafia poza gierkami partyjnymi to teraz
          zostanie im chyba tylko pompowanie kół w maluchach :).
          • Gość: lolek Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:32
            Piskorczycy finansowali kampanię wyborczą obecnej szefowej PO posłanki pani Małgorzacie Kidawie-
            Błońskiej
          • Gość: poinformowany Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:36
            To wszystko prawda!!!
            • Gość: ZDZIWIONA Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:45
              Chyba nie, tak ostatnio skrytykowała go G.W.
          • Gość: góral Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:56
            Schetyna jest zamieszany w sprawę GGKO i jest prowadzone śledztwo w prokuraturze. Pan Schetyna musi
            odejść z PO!!!!!
          • Gość: A Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:53
            Taaa... a Schetyna to niby nigdy kół nie pompował... A w Dolnośląskiej UW nigdy
            nie było czegoś takiego jak "frakcja akademii ekonomicznej" i Zarząd Krajowy
            tej partii nigdy nie wysłyła Smółki z ekipą celem wyjaśnienia sytuacji przed
            zajazdem...
        • Gość: ruski pieróg Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:27
          Zapomniano wyrzucić takźe z PO wiceprzewodniczącego rady Dzielnicy Żoliborz Piotra Wertenstaina-
          Żuławskiego,jest to człowiek Piskorskiego na Żoliborzu i też wywodzący się z Młodych Demokratów
          • rosalba Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii 18.05.06, 12:53
            Czyli równo kosimy wszystkich.
            • Gość: Marysia Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:58
              Pewnie,że tak
            • Gość: ; koszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:38
              moją propozycją do ostrzału jest Marcin Kalek. wierny wilczek, w dodatku złapany
              za rękę podczas fałszerstw na wyborach w SMD
              • Gość: filip flisowski Re: koszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:46
                ten post został zamieszczony z ip Filipa Flisowskiego
        • Gość: zigi Lenarczyk opuścił klub radnych PO na Pradze Płd. w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:18
          lutym br.
          • Gość: Praga Południe Re: Lenarczyk opuścił klub radnych PO na Pradze P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:07
            Tak naprawdę to w marcu i tylko dlatego, że i tak by został wywalony
      • Gość: zigi W. Czechowski nie jest członkiem PO, jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:17
        wicebur. z ich rekomendacji (był członkiem PZPR).
    • Gość: Marysia Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:43
      Zgadzam się
    • rosalba Przede wszystkim 18.05.06, 13:00
      PO powinna pozbyć się swojego demona, jakim jest Schetyna. To on jest
      odpowiedzialny za to, że nie powstała koalicja z PiS i teraz mamy taki pasztet.
      De facto to dzieki niemu Lepper i Giertych są w rządzie :P Schetyna rządzi
      Tuskiem, który go potulnie słucha. Jest cichy, apokojny, nie wychyla się przed
      kamery, ale to on trzęsie PO. Gdyby mu się dobrać do jego intresów i powiązań,
      PO rozleciałaby się z hukiem.

"Układ warszawski" to był układ niejasnych interesów i grubej forsy, ale w
      prównaniu z panem Grzegorzem piskorczycy to przedszkole.
      • Gość: czytelnik Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:15
        Na Naszym Forum w tej dyskusji padają konkretne fakty,osoby,nazwiska.
        Szanowni redaktorzy Gazety!!
        Proszę zajmijcie się wreszcie do końca czyszczeniem PO w Warszawie z ludzi związanych z ludźmi
        Piskorskiego,Schetyny,Kozaka. Ten wrzód trzeba usunąć!!!!!!
        • Gość: [ a za co Widaś poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:42
          tzn. Marcin Maria Widawski z mokotowa
          • Gość: Admiral Re: a za co Widaś poszedł? IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:57
            Tak na prawdę, to pewnie za to co wszyscy - za brak sympatii ze strony HGW
            • Gość: widawa Re: a za co Widaś poszedł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:48
              Bo ma sprawę karną i pisze o nim Fakt.
              :)
              • Gość: Admiral Re: a za co Widaś poszedł? IP: 80.51.246.* 19.05.06, 09:19
                A za co dokładnie ma tę sprawę karną?
      • Gość: JanB Re: Przede wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:17
        Schetynę ciężko usunąć zanim rozwiąże się WSI, taka jest prawda o tym
        nieciekawym polityku.
        • rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:19
          hehehehehe dobrze powiedziane ;)
        • Gość: czytelnik Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:20
          Ale wyczyścić PO w Warszawie z ludzi Kozaka i Piskorskigo da się!!!!!
          • Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:23
            gość piszący z sieci - IP: *.internetdsl.tpnet.pl to sam z sobą gada
            • rachela180 Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:25
              Mało to ludzi ma neostradę? Ty masz UPC i co??? :P
              • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:28
                Nie jednemu psu łysek
                • rachela180 Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:29
                  To do mnie było? :)
                  • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:30
                    Łyso ci
                    • rachela180 Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:31
                      ??????

Ne znaju :) ja to nie hihi :)
            • Gość: czytelnik Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:32
              Hej hihi odezwij się!!!!!
        • Gość: burżuj Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:35
          Ciekawa ta dyskusja
          • Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:37
            Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem - odzywam się
            • rachela180 Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:40
              Sami swoi, jak widać ;)))))))
            • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:41
              Co dalej będzie z warszawską i mazowiecką PO?
              • Gość: hih Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:44
                człowieku my tu na poważnie, czy hihi to rachela a ty jakieś głupoty o PO ;)
                • rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 13:46
                  No właśnie, co z PO będzie, zawiążą koalicję z SLD czy jednak nie??? Ach ta
                  polska prawica :P
                • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:50
                  Czy rachela to ty?
                  • Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:54
                    jaka rachela? podaj nazwisko, adres, nr buta to odpowiem, a nie tak, czy rachela
                    to ty.
                    • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:56
                      Hermenegilda Kociubińska
                      ul.Gałczyńskiego 4
                      nr buta 48
                      • Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:57
                        a to co innego. Widać, że elegancka i kulturna panna. Nie ja.
                        • rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 14:00
                          A Ty to pies Fafik????????
                          --
                          Chwila szczęścia znaczy więcej niż tysiąc lat sławy.
                          /-/ Voltaire
                          • Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:01
                            ????????????????????, raczej kot.
                        • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:03
                          Rosalba i hihi to jedno w tej samej dyskusji
                          • rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 14:03
                            Eeeeeee, co to za imputacja :)
                            • Gość: hihi Re: Przede wszystkim IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:06
                              najpierw, że jestem rachela potem rosalba. A ja jestem autonomiczne, niepodległe
                              i samorządne hihi.
                            • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:09
                              Ok,Rosalba . Czy Piskorski jest powiązany z Szrajberem?
                              • rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 14:11
                                A co ja jestem, działacz PO?
                                Nie wiem, ja słyszałam plotkę, ze tak.
                                • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:19
                                  Skąd tą plotkę zdobyłaś?
                                  • rosalba Re: Przede wszystkim 18.05.06, 14:19
                                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • Gość: rozszyfrowany Re: Przede wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:24
                                      Co ten uśmiech oznacza?
    • rachela180 A ja mam pytanie :P 18.05.06, 13:53
      Czy w warszawskim PiSie jest ktoś pzwiązany ze środowiskiem Piskorskiego?? Tam
      różne dziwne ruchy były. A nawet chyba jeden poseł coś ma z nim współnego...
    • Gość: : i tak ma być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:31
      Janku łączę się z Tobą w bulu. też bym ocipiał jakbym stracił cieplustką posadę
      w PO. ale nie martw się pójdziesz teraz do szkoły i zagospodarujesz sobie tak
      wolny czas. jesteś inteligentny i dużo wyniesiesz z monografów pt. co czuje ten
      kogo wydymali. nie zapominaj że na roku będziesz miał wielu znajomych. pouczycie
      się razem. skończyła się sielanka zaczyna się dorosłe życie. poznacie jego drugą
      naturę. wcześniejszą znaliście tylko z pozycji wilka noszącego. teraz będzie
      wilk poniesiony. szkoda że wczoraj nie widziałem twojej buźki jak się
      dowiedziałeś o pozytywnej "rekrutacji" nie jest to twój ulubiony kierunek, ale
      trudno. coś musisz robić.

pozdrawiam serdecznie:)
      • Gość: ale jaja Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na Tuska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:45
        • Gość: [ Re: Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:48
          na Tuska jadą wszyscy. nic mu tak dobrze nie wychodzi jak zrobienie kanapy z 30%
          poparciem
          • Gość: Admirala Re: Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na T IP: 80.51.246.* 18.05.06, 14:55
            Nie moze wyjśc z traumy po tym, kiedy się dowiedział, że ma dziadka w Wermahcie.
            • gnomiak Re: Zrobili sobie konferencję prasową i jadą na T 18.05.06, 15:19
              Artymowski zapowiedział że będą chcieli zaskarżyć konwencję jak im nie dadzą
              wejściówek. może będzie jeszcze z nich jakiś pożytek, jak wywołają burzę wokół
              kandydatury Tuska.
              za samo przerżnięcie wyborów powinna go spotkać zielona trawka:)
              • w_v_w E niech zostanie nadal przewodniczącym... 18.05.06, 17:22
                Ktos musi dokończyc dzieło "zatopienia", no jak "prawdziwy męzczyzna"

Wawerka
                • haniawalec Ja, ja , ja mu pomogę 18.05.06, 21:35
                  pociągne na dno
                  • Gość: Torsja Re: Ja, ja , ja mu pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 01:52
                    Zobaczycie, kaczor przy niej to super mario
                    • Gość: zigi Założą pewnie własną partię. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:16
    • Gość: Zoriętowany ! Re: Piskorczycy wyrzuceni z partii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:18
      to jest poprostu czystka
      kiedy polecą ci którzy sympatyzują ze świecznikiem !!!!!!!!!!!
      może znowu będzie można kupić mieszkanie
      po cztery zł. za metr w centrum?

bo ta Pani tak chciała?
      i wyproszono ją z pokoju , śmiech nie był potrzebny
      teraz mamy tego skutki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka