Dodaj do ulubionych

Puby w Warszawie

20.01.03, 15:35
Które polecacie?
I dlaczego?
Pozdr
Obserwuj wątek
    • qubacz Re: Puby w Warszawie 20.01.03, 15:39
      Temat raczej na Restauracje.
      Ja ostatnio mam nawrot Somy bo to chyba jedyne z modnych miejsc, ktore utrzymalo swoj klimat i od poczatku trzyma sie na niezlym poziomie.
    • Gość: Bar w Warszawie Kultowy bar w Warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.03.18, 10:19
      Bubbles to bar w Warszawie, który wyróżnia niepowtarzalny klimat. To u nas znajdziecie Państwo satysfakcję i zadowolenie, to do nas zechcą Państwo wracać przy każdej okazji. Zachęcamy, byście przekroczyli próg naszej restauracji i osobiście przekonali się na czym opiera się wyjątkowość naszego lokalu. Zapraszamy!
      bubbles.com.pl/
    • Gość: Grzesiek Koron Najlepszy bar Bubbles IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.03.18, 10:55
      Mój ulubiony bar to jedynie Bubbles.. Jestem w nim na każdy weekend, bo w tygodniu wiadomo praca nie bardzo pozwala. Cenię go za luźną atmosferę, miłą obsługę i przede wszystkim obłędne jedzenie... Ostatnio jadłem tatar z tuńczyka i przyznam, że był przepyszny. Polecam odwiedzić.
      • 1-buc Re: Najlepszy bar Bubbles 22.03.18, 14:44
        W sześciu kolejnych wątkach jakiś przygłup z IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl wychwala jakąś budę bubbles.... obrzydzenie bierze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka